Peki şu andan itibaren beni neler bekliyor?

Bir gün karnımın sancisiyla yerde kıvranırken beni acile götürdü abim ve acilde böbreğimde taş olduğunu öğrendik onun ağrısı karnıma vuruyormus tabi bunları sonrasında öğreniyorum ben acile gittiğimde direk serum bağladılar abimde beni öyle görünce biraz korkmuştu doktoru kafaya almış demiş sigaradan dolayı öyle olduğunu şöyle demiş 😂 serum bittikten sonra doktora sordum doktor sigarayı derhal birakman gerek kaninda bir değer var çok yükselmiş sebebi de sigara demişti 😆
Sonuç eve geldim abimde bende o an sigarayı biraktik işin garibi de ne biliyormusun hiç canım istemedi doktor konuştuktan sonra hep derler ya iş beyinde bitiyor diye harbiden öyle 🙂
O kadar çok değişim olacak ki vücudunda
Sanırım öncelikle kandaki nikotin miktarı azalacaktır ve oksijen miktarın artar bunun yanı sıra bir çok kanser çeşidini tetikliyor haliyle bu durum zamanla azalacaktır.
Sosyal bir çok yanları da var onları da yazmama gerek yok sanırım 😄
Azmin ve hırsınla umarım başarılı olur ve sigarayı bırakırsın
Sosyal ne gibi faydası var? Etrafımda kimse rahatsız olmuyor ki sigaradan. 😀
Yani ister istemez şahsen bir koku yayıyorsunuz ve sigara içenleri itici buluyorum eminim benim gibi düşünen insanlar da vardır
Bunun yanında okuduğum kadarıyla tat, koku alıminiz azalıyormus
Evet o tat ve koku sıkıntısını yaşıyorum. :/
😂😂😂 Artık sigarayı bıraktığına göre bir süre sonra düzelir
Düzelsin ya. Yemek yemeyi de çok seviyorum zaten 😀 güzel tatlar keşfetmek lazım.
Bu zamana kadar bırakmayarak hata yapmışsın😂 artık mis gibi yemekler gelsin 🤤🤤
Gelsinn 🤤
Ben Aralık ayında bıraktım ama sanırım yine başlayacağım. maddi zarar sadece canımı sıkan. ruhuma iyi geliyormuş sigara bunu fark ettim. Fiziksel zararlarını bilsem de kar zarar hesabı yapınca şu an ruhuma ihtiyacı olan şeyi vermek ağır basıyor. Ama hala paket almadım😅
Pardon ya ben biraz demotive bir mesaj attığımı fark ettim. Bak hala başlamadım belki de başlamam yani😅 bırakmak zor evet ama o pis koku olmuyor hayatında kıyafetlerinde. Sürekli bir diş fırçalama ihtiyacı duymuyorsun. Daha yemek bitmeden aklın balkonda olmuyor. Hele soğuk kış günlerinde çok rahat ettim ben. Önümüz yaz ama yine kış gelecek sonuçta. İkinci sınıf insan muamelesi de görmüyorsun mekanlarda istediğin alanda oturma özgürlüğüne sahipsin. Veee cebinde hep para kalıyor🤑🤑🤑
Kan basıncı, nabız normale döner. El ve ayak dolaşımı açılır. Kalp krizi geçirme riskini az da olsa azaltır. Daha rahat nefes alıp, verirsin. Oksijen de açılır, yürüme ve koşma anında tıkanma olmaz. Sigarayı bırakacağını sanmıyorum ama umarım bırakırsın. :)
Cevap
9Cevap
Sigara hiç kullanmadığım için bilemiyorum. Ancak ilk etapları zor olsa da sonucu güzel olacak. Sonuca odaklan.
Sonuç olarak daha geç yaşlanacağım. Buna odaklanıyorum. 🥲😀
Yaşlılığa bu kadar taktığını bilmiyordum. Ozon tedavisi ya da kök hücre tedavisi uygula. Fiyatları da uygun artık. 😅 22 göstersem de yine de düşünüyorum çünkü sağlık açısından da faydalı diyorlar😅
Düşünmüyor değilim he 😀
Araştır şöyle iyi bir merkez. Mutlaka düşün.😅 ben bizim burada bir merkez buldum. Bakalım. Bi gedeyim ne diyecekler?😅
Nasıl bıraktın? Benim bırakmam Max 1 saat sürüyor.
10 dk önce. Son sigaramı içtim ve daha içmeyeceğim yeter dedim. 27,5₺ bi paketi 😂
Ben kendim sarıyorum 🥳
Leş oluyor onlar sjshskdk
Bir gün sararım sana bakarsın jsjsjs
Bıraktım kanka bakmam daha 😀
Bende bıraktım jdjd
Elinden mi bıraktın sjsbskd
İftara kadar jsjsj
Sjdbskdns
Yotube a ibrahim saraçoğlu sigara yaz varsa sigarayla ilgili videoları izle faydası olabilir
Teşekkür ederim.
Rica ederim
6 ay oldu bırakalı. Ben de baya zorlandım bırakırken de nihayet bırakabildim.
Sigarayı bırakarak, birçok önemli hastalığın önüne geçmiş oluruz. Sigarayı bıraktıktan 20 dakika sonra; kan basıncı ve nabız normale döner, el ve ayak dolaşımı düzelir. 8 saat sonra, kan oksijen düzeyi normale döner, kalp krizi geçirme riski azalır. 24 saat sonra, vücutta karbon monoksit azalır, oksijen artar.
Haziran 18 de 1 yıl olacak İnşallah ilk başta rahat nefes alıp veriyorsun, sonra eskiden seni yoran merdivenlerin artık yormadığını anlıyorsun güzel oluyor ve cinsellikte bile fark ediyor düşün artık
Sakız çiğne yardımcı olur
Teşekkür ederim.
Babamda 30 yıldır içerdi şimdi gırtlak kanseri sigaranın üstündeki gibi delik bir boğazla yaşıyor
15 yiil araliksiz günde iki paketten fazla içtim bir buçuk senedir bırakmışım
Vücudta herhangi bir degisiklik olmuyor kim aksini iddia ediyorsa yalan söylüyor
Sinir agresiflik acaba içsem mi düşüncesi oluyor
Öncelik kilo alırsın
Umarım 🥲
Güzel Karar :D
Çok iyi değişiklikler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?