Sağlık & Diyet 1 ay Uyku düzenim çok kötü 4 te yatıp 10da kalkıyorum bunu nasıl düzeltcem? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 00 Her gün spora gitmeye başladım 1 saat ağırlık +kardiyo ona rağmen uyku yok napcam :( Güncellemeler: Takip Et 00 Paylaş FacebookTwitter Uyku düzenim çok kötü 4 te yatıp 10da kalkıyorum bunu nasıl düzeltcem? 60 Görüşünü yaz
Gizli Üye 1 ay Benimde tam aynı 4 te yatıp 10da kalkıyorum bende uyku düzenini düzeltmek istiyorsan 1 gün hiç uyumucaksın Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
terenzi | Sağlık & Diyet konusunda 124 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay Uyuma o zaman demekki senin zaman dilimin bu Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 1 ay İşte değil son 4-5 gindür böyle ben normalde 12 de yatar 8-9 da kalkardım
drhakannn | Sağlık & Diyet konusunda 451 görüş paylaştı. Guru 1 ay Mutlaka sebebi vardır konuşmak lazım bunları Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 1 ay Evet hayatımda bir çok değişiklik oldu ve şu an sınav vs dönemindeyim bugün çok bıkmış olduğumu farkedip ara verdim drhakannn 1 ay Anlatmak istersen dinlerim
yolcu3434 | Sağlık & Diyet konusunda 551 görüş paylaştı. Master 1 ay Bı kaç gün tam uykusuz kalıp istediğin saatte yat Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
essekfaruk23 | Sağlık & Diyet konusunda 151 görüş paylaştı. Bilge 1 ay Erkenyat Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 1 ay Uyuyamıyorum ki essekfaruk23 1 ay Geç yay ozaman
entıni Xper 6 1 ay ben 5 de yatıyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 1 ay Kaçta kalkıyosun entıni 1 ay 12 1 falan Soran 1 ay Gün boşa gidiyomuş gibi hissediyorum öyle istesem de yatamıyorum o saate kadar Hepsini Göster Daha Az Göster entıni 1 ay yorulmuyorsun yeterınce baska bır sey gelmıyor aklıma uyku bozuklugun yoksa aksam yemegınden sonra bır sey yeme ve ıcme ozellıokle cay kahve Soran 1 ay Teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
06Benimde tam aynı 4 te yatıp 10da kalkıyorum bende uyku düzenini düzeltmek istiyorsan 1 gün hiç uyumucaksın
Uyuma o zaman demekki senin zaman dilimin bu
İşte değil son 4-5 gindür böyle ben normalde 12 de yatar 8-9 da kalkardım
Mutlaka sebebi vardır konuşmak lazım bunları
Evet hayatımda bir çok değişiklik oldu ve şu an sınav vs dönemindeyim bugün çok bıkmış olduğumu farkedip ara verdim
Anlatmak istersen dinlerim
Bı kaç gün tam uykusuz kalıp istediğin saatte yat
Erkenyat
Uyuyamıyorum ki
Geç yay ozaman
ben 5 de yatıyorum
Kaçta kalkıyosun
12 1 falan
Gün boşa gidiyomuş gibi hissediyorum öyle istesem de yatamıyorum o saate kadar
yorulmuyorsun yeterınce baska bır sey gelmıyor aklıma uyku bozuklugun yoksa aksam yemegınden sonra bır sey yeme ve ıcme ozellıokle cay kahve
Teşekkür ederim