Sizce bu süreç ne kadar uzun olmalı veya diyetimi değiştirmeli miyim?

Tartıda kilo artışı yaşama. 10 gün ideal sanırım. Ya ben sana farklı bir yöntem anlatayım dur😅
Kilo artışı olmuyor ben diyeti bırakınca. Aksine kilo alımım duruyor. Ben sağlıklı kilo almak için diyet yapıyorum. Yoksa herşeyi yerim ama kilo almam 😅
Olsun yine de yöntemim işe yarardı söyleseydin derdini bugün 😅😅
Anlatırsın ya :) çözeriz :D
Hemen anlatıyorum🥳🧿
Yeeey 🥳
Ayna da şeklini değiştirmeyecek şeyler yemediğin sürece bence yapıştır gitsin abi :D
Yabıştırrr :d
Cümleyi yanlış kurmuşum baktım da :D :D anladın sen fasdasf
Sıkıntı yok kankam 😅
:D :D
Cevap
8Cevap
Bence ara verilmemeli, diyet bir süre dayanma sonra bozma gibi olmamalı, hayat tarzı olmalı, sevdiğiniz şeyleri tüketmek ve bir yandan da sağlıklı beslenmek önemli
Ben o kadar katı diyet yapmıyorum ara vermek yerine çok isteğim şeyleri tadımlık yiyorum haftada bir mesela
İyi yapıyorsun ama alışılmışın dışına çıkmak gerekiyor bazen :)
Haklısın, tembellik aslında benimkisi🤪
Tembel 😁
🤣🤣😪
Hayatım boyunca diyet yapmadım. Sadece şu an kilo almak için pis besleniyorum. Önüme geleni yiyorum, o yüzden karaciğeri yordum biraz. Sivilceler baş kaldırmaya başladı.
ne kadar uzarsa toparlaması o kadar zor olur. Ben bunu haftada 1 olarak yapıyorum. Memnunum. Hem kilo o gün için korunuyor yediğim yaramıyor hem de vermeye devam ediyorum. Çünkü olaya diyet değil, sağlıklı yaşam diye bakıyorum
Ben eski eşinden diyet yapardım, şimdi diyet olayına hiç girmiyorum. Ve önemsemiyorum.
Spor varsa sıkıntı yok
Bence istediğini ye ama istediğin kadar yeme 😰
5 dk falan 😃
Bir hafta
1 gün
Bir ay
Bi kac dakika hahah
:D
😎
Oldugunca
Yarım saat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?