Merhaba ben 20 25 gündür diyet yapıyorm yaklaşık 4, 5 kilo verdim kilom durdu ama şimdi bende yağ yakımı hızlanın diye araştırma yaptım süt tarçın kahve kako aç karnına kaynatıp içersen yağ yakımı hızlanır vs diyorlar zaten diyet yapıyorm birde spor yapmaya çalışıyorm sizce bu etki eder mi deneyip fayda gördünüz kür varsa yazar mısınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
etki etmez bir süre sonra kilo vermenin yavaşlaması normal bende de oldu hala veremiyorum diyetine ve sporuna odaklan bunun dışındaki şeyler genellikle hep yalan
03 Yorumla- +1 yıl
Ama çok kilo veren varmış yani kilo verdiirrir demiyor ama metobolızma hızlandırır diyor tok tutar süt protein tok tutar tarçın şeker dengeler vs vs diye sordum faydasını gören var mı diye
- +1 yıl
metabolizma hızlandırmak yiyeceklerle çok mümkün bir şey değil hem zaten mantıklı bir şey de değil açlık kan şekerinin düşmesiyle alakalı bir durum vücudun aç kalınca kendi yağlarından yakmalı ki sen de bir miktar tokluk hissedebilesin herhangi bir kür senin vücudunu dışarıdan gelen besinler yerine kendi yağlarını yakmasını sağlayamaz bunu anca diyetle yapabilirsin o yüzden inanma derim hiçbirine
- +1 yıl
Teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Su tüketimini arttır. Kahve tüketimini arttır. Goji berry tüketebilirsin. Sabahları bir tekila bardağı kadar elma sirkesi içebilirsin. Güzel bir diyet artı spor.Çözersin bence olayı. boy kaç kilo kaç? Hedef kilon nedir?
03 Yorumla- +1 yıl
19 yaş 165 boy 73 kilo 65 hedefim
- +1 yıl
Bi 7 8 kilo versem yeter bana ama şu an kilom durdu veremiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
2Cevap
- +1 yıl
2 yemek kaşığı elma sirkesi
Yarım çay kaşığı tarçın
1 yemek kaşığı organik bal
1 çay kaşığı limon suyu
1 bardak ılık suyun içerisine malzemelerin tamamını ekleyin ve iyice karıştırın 10 dakika bekledikten sonra yavaş yavaş için bu içeceği günde 3 kez tüketebilirsiniz 15 günlük kullanım sonunda neticesini göreceksiniz tabiki bol su hafif yiyeceklerle desteklemeniz şartıyla...00 Yorumla Limon maydonoz tarçın. Bir sürahi suya göz kararı bunları atıyorum akşamdan. Sabaha kadar o su demleniyo. Sabah aç karna 1 bardak içiyorum. Ve gün boyu gelip gidip o suyu bitiriyorum. Zincirleme devam hergün
00 YorumlaBen bir suya biraz zencefil, limon, tarçın biraz da karabiber atıp içiyordum baya ödem attırıyor
00 Yorumla- +1 yıl
Yeşil çay and kayısı çayı, en iyisi bunlar. Günde 2 kere içersen yararını görürsün. Ben gördüm.
00 Yorumla Önereyim, azye kürü cok etkili ve kalici
00 Yorumla- +1 yıl
Böyle saçmalıklar yağ yakmaz
00 Yorumla - +1 yıl
Sen biliyorsan bana öner
00 Yorumla - +1 yıl
Spor yapın
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Direk açlık otu alıp demleyin. Tadı çok kötü ama
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Öncelikle kilo vermeniz neden durdu onu bulmalısınız.
Örneğin hızlı kilo vermek için çok düşük kalorili diyetleri uyguladıysanız metabolizmanız yavaşlamış olabilir ve kilo vermeniz durmuş olabilir. Unutmayın ki hızlı kilo vermek sağlığınızı etkileyebilir. Hızlı kilo vermek yerine sağlıklı kilo vermeyi hedeflemelisiniz.
Yapılan araştırmalara göre hızlı kilo vermeyi hedefleyen bireylerin %5i verdikleri kiloları koruyabilmektedir.
Diyet programınız size özel, uygun, dengeli ve yeterli olmalıdır. Bunun için bir beslenme uzmanıyla görüşmenizi tavsiye ederim. Uzun süredir aynı diyeti uyguluyorsanız ve eğer kilo vermeniz durduysa diyet listenizi değiştirebilir, vücudunuzu şaşırtabilirsiniz. Metabolizmanızın hızlanması demek yağ yakımınızın hızlanması demektir. Bu yüzden metabolizmanızı hızlandırmayı hedeflemelisiniz.
Spor yapmak metabolizmayı hızlandıracak, aynı zamanda gün içerisinde sizin daha dinç ve enerjik kalmanızı sağlayacaktır. Spor ile birlikte kilo vermenizi de hızlandırmış olursunuz.
Metabolizmanızı hızlandırmak için yeşil, beyaz çay tüketebilirsiniz. Yemeklerinizde eğer herhangi bir mide rahatsızlığınız yoksa acı biberi bulundurabilirsiniz. Acı biber metabolizmayı hızlandırmaya yardımcı olmaktadır.
Vücudumuzda kalsiyum yetersizliği metabolizma yavaşlamasına sebep oluyor. Kalsiyum olmadan metabolizmamız yeteri kadar çalışmıyor. Bu yüzden kalsiyum içeriği yüksek olan süt, yoğurt gibi besinleri beslenme programınızda bulundurabilirsiniz.
Yağ yakımınızı hızlandırmak için diyet programınızda Hindistan cevizi bulundurabilirsiniz. Yapılan araştırmalara göre Hindistan cevizi metabolizmayı hızlandırıyor ve yağ yakımına yardımcı oluyor.
Diyet programınızda avokadoya yer verebilirsiniz. Avokado sağlıklı yağ içeriği ile sizi daha çok tok tutmanızı sağlar ve metabolizmanızı hızlandırır. Ancak unutmayalım ki fazla tüketilen avokado kilo almanıza sebep olmaktadır.