Anoreksiya hastalığından nasıl kurtulabilirim?

Arkadaşlar ben bir arkadaşımın "Çok şişmansın az kilo ver" deyişiyle gaza gelip 105 kilodan 29 kiloya düşmüş bir insanım boyum 1.75 yaşım 24 . Yemek felan yiyemiyorum. Kurban bayramının 2. Günü olduğu için Annemin kardeşi bize geldi, Ve beni görüp "Bu ne böyle bir deri bir kemik kalmışsın hiçbir şey yemiyor musun sen? Ay ben çok kötü oldum bakamicam şu hâline sen üstü açık t-short'ler giyme Allah Rızası İçin, Senin gibileri gördükçe midem bulanıyor çok kötü oluyorum bakamıyorum birde sanki güzel bir vicudunuz varmış gibi karnınızı gösterecek t-short'ler giyiyorsunuzya iyice kötü oluyorum git az yemek ye" dedi bende yediğimi göstermek için ekmek arası Peynir koydum. Ve getirdim yanında yediğimi görsün diye. Biraz yedim, bitirdim. sonra Ben bir tuvalete gideyim geleyim dedim ve Yediğim ne varsa çıkardım. Sonra yanına geldim ve "Gördüğünüz gibi yemek yiyorum" dedim. O da "Aferin kızım böyle ol baş tacısın sen çok güzel bir kızsın bu genç yaşta bunu kendine yapma. Çıkar şu at gözlüklerini hayat toz pembe değil" dedi. Kustuğumdan haberi yoktu. Konuşmaya daldıkları için duymamışlar. Sorum şu Bu anoreksiya hastalığından nasıl kurtulabilirim? Annem hergün çok üzülüyor beni o halde görünce birde üstüne o teyzenin lafları ağır geldi o evden gittikten sonra çok ağladım nolur kurtarın beni bu hastalıktan 😭😭😭
Anoreksiya hastalığından nasıl kurtulabilirim?