Ben 100 kgnin üstündesindir sanıyordum ya iyi vermişsinn tam bende böyşe istitorum işte kırbana kadar vermem lazım 20 30 kg.. peki hiç kilo vermen durmadı mı? Yavaşlamadı mı? En çok bundan korkuyorum
Kilo durmak isteyince aç kaldım. Bunu söylemem lazım, çünkü o eşik çok can sıkıcı. Kilo verememe psikolojisini aşmak adına bir gün aşırı hafif beslenip aynen devam ettim. Sonra cılız dediler, vücuda başladım, 95 kiloyum 5 senenin ardından 🤣 ama göbek yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
1 ayda düzenli meyve tüketirsen ve kalorisi düşük yiyecekler tercih edersen ki bunu anca diyetisyen yardımıyla yapabilirsin ayda 3 4 kilo anca
İmkansız bu dediğin... 2 ayda bir ihtimal 10 kilo anca
Ne alaka zayıflayan göremmişsin canım
Görmedim çünkü yok😂 inşallah sen yaparsın
İnşallahh
Yaza hazırlık için çok geç kalmısın 😁
Ah pırıl pırıl beyinler 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ayda 20 kg çok ciddi bir rakam çok da mümkün değil
6 haftada 24 kilo vermiştim.
1.5 ayda yani nasıl verdin?
1.5 ayda.
Yemeyerek, koşarak.
Nasıl yemeyerek ama detaylı anlat kaç ögün yedin ara ögün yaptın mı
Bu ücretli tarifeye girer😂🙈
Günde en az 3-4 öğün yemek gerek.
En az 3-4 litre su.
Sabah limonlu suyla başlıyor, kahvaltıda 2 yumurta sınırsız yeşillik, ayran, iki dilim ekmek.
Öğlen bir tas çorba, bir dilim ekmek, sınırsız yeşillik.
Akşam bir tas çorba. Evde pişen yemekten (sağlıklı ise) iki kepçe, iki dilim ekmek.
Ara öğünler ceviz, fıstık vs.
Sonuç mu?
Hızlı giden kilolar, koşudan ötürü sarkma olmaması ve sıfıra inen arzu, istek.
Trşekkür ederiiim peki kaç kgden düştün? Kaçtın kaç oldun
88'den 63'e değin geldim zamanla.
Ben 100 kgnin üstündesindir sanıyordum ya iyi vermişsinn tam bende böyşe istitorum işte kırbana kadar vermem lazım 20 30 kg.. peki hiç kilo vermen durmadı mı? Yavaşlamadı mı? En çok bundan korkuyorum
Kilo durmak isteyince aç kaldım. Bunu söylemem lazım, çünkü o eşik çok can sıkıcı. Kilo verememe psikolojisini aşmak adına bir gün aşırı hafif beslenip aynen devam ettim. Sonra cılız dediler, vücuda başladım, 95 kiloyum 5 senenin ardından 🤣 ama göbek yok.
Nasıl yani kilo vermen durunca daha mı az yemege başladın?
?
vücdunda sorunlar oldumu peki
Ben 5 günde 10 kilo verdim
Nasıl oldu bu sanırım lavobada yırtındın yani başka türlü imkansız birşeyde 🤦♂️😅
Kal kilosun