Merhaba,
Sağlıkçılardan ve yazacağım belirtileri geçirmiş olanlardan bilgi almak istiyorum.
Hayatım kısa bir süre önce çok zor olmaya başladı. Sürekli devam eden şiddetli kalp ağrım, her sabah uyandığımda başlayan baş dönmem, baş ağrısı ve ayaklarımda ağrı vardı. Akşamları uyurken titreyerek uyandığım oluyordu (ellerim ve boynumdaki damar - Doppler de damar tıkanıklığımın olmadığını söylediler...). Geçenlerde kafamda bir basınç varmış da patlayacakmış gibi hissettiğim oldu. Yastığa kafamı koyduğumda o bölgenin ağrıdığını hissediyordum saçma bir şekilde. Acile gidip bazı kan tahlilleri yaptılar: Hemoliz (28,0714 %), İkter (0,57773%), Lipemi (37,1478 %). Bunlar bir anlam ifade eder mi?
Normalde Ferritin ve D vitamini değerim düşük olur, bunun için her ay kontrole giderim. Bu sefer de öyle sandım fakat takviye edici ilaçlar ve feramat kullanmama rağmen değişiklik olmadı.
Kardiyoloji, Nöroloji ve Dahiliye poliklinikleri bir şeyim olmadığını söylediler. Hatta dahiliye doktorum 'bu yaşta sende hiçbir şey olmaz' diyip tüm kan tahlilimi de yapmadı. Belki haklı bir gerekçesi vardır bilemiyorum.
Şu an hala şiddetli kalp ağrısı ve omuz ağrısı çekiyorum, diğer belirtiler bitti. Çabuk yoruluyorum. Herkes psikolojik olduğuna inanmaya başladı ama aile hikayemde bu tür durumlar var. Dayım vefat etti, anneannem bypass oldu, babamda kalp krizi geçirdi ve stent takıldı gibi. Neyssse, acıyı çeken bilir :)
NOT: 4-5 senedir düzenli olarak Candida enfeksiyonu tekrarlıyor. Alakası olmayabilir ama belirtmek istedim.
Bu tür belirtileri yaşayan var mı? Varsa benimle paylaşabilir misiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer