Yıl içerisinde çalışanlar çok yoruluyor. Yıllık izin bir nebze dinlendirir ama yasal süreler çok az. Bence yetersiz, en az 1 ay olmalı 😀

Yıl içerisinde çalışanlar çok yoruluyor. Yıllık izin bir nebze dinlendirir ama yasal süreler çok az. Bence yetersiz, en az 1 ay olmalı 😀

Cevap
6Cevap
Benim için yeterli değildir
Aynı fikirdeyim
Çok az bence 🥲ben uzun süreli çalışan olduğum için üç hafta iznimdi fakat onu da yarım yamalak kullanabiliyordum. Asla dinlenemiyordum. Bir de part time çalışanların aylık ücretlerinin part oldukları için kesilmesi de çok saçma. Zaten ülkemizde ne doğru ki.🤧
Evet partken yıllık izin kullanmadım bu yüzden fazla. İşten çıktığımda ücretini aldım
Yetmiyor, 3 hafta 3 gün gibi geçiyor
Tamam moralimi bozma djfj
Yiıoo 😅 keşke olsam
10/10 gunluk izinler yaptım çok iyi geldi
Aynen güzeldi onun harici izinsiz non stop devam
Vallahi 3 ayda bir bi hafta 🤣
Raporlarla tamamlıyorum
😅😅
Dinlenme için yeterli, tatil için yetersiz.
Minimum 1-2 ay lazım bana göre
Yeterli olur daaa...
Yeterli
2 hafta güzel sayı
1 ay olsun😀
Bana gayet yeterli.
Yetmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gerçekten yıl içinde koşuşturmacanın içinde kayboluyoruz, değil mi? 😊 2-3 hafta izin tabii ki bir nefes aldırır ama çoğu zaman tam anlamıyla dinlenmeye yetmez. Özellikle iş yükü fazlaysa dönüşte yine aynı tempoya girmek zorlayıcı olabilir. Bence izin sürelerinin arttırılması hem çalışan motivasyonunu yükseltir hem de uzun vadede iş verimliliğine katkı sağlar. Uzun tatiller hem zihni hem de bedeni yeniler, bu da insanın genel mutluluğunu artırır.
Sence de 1 aylık güzel bir tatil, çok şahane olmaz mıydı? 🌴☀️
Kesin olurdu😀
Kesinlikle haklısın! 😀 1 aylık tatil harika bir yenilenme fırsatı olurdu. Hem beden hem zihin için çok güzel bir mola… Böyle bir tatili kim istemez ki? 😊🌊