Sağlıklı yolları da denedim ama cidden kilo veremiyorum. Zaten birkaç haftadır yediklerimi kusuyorum ya da yemek yemiyorum. Sadece daha hızlı nasıl kilo verebilirim?
Çünkü artık çevremdekilerin söylediklerinden bıktım. Aynaya baktığımda kendimden nefret ediyorum. Sağlıklı yolları da denedim ama cidden olmuyor. Bir haftadır yediklerimi kusuyorum ya da yemiyorum. Sadece nasıl daha hızlı kilo verebilirim bunu merak ediyorum
Ayrıca onların dediklerini salla sen onlara göre mi yaşayacaksın her birinin beklentisi farklı biri her birinin ruh hali bugün başka yarın başka onlara göre yaşarsan çok yipranirsin önemli olan senin ne istediğin neyi begendigin
Çevremdekilerin söylediklerinden bıktım. O kadar kiloma laf ediyorlar ki artık dayanamıyorum. Aynaya baktığımda kendime nefret dolu şeyler söylemek istemiyorum artık
Bak eger sen kendin ile dalga gecmezsen sen ciddiye alirsan herkes alir biri dalga geciyorsacsa sen kendinle daha cok gec sen kendimi sev boş ver gul gec gulen birine kimse cevap vermez 😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben de istiyorum aşko. Bullyle kendini istersen belki psikolojini bozarsın ve olur. İnek şişko vs de
Diyorum hatta bir haftadır neredeyse hiçbir şey yemiyorum biraz faydasını gördüm sanki. Birde yediklerimi de kusuyorum
Ölürsün. Kusmadan anoreksiya ol
bir şey olmaz ölmem için baya zayıf olmam gerekiyor ama zayıf değilim
Sen neler yapıyorsun peki?
Yok kusmak şişkoyken de öldürür. Vücudun ayalarını bozuyo. Baya baya şişkoyken ölüverirsin
Umarım öyle olur o zman
Asıl sen saçma sapan şeyler söyleme!
Obeziten varsa bariatrik ameliyat ol. 3-5 kilo fazlan varsa da saçmalama kendine zarar verme.
70 kiloyum
Tamam da iyi yolları da denedim olmuyor ve böyle hiç iyi hissetmiyorum. Zaten artık oldum gibi hiçbir şey yiyesim gelmiyor. Bazı günler yemiyorum bile
Aferin sana. Kendi kendini ölümcül bi hastalığın pençesine sürükledin ve marifetmiş gibi anlatıyorsun.
Marifet değil biliyorum neler olacağını ama sadece belli bir kiloya düşene kadar yapacağım ve bilinçli şekilde kontrol edeceğim.
Kendimi “bilinçli” şekilde hasta ettim. Bravoaq
Üzüldüm niye böyle bir istekte bulunuyorsun
Çünkü artık çevremdekilerin söylediklerinden bıktım. Aynaya baktığımda kendimden nefret ediyorum. Sağlıklı yolları da denedim ama cidden olmuyor. Bir haftadır yediklerimi kusuyorum ya da yemiyorum. Sadece nasıl daha hızlı kilo verebilirim bunu merak ediyorum
Spor yap sağlıklı beslen bu yolu varken neden öbür türlüsü
Çok denedim ama cidden olmuyor
Ayrıca onların dediklerini salla sen onlara göre mi yaşayacaksın her birinin beklentisi farklı biri her birinin ruh hali bugün başka yarın başka onlara göre yaşarsan çok yipranirsin önemli olan senin ne istediğin neyi begendigin
Tabi ki de ama ben kendimi de böyle beğenmiyorum kii.
Nedeni ne
Çevremdekilerin söylediklerinden bıktım. O kadar kiloma laf ediyorlar ki artık dayanamıyorum. Aynaya baktığımda kendime nefret dolu şeyler söylemek istemiyorum artık
Hepsini sil ben oyle yaptim onlardan uzaklas
Silemem, kimisi ailem kimisi yakın arkadaşım nasıl sileyim
Tek ailem kaldi umrumda degil Beni kimse uzemez
Anladım ama bana ailem de söylüyor. Herkes tosun diye lakap koymuş. Genç bir kız için cidden çok kırıcı
Bak eger sen kendin ile dalga gecmezsen sen ciddiye alirsan herkes alir biri dalga geciyorsacsa sen kendinle daha cok gec sen kendimi sev boş ver gul gec gulen birine kimse cevap vermez 😀
Öyle yapıyorum ama bunu birçok defa duymak cidden kırıcı. O an gülüp laf sokuyorum ama sonra üzülüp ağlıyorum
Laf sokma sende dalga gec zaten bunlar gecici seyler oyle dusun
Umarım öyledir
Rahat ol gecici seyler icin uzulme
Peki, teşekkür ederim:)
Yazık
Aynen
Çok basit hiçbiriyle yeme
Yemiyorum da hiçbir etkisi olmuyor daha yeniyim
kilonla dalga geçsinler olursun
Oneki
Vücudu calistir
Yapıyorum spor da yapıyorum yemek de yemiyorum