Uşakta yaşıyorum bunlar şu an iyi fiyat diyorlar. Ancak eskiden 50 60 TL ye yerdik burada pahalı olduğundan kendiniz kıyma alıp yapıp öyle gönderiyoruz buraya

Uşakta yaşıyorum bunlar şu an iyi fiyat diyorlar. Ancak eskiden 50 60 TL ye yerdik burada pahalı olduğundan kendiniz kıyma alıp yapıp öyle gönderiyoruz buraya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yok kiz bedava İstanbul'a gore 100 tl ye biz bir corba aliyoruz mercimek corbasi
O çorbanın fiyatının 100TL olmasının sebebi o parayı veriyor olmanız. Maliyeti 5-10TL bi şeydir.
@NeDedinSen_Çaaat ekmek 10 tl olmus uzaylı misin
Daha önce çorba yaptıysan bi kase çorbanın fiyatını hesaplayabilirsin. Emin ol ekmekten daha ucuza mal oluyordur.
@NeDedinSen_Çaaat evet burada ucuz ilki küçük şehirde doğmuşum yani buyul sehirde kardeşim okuyor Ankara'da misal köstek eve 15 bin istiyorlar oda en dusugu
Bir zamanların çeyrek altin parası şimdi 1 pide parasi
aşırı canım çekti gece gece bütün paramı vermeye razıyım su an
Her yerde aşağı yukarı aynı
Fiyatlar cok iyi antyaya göre..
Şehrim de ki fiyat ile hemen hemen aynı
Bu fiyatlar gerçek mi eşek eti olmasın
Burada yasamadiginiz için öyle geliyor usaga gelseniz böyle demezsiniz yani şöyle burada dükkan az müşteri çok biryandan yani şimdi İstanbul'da milyonlarca müşteri var bu yüzden fiyatı çok söylemeleri lazım oluyor öyle biliyorum yani misal 1 kilo Antep fıstıklı baklavanın 800 TL olması imkansız Uşak'ta en fazla 200 250 TL burada
Tüm yiyecek ürünleri böyleyse çok şanslısın, biz İstanbul'da sağlam kazıklanıyoruz 🙁
Gel usaga gezdiriyim
Ya teşekkür ederim 🩷
Fiyatlar çok iyi. Bedava yaşıyosunuz Uşakta
İstanbul'da baklavanın kilosuna 820 TL diyordu ama Uşak'ta 200 TL falan ikiside aynı ürün bu arada yani satan yer büyük markalar satıyor o markaları şubeler halinde İstanbul'da ve Ankara vb. Büyük şehirlerde çok pahalı neden böyle
Çünkü uşakta sirkülasyon yok. Küçük yer az insan ucuz fiyat. Büyük yer yol üzeri ve kalabalık şehir pahalı fiyat
Aslında maliyet ucuz tamamen vicdansızlıktan.
maalesef Uşak güzel şehir aile şehri gibidir yani silahlı saldırı olay vbm asla çıkmaz özellikle belli mahallelerinde asla olmuyor
Kiymalo pide yine diğerlerine göre gayet ucuz ya
İdeal bence
Uşağa taşınmak lazım
Nie la
Ucuz çünkü
2+1 eşyalı ev kirası 10 15 bin civarında gel gelmek istiyorsan
Burada da aynı
Asiri pahali