sigarayı bırakınca hastalık çıkmaz bünye nikotine alıştığı için bir süre halsizlik ya da uyuşukluk olabilir eğer 10 yıldan az içtiysen hiçbir hastalık çıkmaz ara sıra karaçiğer ya da akçiğerlerin ağrıyabilir bunun nedenide bu organların hasarlarını onarmasından dolayıdır yeterli zaman verirsen yaklaşık 3 yıl akçiğer ve karaçiğer sigaranın verdsiği hasarları onarır
patlıcanın dış kabuğuna mor rengi patlıcanın içindeki nikotin verir mor patlıcanda nikotin fazladır siyahta azdır bu nikotin sigaradaki kadar vucüda zarar varmez
orasini bilmiyorum. ben aklima hep doktora gittigimde kansersin diyecegini hayal ettim. sigara icerek cildime bedenime zarar verip yaslandirdini düsündüm ve artik icmiycem dedim. ilk 1 hafta dayanamadim günde 1 tane yaktim ama icemedim yarida biraktim igrendim. sonra hic icmedim birde havas hocam muhammed bas sigara istegi gelince 404 sayisini düsün demisti bunlarin hepsini düsünerek biraktim. 5 senedir nerdeyse 2 bütün paketi icen olarak 1 haftada tamamen kurtuldum. sevgilim iciyor onun dumani bile rahatsiz ediyor beni
En İyi Cevaplar