ayrıca hala şişman duruyor mu

Ağırlık kaldırma ve kardiyovasküler şekilde spor yapman lazım. Kardiyo daha az olmalı. Haftada 1 gün. Kaslarını beslemen lazım, özellikle spordan sonra whey protein kaslarını besleyip yağ yakımını konusunda ekstra yardımcı oluyor. Sağlıklı yağ çünkü sağlıklı yağ alınmadan yağ yakılmaz ve kompleks karbonhidrat.
Zaten tonbalıpı peynir yoğurt vb şeyleri tüketiyorum protein tozu bcaa d vitamini ve folik asit hepsini tüketiyorum
Kalori açığını az yapıyor olabilirsin, yağ ya da karbonhidrat tüketimini dengeli ayarlaman önemli ve tabii ki protein de bir kalori bunu da unutmamak lazım. Senin geçtiğin yollardan ben de geçtim. 2014 senesinde 122 kilodan P90X ile 86 kiloya 5 buçuk ayda geldim ama 86'den 84'e ise 4 ayda geldim. Son kilolar çok inatçı oluyor.
Hayır kalori açığı 500 olması gerek ben nerdeyse 1000 açık yapıyorum
Demek istediğim buydu, az kelimesini bu manada kullandım. Artık eski kilonda değilsin ve vücudun daha az kalori ister ama sen ekstra az kalori alırsan vücut gelen kaloriyi depolamak ister çünkü kıtlık moduna girer. Yağı değil kasları yakıt olarak kullanır. Dengeli şekilde kalorini arttır. Ben de bu hataya düşmüştüm ve bu tavsiye ile istediğim sonuca ulaşmıştım.
Bi ara kandırdım vücudu bir hafta patates kızarma bira falan yedim yazlıkta gittim geldim kilo aldım sanırken vermişim :)
Metabolizmayı hızlandırmak için "cheat day" ya da "cheat meal" çok önemli gerçekten.
Buna bakıcam eyvallah
Cevap
1Cevap
spor yapcaksan kol kasi yapma kol kasindan midem bulaniyo karin kasi calis sadece
Kolundaki yanığı halletmen lazim o daha acil
lazer epilasyon yaptırdığım için yok edemedim bu ay yok edicem 15 den sonra :)
nasil verdin ve ne kadar zamanda´?
Aç kalarak spor yaprak 4 ayda
O ne
Hala dikkat ediyorum yediklerime ondan almıyorum
Bol ağırlık ve bol protein kardio yapma
Bunları zaten yapıyoruz yağ oranı tıkandı
Ona dikkat ettiğim kadar hiçbişeye dikkat etmedim
şişman durmuyor bence kilo vermene gerek yok
🥰 baklava yapmak gerek
tqbii öyle daha güzel olur😁
Azcık belli oluyor gibi ama dimi :)
iyi bence iyi de olur daha