Merhabalar ben 19yasinda 165 boy 74 kiloyum bı 10 14 kiilo vermek istiyorum elimde Herbalife yağ yakıcı ve smarts caffeine plus var dün ikisini bir attım mükemmel di yorurulmadim çok sanki ama nabzım 124 falandı zamanda düzeldi şimdi baş ağrısı var enseden gelen önerileriniz nedir ve sizce nasıl kullanmalıyım kullanan var mı
Cevabın nedir?

Anıl Ercan Takip Et
Vegan Beslenme - https://www.dailymotion.com/video/x82r57g30 Yorumla
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Yani benim sana daha çok tavsiyem telefonunda adım bölümün varsa o adım bölümde kendine bi hedef koy mesela ben hergün 20.000 adım yapıyorum ve üstüne çıkmaya çalışıyorum. Ve belirli saat dilimi koyuyorum kendime öylede koşumu ya da yürüyüşümü yapıyorum. Yeşil elma ve sebze tüketmeni tavsiye ediyorum. Bide zatıflamak istiyorsan eğer playstore de zayıfla programları var onlardan indirip halledeceğini düşünüyorum. Kolay gelsin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
6Cevap
Bakin reklamlara kanip butür ürünlere paralarinizi kaptirip sonucta hayallerinizi yikmayin,
Yag yakan hap yoook, yag yakan gida yok, Herbalife diyet yaparken vitamin protein eksikligini karsilamak icin konsantre takviye, baska birsey degil.
Ürüne, reklamlara inanir 5 kilo verirsiniz, 3 ay dayanirsiniz, yerine 10 kg alirsiniz ve aliyorlar.
Kalici tek yöntem diyet yeme seklinizi degistirin saglikli beslenin hareket edin kalici ömür boyu kilo almazsiniz, saglikli kalirsiniz00 YorumlaYağ yakıcıya gerek yok sağlıklıysan spor ve diyet yeterli ve daha iyi olur ama yine de kullanmak istiyorsan l karnitin iyi diye duydum bunu da spor yapacağın zaman kullanmalısın
00 YorumlaBizzat satışını online yaptığım bir çay ile müşterilerim yağ yakıp ödem atarak kısa sürede istedikleri kilolara ulaştılar hatta en son satışını yaptigim müşteri 12 günde 3 kilo 4 gram verdi ve hala kullanmaya devam ediyor istersen detaylı görüşebiliriz
01 Yorumla- +1 yıl
Bilgi alabilir miyim?
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Geçen sene Herbalife kullandım 3 kilo verdim ama fazlasıyla geri aldım. Sana önerim diyetisyene gitmen ama öyle özel değil hastanedeki diyetisyene git kısa sürede faydasını göreceksin emin ol
00 Yorumla L karnitin ve cla da kullanabilirsin karnitin seçerken termojenik etkisi olmasına dikkat et
00 Yorumla- +1 yıl
Hizli yürüyüş ile sabah aksam bir saat yuru karbonditratli yemekler yeme bol sivi tuket sodyumu 80 nin altindaki sodalı iç gunde iki tane ekmek hamur yağli seyler yeme ilac veya baska birsey kullanmana gerek yok
00 Yorumla - +1 yıl
Öyle şeyler kullanma doktora git kalori açığı oluşturacak şekilde beslen ve günde bir saat spor yap bir hafta da bile fark ediyor
01 Yorumla- +1 yıl
Dikkat ediyorum zaten ben kendim de beslenme dersi aldım
- +1 yıl
İlaç kullanma.
Eğer tansiyon sorunun yoksa sabahları limonlu ılık su iç
Yoğurt ye
Bizzat denendi tarafımdan basarılı sonuç alındı00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bence ilaçları kullanma. Kilo vermekte kararlıysan yürüyüş ile sağlıklı bir şekilde verebilirsin.
01 Yorumla- +1 yıl
Öyle yapıyorum artık
- +1 yıl
Sapkın simaki vs. gibi şeylere aldanma.
01 Yorumla- +1 yıl
*sinameki
195 boyunda erkek olarak boy kilon çok güzel
02 Yorumla- +1 yıl
Bı 10 kilo falan versem boyumla aynu olmak istiyorum biraz takıntı oldu kendimi çok kilolu hissediyormm
her gün koş gerisi yalan
00 YorumlaLimonlu su vs olabilir
00 Yorumla- +1 yıl
bunun yerıne yuru daha ıyı kılon aşırı deıl
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
bol bol pilav ye zatiflarsin01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Az ye hareket et
01 Yorumla- +1 yıl
Az yiyorum hareket 45 dakika orta hızda yürüyüş yapıp 5 dk ip atlıyor m
Devamını Gör(11)