Aslında 104tüm sonra birden arkadaşıkın nikahı oldugunu duydum 8 kg verdim ve azimliydim bunun 4ünü filan aldım. Şimdi bugğn başlamıştım ama akşam bozdum böyşe beni gaza getiricek azimli yapacak bir şey şuanlık yok çünkü.. napıcam nasıl vericemm anlık gaza geliyorum sadece :((
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni gaza getirsek bile işe yaramaz.
Çünkü geçici gaz verme ve motivasyon geçici. Senin ilk önce kendi kafanda bu işi bitirmen lazım. Bu konuyu beyinde bitirmezsen, verdiğin kiloları tekrar geri alırsın.
Tekrar fazla yemeye başlarsın. Duygusal Açlık durumun olabilir bunu araştırma yapıp var mı yok mu öğrenmeli ve bundan kurtulmalisin. Ve sana Aralıklı Oruç yapmayı tavsiye ediyorum. Farkındaysan sana DİYET yap , ya da diyetisyene git demiyorum.
Aralıklı Oruç , yeni moda bir diyet veya zayıflama programı Değildir.. Aralıklı Oruç bizim Metabolizmamızın normal olması gereken bir beslenme tarzıdır.
Aralıklı Oruç' un çeşitleri var. Bunu araştırıp öğrenip bir tanesini seçip uygulamaya başlamalısın, ve her gün 2.5 ya da 3 lt su mutlaka içmelisin. Haftada 4 gün spor yapmalısın. Çünkü spor kilo vermeyi hızlandırıyor.
Bunları açıkladım çünkü ben de zamanında bunları uyguladım ve çok güzel sonuçlar elde ettimm, yaptığıma pişman olmadım.
Asıl önemli kısma gelelim , bu uzun bir süreç. senin Azimli, İstikrarlı ve Sabırlı olman gerekiyor. Pes etme , vazgeçme..
Çünkü Bu hayatta her konuda, istediklerimizi, Güzel sonuçları kısa sürede elde etmek mümkün değil. uzun bir zaman çabalayıp, emek sarfetmek gerekiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılKafamda bitirmeyi bende çok istiyorum nefret ede ede yapmak istemiyorum o gelse bi.. zaten bende aralıklı oruçyaparak hep diyet yaptım 8 kgyide öyle vermiştim en iyisi bu başlarsam yine öyle yapıcam
En İyi Cevaplar
+1 yılKilo sağlık sorunları yaşamaktan başka bişey değil artı görünüm olarakta kendini kötü hissettiriyor. Belli bir kilonun (ideal kilonun üzerinde) üzerindeyken çok hızlı kilo verme şansın olur. Düzenli yürüyüş, bol su içmek, lif ağırlıklı beslenmek bile yeterli.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet başladıgım zaman hızlı veriyorum cidden
yorumların saçmalığı...
platonik olabilirsiniz sevdiğiniz kişiden "kibarca" red yemek bilinç altında kibirliğe neden olur. ve bu insan oğlunun en güçlü silahlarından birisi.
2. si banyonuzda ayna var ise kendini uzun uzun incelemek ve yorumlamak bu da her banyoda haftada kaç defa yapıyorsanız doping etkisi gösterecek ve tekrar tekrar spora başlarsınız.
3. su kilo verdiğiniz zaman aldığınız o rahatlık hissini ve olumlu yorumlar da sizi teşvik edecektir.
disiplin, hırs bittiği zaman devreye girer, bunu unutmayın..01 Yorumla
Soran+1 yılAyy çok dogru o sondaki söz yaa arkadaşıöın nikahından sonra bırakmıştım zaten diyetii şimdi aynı hırsı yakalamam lazıım
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
23Cevap
- Sağlık konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılİnternette öncesi/sonrası bir çok görüntü var.
Al atayım.

11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürlerr
+1 yılKarar verdiysen kilo vermek en kolayı ben bi ay da ,20 kilo vermistim yeterki sen karar ver ve inan hedefini önüne koy zaten bir yerden sonra istemesende o hedefe koşarak olmasa bile yürüyerek olmasa bile sürünerek bir şekilde variyorsun
132 Yorumla
Soran+1 yılNasıııl verdiiinn?
- +1 yıl
Detoks suyu çok hafif spor kahve saatlerini ayarladım azıcıkta ekmekten kestim
Soran+1 yılNasıl yani mesela kaç ögün yedin? Ara ögün yaptın mı?
- +1 yıl
İlk başlarda yaptım ama yavaş yavaş kestim hepsini planlı bir şekilde yaptım anlayacağın bir kaç arkadaşa da yaptirdim baya işe yaradı yani
Soran+1 yılKaç ögün yedin peki vw ne yedin mesela sabah kahvaltıda akşam yemeginde ne yedin
- +1 yıl
Yani iki öğün yedim genellikle salata yemeyi ihmal etmedim dediğim gibi tuz ve şekeri azalttım sabah aç karnına kahve tükettim çok işe yaradı yani daha çok olaylar var tabi de bunlar bazıları
Soran+1 yılYa işte 2 ögün yedin pekii sabah kahvaltıda ne yediin akşam ne yediin onları soruyorum
- +1 yıl
Kanka sen bana yazsana ben sana bir diyet programı olusturayim ama bir şartla uygulayacaksin kontrol altında tutacam o programı anlaştık mı. ?
Soran+1 yılYa hayır sen 1 ayda 20 kg verdim dedin demi? Ben nasıl verdigini merak ediyprum sabahtandır?
- +1 yıl
Bak şimdi kanka sabah aç karnına acı kahve iç tamam mı detoks suyunu da al sabah yarım ekmek hatta bir ekmekte yiyebilirsin elinden geldikçe süt ürünlerinden şekerden tuzdan uzak dur ara öğünde bir kahve daha tüket akşam 6 da falan en geç 6.30 da akşam yemegini yemiş ol ama akşam yemeğinde ekmek tüketme gece yatmadan önce istersen yine acı kahve iç bir tane ama bak en önemlisi sabah ilk kalktığında azda olsa yani 5 dakika da olsa spor yap birde yatmadan hemen önce küçük bir spor yap gece yatmadan önce yapacağın spor sen uyurken bile vücut spor yaptigini sandığı için daha çabuk kilo verirsin
Soran+1 yılYani sabah kahvaltıda ekmek mi yicez sadece?
- +1 yıl
Yok kanka hani yemek yerken ekmek yiyebilirsin yanında ama gittikce ekmeği yavaş yavaş kesmen lazım
Soran+1 yılHım anladımm kaçtan kaça düştün peki 1 ayda
- +1 yıl
95 den 75 e
Soran+1 yılHıım iyiymişş akşam yemeginde ne yediniz peki örnek
- +1 yıl
Yani fazla yağlı olmayan yemekler yedim ekmek kullanmadan tuketebilecegim ve çoğu zaman salata yedim akşam yemekleri hafif olmalı çünkü ona özen gosterirsen bir ay içinde baya faydasını görürsün kilo verirsin yani
Soran+1 yılYani sen yemek ayormadın mı herşeyden mi yedin evde ne yemek pişiyorsa? Sabah ve akşamları? Bi alamadık agzından valla he sır gibi saklıyon sanli
- +1 yıl
Sır gibi saklamiyorim söylüyorum ya yağ oranı az ekmeksiz yiyebilecegin yemekler tüket her zaman salata yiyip kendini diyetten soğutma ama akşamları çoğunlukla salata tüket bol limonlu
Soran+1 yılYani pilav bulgur falanda yiyevilir miyim sabahlarıda yumurta salatalık zengin filan öyle mi
- +1 yıl
Pilav yeme de bulgur yiyebilirsin. Ama onu da her zaman yeme hafta bir falan en azından yok tutar seni diyetini kolaylaştırır evet kahvaltı olarak da zeytin yumurta fazla olmamakla birlikte peynir bunlar diyet için gayet uygun ama bahsettiğim spor aktivitesini mutlaka yap
Soran+1 yılSpor olarak aç karnına evde mi yapmalıyız sen nasıl yaptın? Yürüyüş olmadan olue mu acaba evde yapsak
- +1 yıl
Yani o da olur kanka ufak bir kardiyo yapabiliyorsan bir kaç mekik ve plank hareketi yap faydasını çok görürsün bunu yatmadan öncede yap gör bak çok işe yarayacak
Soran+1 yılHım anladıım inşallah bemde 1 ayda 20 filan veririm
- +1 yıl
Yani 20 olmasa da rahat 10 kilo verirsin ve en önemlisi sıvı gıdalardan uzak dur kola meyve suyu ice tea falan bunlarsan uzak dur hiç bir sıvı gıda tüketme en çok bunlar zararlı çünkü
Soran+1 yılYa ben yapıcamda baya kesiyorum herşeyi tuz bile katmıyorum bi tek yürk kahvesi yeşil çayiçiyorum aralarda o kadar.. sen 1 ayın sonunda tamamen bıraktın mı diyeti verince? Bide 1 ay boyunca hiç kaçamak yapmadın mı? Ben haftada 1 serbest gün olsun diyorum ama bilemiyorum
- +1 yıl
Kaçamak yaptım tabi ama dediğim gibi sıvı gıdaları kullanmadım hiç bir şekilde ki hala kullanmiyorum evet bıraktım zayıflayınca sıvı gıdalar tuketmedim zaten ondan sonra aldığım kiloları hemen verebiliyorum dediğim gibi sıvıdan uzak dur çok faydasını görürsün kaçamak yap hafta birgün ama genel programa her zaman uy emin ol çok faydasını görürsün
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim inşşallah veririim o zamann
- +1 yıl
İnşallah bir ay sonra burada görüşmek üzere güzel haberlerini bekliyorum 🤭🤭🤭
Soran+1 yılVerirsem yazarıımmm🙋🏻♀️
- +1 yıl
Şimdiden gazamiz mübarek olsun 😊😊😊👋👋👋
Soran+1 yılAminn😅
- +1 yıl
😊😊😊😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılInstagramda eksikkalori ve ayseenurkoska hesaplarını incele. Gazın kralı orada. Ben eksikkalori ile gaza geldim 15 kg verdim halende devam ediyorum
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhttps://youtu.be/8NqibLUdRkI ve bu videoyu izle
Soran+1 yılTamam izlicem teşekkürler
Bir Gaziantep sözü aklıma geldi..
"Yemeyip acından öldü deycehlerine, yeyip çatlamış desinler" 😂
10 Yorumla
+1 yılBu işleer gazla olacak şeyler değil kendi iradenizin güçlü olmaası ve sürekliliğiyle olur. Yine de sizi motive edecekse "
Kendi sağlığınız için kendinize bu iyiliği yapın"..01 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor işte o irade yok bende
+1 yılKilo verdiğinde giydiğin kıyafetin sana nasıl yakışacağını düşünsene 😘
10 Yorumla- Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl100 kilo ne Allah aşkına benden iki tane demek bu. Hele ki kısa boyluysan daha beter...
05 Yorumla
Soran+1 yılYoo kısa degilim 1.68
- +1 yıl
1.68 orta boy bile değil orta boy dediğin 1.70-175 falan
Soran+1 yılTamam işte 168 170 ne fark eder kısa durmuyorum zaten hiç
- +1 yıl
Ya burada seni gıcık edip kilo verdirmeye çalışıyoruz sen gelmiş konuyu boya bağlıyorsun 😂
Soran+1 yıl😅😅😅
Verda var youtubeda. Low impact cardio videoları var. Onları yap ne yoruyor ne öldürüyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılBakıcam teşekkürler
+1 yılMillet ne der diye değil, sağlıklı olmayı hak ettiğin için ver.
10 Yorumla
+1 yılben 121 kiloyum. senelerce o gazı başkalarından bekledim. hayatı kaçırıyoruz. bedenimizle yaşlarımız birbirini tutmuyor. haraket edemiyoruz. kendimizi kendi bedenlerimize hapsettik, anahtar da bizde ama biz başkalarından yardım bekliyoruz..
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet yaa :((
+1 yılTabi bu aniden olmaz ama zamanla bu azimle kilolardan kurtulursun.
00 YorumlaHer sabah spor ve bol bol anteraman yap yeme bol su içerek terle
00 Yorumla
+1 yıl123 kilo idim 5 ayda 81 e düştüm gerçekten isteyen başarır, hırs yaptım bende Şubat 2022 de diyete başlamıştım şimdi bu sıralarda bitirdim yani diyeceğim şu ki hırs, azim , sabır
07 Yorumla
Soran+1 yılYa biliyormusun bende şubatta 105tim 98e düşmüştim yaza kadar veriyim diyordum veremedim hala aynıykm.. aynı şeyi Kasım ayındada söylemiştim olmadı
- +1 yıl
Hanımefendi bence biraz bu son zamanlarda ülkenin geçirdiği kötü durumlar ister istemez sizi de etkilemiş olabilir ya da özel hayatınız da bir şeyler olmuştur tabi orasını bilemeyiz yani tamamen biraz kafa rahatlığı lazım ve azim sağlıklı olmayı siz de hak ediyorsunuz
Soran+1 yılÇok iradesizim hep erteliyorumm:(:(: peki siz ilk ay kaç vermiştiniz? 1. Ay oldugunda
- +1 yıl
8 kg
- +1 yıl
Olsun be normaldir ertelemekte kolay değil ki bir düzeni bozup yeni bir düzene geçmek 🙃
Soran+1 yılYapabilsem bakalım
- +1 yıl
Olacaktır inşallah kendinize inanın
Gizli Üye(18-24)+1 yılakşam yemeği yeme. her gün koşu ve yürüyüş yap. günde 1 öğün ye sağlam ye. protein ağırlıklı
05 Yorumla
Soran+1 yılAkşam yemegi yemicemde hangi saatte yiyem
Soran+1 yılYicem olucaktı
Cevap sahibi+1 yılkahvaltı yap. süt yumurta yoğurt kuruyemis vs vs. çok acikirsan saat 4 5 gibi de meyve ye ya da bir salata yap kendine. bi de kahvaltıda yulaf ye. akşam mutlaka maden suyu iç. tokluk hissi yaratıyor maden suyu. mutlaka yürüyüş ve koşu yap
Soran+1 yılBenlik degil yaa ben daha çok acıkırım
Cevap sahibi+1 yılsen bilirsin. kilonla barışık ol o zaman
Gizli Üye(25-29)+1 yılgaz veremem zaten gazın var gazını iyice çıkar yeter 😊🙂😃
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıldiyetisyene gitmen daha iyi olur saglikli bir sekilde kilo verirsin spora da git kesinlikle istedikten sonra basaramayacagin hicbir sey yok knk bu arada boyun kac
01 Yorumla
Soran+1 yıl1.68 boy
+1 yılilerleyen yasta daha kötp olur bunu düsün kilo veremye calis
00 Yorumla
+1 yıl6 ayını alır anında olmaz diyet yap yemekten somra rutin olarak yürü erirsin
00 Yorumla
+1 yılbarbie girlleri hatirla ve kendine gell
01 Yorumla
Soran+1 yılO ne anlamadım
+1 yılboş ver olduğun gibi güzelsin
01 Yorumla
Soran+1 yılDegilim valla
- Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe mallar başarıyor sen neden başaramayasın ki?
01 Yorumla
Soran+1 yılDogru
+1 yılHay maşaAllah tosunuma😂bu biraz fazla oldu galiba
00 Yorumla
+1 yılŞişmanlık tan patliycan az daha yersen
00 YorumlaTüp mide ameliyatı ol bende olucam
00 Yorumla
+1 yılDirek taktır kelepçeyi 3 ayda 70 kilosun
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAz az ye, bol bol sıç
00 Yorumla Sana yardımcı olayım yazabilirsin
00 Yorumla
+1 yılYaş ve boy ne
05 Yorumla
Soran+1 yıl1.68 23yaş
- +1 yıl
Tek çare diyet ve kardiyo ağırlıkta çalısırsan vücudun sıkılaşır şekillenir tek çaren bu istikrarlı olman lazım yememekle kilo verilmez doğru beslenmeyle ve midenin sürekli tok olmasıyla kilo verilir yağ yakılır
Hergün sabah 5te kalkabilirmisin?
Soran+1 yılKalkarım zaten erken kalkıyorum hep cardio derken yürüyüş mü yoksa evde video izleyerek filan yapılan hareletler mi
- +1 yıl
Kardiyo demek tempolu koşmak ya da tempolu yürümek demek ama hangisi daha etkili bilmyorum youtubede bakarsın ona en doğru kardiyo nasıl yapılır diye
Neyse sabah 5 te kalkıp aç karınına otursan bile vücut zaten kendi kendine yağ yakma modunda oluyor sen bide kardiyo yaparsan bunu çok hızlandırırsın neyse 2 saat falan kardiyo yaptın diyelim eve geldin güzel duşunu aldın kahvaltında karbonhidrat olmayacak çünkü yağ yakımı devam etsin karbonhidrat derken ekmek falan hiç bişey olmayacak mesela 6 7 tane yumurta kırarsın yumurtaların beyazından tuzsuz yağsız lor peyniri yersin yanındada yeşil çay içebilirsin şekersiz yeşil çay içinde aktarlardan doğalından al evde kaynat öyle iç sallama olanlardan alma sonra uyyup uykunu alırsın kalkınca öğle yemeğinde artık karbonhidrat tüketebilirsin ama tam buğday esmer ekmek esmer makarna esmer pirinç gibisinden şekeri tamamen çıkarmalısın hayatından neyse mesela bir porsyon prinic bi çeyrek ekmek yanında yağsız et tavuk ne olursa ya da balık bol bol yeşilllik yersin sonra antremana gidip ağırlık kaldırırsın bu metebolizmanıda hızlanıdırır akşam yemeğide öğlen yemeğinede yakın şeyler olabilir yatmadan 1 2 saat öncede yoğurt muz içine tarçın koy onu ye hem tatlı isteğinide alır detayları için instagramdan ulaşabilirsin çok kişi yağ yaktı bu taktiklerle
Soran+1 yıl2 ögün yemek bana daha mantıklı geliyor ve spor olarak aç karnına yapılınca daha çok yag yakımı oluyormuş ama daha ömce her gün yürürdüm ve insan artık sıkılıyor yürümekten bide şehrin içinde kötü oluyor onun yerine evde yapmak istiyorum artıkk yinede olur bence
+1 yılAslında gazının alınması lazım
00 YorumlaÇok kilolusun hemen zayıfla çabuk
00 YorumlaSağlık konusunda 334 cevap paylaştı. Oturarak
00 YorumlaBoy neki
00 Yorumla
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!