Diyet yapanlar için kısa sürede ödem atmayı sağlayan detoxlar oldukça popüler hale geldi. Benim de karşıma bu listeler sık sık çıkıyor ve denemek istiyorum. Uygulayıp işe yarar dediğiniz bir tarif varsa paylaşır mısınız?

Salatalık maydonoz TR otu birazcık zencefil ve limon bunların hepsini güzelce bir Rondo yardımıyla sıvı hale getir
Daha sonra içine birazcık toz tarçın Buda şeker ihtiyacını karşılayacak günde bundan bir şişe bitirirsen zaten baya tok tutuyor
Selam, ödem attıktan sonra bir süreliğine rahatlayacaksınız ama öncelikle ben bir kaç bilgi vermek istiyorum.
Vücudunuz bir daha hiç ödem tutmasın istiyorsanız, detoks yapsanız bile bu maddelere dikkat etmelisiniz. :)
Sağlıklı günler dilerim.
Maydanoz ve salatalık tüket. Yemeklerde ki tuz kullanım oranını azalt ve spor yap. Maydanoz ve dalatalığı duyun içine atıp suyunu içmeyi deneme bizzat kendilerini tüket 😂
Cevap
6Cevap
En iyisi ve en sağlıklı olanı söylüyorum.
Limonlu maydanoz suyu.
Yaz ayların da içine buz ile hem serinlik hemde detox için bire bir.
maydanoz detoksu kesinlikle iyice araştırın çok yararlı. bu arada admin misiniz yeni geldiniz sanırım :D
Yeşil yaprakları bitkilerden hazırlananların içine bir tane de limon sıkıp içmek iyi geliyor
her gün bir çay kaşığı zencefil ye ödemden kurtulursunuz.
Limonlu su, içine biraz çubuk tarçın ekleyerek
Doğal yoğurt yine tarçınlı
Limonlu maydanoz suyu. 👍
ödem atmanın en etkili yolu bol bol su içmektir
1 xper admin mi? Nasıl oluyor o?
Her adminin paylaşım yapacak zamanı olmuyor. Normal 😀
İyi de 1 xper ne ara keşfetmişler de karar vermişler 😂
😅
Bolbol kara lahana kabak ye
Sen nasıl admin oldun
Limonlu maydanozlu su tavsiye ederim
Maydanoz suyu çok işe yarıyor.