Kişilik & Karakter Dinlenme süreniz ne kadar oluyor? Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Genel olarak dinlenme süreniz ne kadar oluyor? Bazen dinlenmeyi abartıp uyuyakalıyorum. #Edameda 🌹 Güncellemeler1 yıl Gncld Dinlenme süreniz ne kadar oluyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Sen yaşlanmışsın 🤦🏻♂️ bütün gün dinleniyorum 1 3 Yorumla Alfa_Tuçis 1 yıl Cokk ayıp 🤣 Yorumla Kaba-Sakal 1 yıl Neden 🐻p olsun 🤦🏻♂️😂 Yorumla Edameda06 1 yıl Hepimiz yaşlanıyoruz xd Yorumla
İrelia00 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl 6 saat çalışıyorum ve bunun 3 saati dinlenme belki geçiyorda olabilir 2 saat yol desek günün geri kalanı ful dinlenme 1 0 Yorumla
MassiiveStrokee Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Senin kadar keyifçi olsam keşke bende 😃 10 dk da çıkıyorum 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et FenomenMaster Yaş: 43 1 yıl 7 saat filan. Gerisi full ayakta. 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. 20 ile 45 dk arası. Uyuya kaldığımda oluyor. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Minimum 2 gün 😂 davar genleri var bende kesin 😂 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. günlerce dinlenemediğim zamanlar var 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı. Yarım saat 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,3b cevap paylaştı. Tüm gün dinlenebilirm 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı. Ne dinlenmesi, akşam yatıyorum sabah kalkıyorum. 1 0 Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Dinlenme seansıma ve duruma göre değişir 1 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. 3-5 ay 1 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Xndjd Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. sadece birkaç saat. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. kısa olur 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Fazla sürmüyor.. 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,8b cevap paylaştı. Kısa 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. 4 ya da 5 saat 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. hep ayaktayım 1 0 Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Bazenn bende 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Sen yaşlanmışsın 🤦🏻♂️ bütün gün dinleniyorum
Cokk ayıp 🤣
Neden 🐻p olsun 🤦🏻♂️😂
Hepimiz yaşlanıyoruz xd
6 saat çalışıyorum ve bunun 3 saati dinlenme belki geçiyorda olabilir 2 saat yol desek günün geri kalanı ful dinlenme
Senin kadar keyifçi olsam keşke bende 😃 10 dk da çıkıyorum
7 saat filan. Gerisi full ayakta.
20 ile 45 dk arası. Uyuya kaldığımda oluyor.
Minimum 2 gün 😂 davar genleri var bende kesin 😂
Değişken😄
günlerce dinlenemediğim zamanlar var
Yarım saat
Güne güne değişiyor bu tabi
O anki psikoloji me bağlı.😂
Tüm gün dinlenebilirm
Ne dinlenmesi, akşam yatıyorum sabah kalkıyorum.
Dinlenme seansıma ve duruma göre değişir
2-3 saat uzanmadan kendime gelemiyorum.
3-5 ay
Xndjd
sadece birkaç saat.
Burada dinlennek yerine yorulmayi isterim
Baya oluyo sayaamdm😅
kısa olur
Fazla sürmüyor..
Kısa
10 dakika 😈😈😈
4 ya da 5 saat