Sigara nasıl bırakılır?
Acaba sigara bırakmak için satılan ilaçlar etkili oluyor mu?
Acaba sigara bırakmak için satılan ilaçlar etkili oluyor mu?
Bundan sonra sigara içmeyeceğim.. Bunu diyorsan 10 dakika sonra ağzında sigara vardır. Onun yerine bilinç altınında kabul edebileceği basit bir hedef belirlemelisin mesela 3 gün sigara içmeyeceğim. 3 gün sonra bir hafta daha ben sigara içmem ne zaman sigara canın çekse bir hafta sonra diye kendini uyar. 1 hafta dolunca 20 gün ki bu 3. aşamaya geldiğinde bırakmış oluyorsun zaten sigara canın çekmiyor. Burada en zor 3 günden sonraki 1 haftanın ilk günü.
Test edilmiştir... Çünkü bu iş nikotin işi değil kafa işidir her şey senin kafanda.
valla champix diye bir ilaç vardı... 1 ayda sigarayı bıraktırdı bana ve bi kaç arkadaşıma. nasıl bıraktırıyor dersen gerçekten tiksiniyorsun tadından kokusundan ve aklına bile gelmiyor sigara içme isteği. biraz yan etkisi var ama mesela rüyaları aşırı gerçekçi görme (3d hd izler gibi) biraz asabiyet hali fln...
5,5 ay oldu sigarayı bırakalı yok iradeymiş yok kafanda bırakacan bunlar boş laflar kolay birşey olsaydı bi dünya bağımlı olmazdı.2.5 ay ilac kullandım psikiyatriden aldım WELLBUTRİN XL 300 mg zorlanmadan vücuda nikotin girmeden sigara içmek istenince beyine red etmesini sağlayan bir ilaç.annem,yengem,eniştem,ve bir kaç arkadaşım bana dua ediyolar sigarayı bıraktıkları için.çok etkili tavsiye ederim.bu arada yan etkisi yok denecek kadar az
bende kullandım hiçbir yararını görmedim
sağlığın elinden gittikten sonra yapacak pek fazla birşey kalmaz.zararından neresinden dönülse kardır,burada isteğin bir adımdır.hemen paketi buruşturup at,sigara içmek aptallık,sağlığına,güzelliğine verilen zarar için üstüne para vermek.
Cevap
15Cevap
oraya buraya gitmeye gerek yok. Kafada bitireceksin olayı. İradene güveniyosan güçlüysen ve nefsine hakim olabiliyosan bırakırsın yok oraya git buraya git hikaye. İçmiyorum deyip bırakabiliyo musun var mı o iraden?
maalesef :-/
otur şöle geniş vadede sigaraya verdiğin parayı hesapla. = den sonraki rakam sana sigarayı bıraktırabilir ama uçuklayan dudağın içinde merheme ihtiyacın olabilir:)))
bir ozon merkezine gideceksiniz ...sizi bir makinaya lacaklar önce bedenindeki nikotin uzaklaştırılacal daha sonra sigara dan sen uzaklaşaca tiksineceksin...şayet çok tiryakiysen bir seans daha..
hmm teşekkürler
ankaradaysan mora tedavi die bişi var.. gerçi diğer byk şehirlerde de var galiba.. bi incele derim..çok olumlu yorumlar var..
Bence o saçma ilaçlar da bağımlılık yapıyor...Kısır döngü yani... Yüksek bir irade ile bırakılır...Hatta en güzeli hiç başlamamak...
Adaçayı. Östrojen seviyesini arttırıyor ama günde 2 bardak demleme dal adaçayı çok işe yarıyor.
cebini düşün sigaraya vereceğin paraya git kıyafet al her ayın sonunda kendine parti yap sigara bıraktıktan sonra bunları düşünerek bırakabilirsin ama en iyisi hiç başlamamak
bir salona yazıl ve spora başla... sonrasında bir sigara yak yere tükürüp elinden fırlatıcaksın sigarayı... ;)
bende yıllardır içiyorum ama bir türlü bırakamadım:(
beyınde bırakıcam dedıkten sonra hıç bıseye gerek yok
İnternetteki derde deva ilaçlar...akpunkturlar...hipnozler hepsi hikaye...
KAFADA BİTMEDİKÇE...İÇMEYE DEVAMMMMMM...
KAFADA BİTECEK BU KADAR BASİT...
bırakmaya hazır olduğunu hissettiğin anda, bol çekirdek ve sakız yardımıyla bırakabilirsin:)
parasiz kal, birakirsin
kesinlikle, test edilip onaylanmıştır.
İradenin dışında hiçbir şey etkili olmaz.
Bıktım Tozu. Aktarlarda satılır deneyin derim.
nasıl kullanılıyor?
Açsın yemek yedin ve sigara istedi canın diyelim. onun yerine toz olarak bu vitamin kutusu gibi kutusu var azcık parmağına döküosn diline sürüosn. Sigara içmiş gibi oluosn hatta ardı ardına sigara yakmıs gibi. Sonra istemiyor canın.
sağlam bir irade.. sonrası olur gider
daha yaşın çok genç boşver bunları önemi yok
iraden varsa bırakırsın
İradedir :)
ozon tedavisi
nasıl ?
kararlı olmak..
nargileye başla
O iş kafada biter.
Süper
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar