Selam dostlar ben 2 sene öncesine kadar hazır yemek restaurant isletiyordum. Babam vefat edince kendi sevdiğim işi yapmak için yurt dışına gittim (makina mühendisliği) 2020'ye ait görsel...
Yukaridaki görsel 2020 Şubat ayında benim yaptığım bir görsel. Adanada bu menü sadece 23.90 TL'idi. şu an mekanı devrettiğim kişi aynı menüyü kalitesi ve mezelerinden kısılmış halde bana 90tlye yiteledi! Benim için sorun değil sonuçta 5,5$ ama bu halka çok!
Dışarda yemek çok pahalı artık ama burada bahsettiğin işletmecilerde değil sorun, her şeyin maliyeti arttı. Senin 24 tl'ye verdiğin ürünü ma*l ettiğin miktara ma*l edemiyorlar şu an. Kar oranlarının pek fazla değiştiğine inanmıyorum. Yemeğin malzemesi, işçilerin ücretinden tut, dükkan kirasına her şey arttı işletme sahipleri ne yapsın.
@SeyidPak Şişmanların düşünmesiyle ne ilgisi var nasıl bir kafa yapınız var sizin? 50 kiloyum ben hayvan gibi yemiyorum merak etme maliyet bu işte kilon daha az olunca daha ucuza patlamıyor. Çattık ya ne biçim insan uzak dursun böyleleri benden.
Yaw şakadanda anlamıyorsunuz he. Seni kast etmedim ki 2 kişi 100 tl dedin o yüzden böyle bi şaka yaptım. Neyse bir alıngan daha keşfettik 🤪 Ben yine de özür dilerim. Arkadaş engellemiş buraya yazayım
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hak etmişsin. Bu kadar düşük zeka yorum yaparsan engeller tabi. Yemeği sadece şişmanlar mı yiyor?
Şu an çok pahalı baksana 2020 deki fiyatlara... Şimdi 3-4 katı.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
2020de biz tarladan organik besin alırdık taze taze hemde 1. Sınıf mal alırdık. Şimdi tadı tuzu olmayan kalitesiz ürünlere ve malzemeden çalınmış bir şekilde 3 -4 katı ücret ödüyorsunuz. 2 senede ülke batmış...
Kimse kafasına göre zam yapmaz ve yapamaz! Bu tamamiyle bir YALAN! hiç bir esnaf durduk yere fahiş zam yapmaz yapamaz. Yaparsa müşteri kaybeder. Yapıyorlarsa vardır sebebi...