7 yıldir kalbimde ve sol kolumda ara ara ağrı yaşıyorum bugün bir anda şiddetli kalp ağrısı ile bayıldım acile kaldırdılar o kadar kardiyolojiye gittim acillere gittim sonuçlarında bir şey yok diyorlar boşuna mı oluyor bunlar kafayı yicem
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
benim de oluyor ara ara ve kas kasilmasi bir de asisiri gaz cikti sonuc
Kardiyolojiye mi gittin
ic hastaliklari detayli baktiridm. kardylojiyebde
Gece yataktan düşer gibi ölüyormuşum birde ağrı göğsünde geziyormu misal bir gün sağ taraf birgun sol taraf ve çok fazla rüya goruyormuzun
Yok hayır bunlari yaşamıyorum
Dediklerin bende oluyor
Psikiyatriye göründün mü?
Hayır, bir şey olsa muhakkak tahlillerde cikarmiydi
Çıkardı bence. Psikiyatriye görün veya psikoloğa.
Ya bilmiyorum kafama çok takılıyor bu durum, aynı sorunları yaşayan bir arkadaşımın abisi vardı onda da bir şey çıkmıyordu yakın zamanda kalp krizi geçirdi ve otopside kalp rahatsızlığı yazıyormuş
Öyleyse birkaç profesöre görün madem. Yani hayatında sende bu etkiyi yapabilecek rahatsızlıkların var mı? Beslenme bozukluğu, aşırı kaygı vs?
Psikolojik olarak çabuk sinirlenen ve de kaygılı biriydimdir evet ama bakıyorum normal zamanda da ağrı girdiği oluyor stresli değilken ne bileyim mutlu olduğum anda falan
Evet çünkü belki de o yoğun stresin etkileri seni etkilemeyi sürdürüyor. Sonuçta psikolojik rahatsızlıkların fizyolojik etmileri olabiliyor. Bence bir konuşma terapisi al, olmadı psikiyatriye gidip ilaç kullanman gerekiyor mu diye bak. Gitmek istemiyorsan, stresini dengelemeye gayret et.
Psikolojik olarak olabilir
Normal zamanlarda da oluyor
Muhakkak çıkardı
Ya bilmiyorum kafama çok takılıyor bu durum, aynı sorunları yaşayan bir arkadaşımın abisi vardı onda da bir şey çıkmıyordu yakın zamanda kalp krizi geçirdi ve otopside kalp rahatsızlığı yazıyormuş
Ya işte bak kafana takıldığını kendinde söylüyorsun bana sürekli onu düşünüyorsun dimi
Düşünmüyordum ama zaten bu yeni olan bir şey benim ağrılarım ise yıllardır var
Anladım farklı bir şey olabilir
Arkadaşının abisinin tam olarak ne rahatsızlığı vardı? Yaşı kaçtı?
Kalp ağrısı vardı kardiyolojiye gitti bir şey çıkmadı. yaşı 26
Senin kalp ağrın nerede oluşuyor göğüs ortasında mi sol tarafta mi
Sol tarafa doğru
Eee o zaman bize sorma daha uzmanina git. gorus awk ya adamlar 20 yılını ver gelip bize soruyor ya
Bilgin yoksa fikrinde olmasın.
Beynin yoksa aklında mı yok
Beynini kullanıp iyice okusaydin orada defalarca hastaneye gittiğim yazıyordu ayrıca ben belki daha önce yaşamış biri vardır da bir fikir verir diye bu soru sorma gereği duydum. Burada onca boş soru soran varken sağlığımla ilgili yazdığım soruda bu kadar rahatsız olmanda ilginç. Senin gibi bir ergenle daha fazla muhatap olamayacağım..
Bende sana daha uzmanina git dersigimi görüşün okusan