Bel çevremde ve basenlerimde yağ oranım fazla. Sağlığım için kilo vermem gerekiyor. Spor deneyimim hiç yok yağ yakımını nasıl sağlayabilirim yardımcı olur musunuz lütfen 🥺
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Bende protein ağırlıklı etkili bir diyet programı var. Doyurucu ve zor gelmeyen yağsız bir program, paylaşabilirim. Karbonatlı su içmeni öneririm (2 litreye bir tatlı kaşığı kadar). Hem cilde hem de zayıflamaya iyi gelir.
Örneğin bir diyetisyen güzel anlatmış:
www.tugbayaprak.com/karbonat-ile-zayiflama/00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
En önemlisi beslenme. Diyetisyene gitmeni öneririm. Spor olarak da eğer çok kiloluysan zorlanmadan açısından Leslie öneririm.
00 Yorumla - +1 yıl
Gece uyucagin zaman sakın tok uyuma ve uyumadan 2 saat önce falan mekik çek
08 Yorumla- Soran+1 yıl
Yarım saat önce spor yaptım kardiyo hareketleri yeterli olur mu?
- +1 yıl
Olur onemli olan az çok yağ yakmak ve tok uyumamak.
- Soran+1 yıl
Anladım teşekkür ediyorum 🙏🏽 başka bir öneriniz var mı?
- +1 yıl
Spor yap yemegi de abartmadan ye zayiflarsin sporu sakın ihmal etme.
- Soran+1 yıl
Salona gidemediğim vakitlerde evde kardiyo veya leslie 3 mile walk ( bunu biliyor musunuz bilmiyorum) gibi şeyler yapsam yine etkisi olur değil mi?
- +1 yıl
Olur tabi ki
- Soran+1 yıl
Anladım teşekkür ederim ☺️💐
- +1 yıl
Rica ederim kolay gelsin.
Bol su içmek, spor hareketi olarakta plank duruşu
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Plank gerçekten zorlayıcı bir hareket... Mountain climbing hareketi hakkında ne düşünüyorsunuz? Plankta sabit durmak daha zor geliyor bana. Onun yerine bunu yapsam faydasını görür müyüm?
- +1 yıl
Beslenme ve program ile
07 Yorumla- Soran+1 yıl
Spor salonuna gideceğim zaten aynı şekilde beslenme programı da düzenlenecek. Yağ yakımı hızlandıran hiit antrenmanlar gibi önerileriniz var mı? Veya spor öncesi kahve içimi gerçekten hızlandırıyor mu yağ yakımını?
- +1 yıl
Tabii ki öneri çok fakat önerilerim kişiden kişiye değişiyor herkese aynı program olmaz senin özel programın vardır
- +1 yıl
Sana göre yani bu da sana bağlı rastgele program verilmez öyle
- Soran+1 yıl
Yani şu an bir programım yok ama başladığımda hazırlanır diye düşünüyorum
- +1 yıl
İşte başlamadan da hazırlarım o kolay kahve işe yarar tabii ki ve yağ yakımına yarıyan harika kürler var 🙂
- Soran+1 yıl
Yardımcı olur musunuz kürler hakkında? ☺️
- +1 yıl
Ulaşırsan
boy kilo kaç belin kaç cm
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sağlık & Diyet > Sorular > Hızlı yağ yakımı için önerileriniz var mı? Yardımcı olur musunuz lütfen?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi