Alerji ve birkaç kronik hastalık yüzünden sigarayı bırakmam gerekiyor ama ebeveynler gibi "tek lüksüm bu" tribine de girmiş bulunuyorum😂 geçen yıl bıraktım 3 ay sürdü ama daha kalıcı bir yönteme ihtiyacım var. En etkili sigara bırakma yöntemi nedir?
sağlık çok önemli, aslında her şey zihinde bitiyor, ilaçlar uzun süreli tedaviler seanslar aslında çok bir şey değiştirmiyor bırakanların çoğu ağır hastalık geçirdiği için bırakıyor, o zamana gelene kadar illa kötü bir an yaşaman gerekmiyor, hem sağlığına hemde maddi ekonomik yönden zarar umarım bırakabilirsiniz 🙏
Sigara bırakmak isteyenlere tek tavsiye edebileceğim yöntem Mora Terapi. Bir nevi bio rezonans olan Mora Terapi ile sigarayı bırakmak kolaylaşıyor.
İşlemi merak edenler için de biraz açıklayalım. Şimdi sigara vücudunuzda bir titreşim oluşturuyor. Mora terapi ile bu frekans kaydediliyor ve terse çevirilerek vücuda geri veriliyor. Böylece vücuttan bu frekans siliniyor.
Tabi öncesinde uzmanlar size bazı uygulamanız gereken bilgiler veriyor. Bu hazırlık aşamasını yapmanız gerekiyor. Sigarayı bırakmayı istemeniz gerekli tabi bir de. Bu zaten en önemlisi. Genellikle tek seans yeterli oluyor ama olmazsa destek seansı da yapıyorlar. İşlem sonunda sigara içme isteği önemeli ölçüde azalıyor.
Sivarayi araliklarla biraktim ilk basta cok zor oldu hemde. Sigaranin basinda saatlerce beklesigim oldu agzima alip yakmadigim oldu yakip geri kırdığım oldu. Araliklarla birakip geri basladim en sonunda bir biraktim bir daha almadim o zamanlar sakiz cigniyodum sebebi sigara icmeyince abur cubur istiyodu canim agzim hareket etsin ugras olsun unutuyum diye sakiz cigniyodum kendimi kandiriyodum yani dene iyi geliyo
Ben de bıraktığımda çok zorlandım, yan etkisi de çok oldu üstelik. Baş ağrısı vs gibi. Şimdi biraz da o yüzden korkuyorum ama aynı zamanda alerjim vs var nefes sorunu da yaşıyorum... iki ucu... değnek😂