Anoreksiya ne yapmalıyım?

son zamanlarda kafayı fazlasıyla zayıflamaya taktım diyetle aylar sürüyodu 2-3 kilo vermek bende kusmaya başladım ve 5 günde 7 kilo verdim istediğim kiloya gelmştim ama yinede kendimi beğenmiyodum istediğim görüntü yoktu birde bu 7 kilo verdiiğm zaman hastanelik oldum komaya girdim ama yinede direndim ve o kiloları geri almadım bir kaç ay hiç kusmadım hastalanmamak için ve şu 2 ay içinde yine başladım kusuyorum başta hepsini değil yediklerimin yarısını kusuyordum ama artık o da yeterli gelmemeye başladı ne yersem yiyim kusturuyorum kendimi sonuna kadar bu yüzden bayıldımda ama yinede vaz geçemiyorum kilo veriyorum ama yine istediğim görüntüye sahip değilim ve ne yersem yiyim kusmazsam kendimi kötü hissediyorum kafayı kalori hesaplarına taktım normal değil biliyorum psikoloğa git diceksiniz onuda biliyorum ama bunu kimseye söylemedim kustuğumu ve söyleyememde ama istediğim görüntüye kavuşunca bırakmayı düşünüyorum benim gibi bu sorunla karşı karşıya olan var mı sizinde fikirlerinizi almak istiyorum
Anoreksiya ne yapmalıyım?