Kalple alakalı bir sorun mu var?

Bende panik atak var neyse dün gece saat 2.30 civarı uyandım çok terliyordum ve kalbim hızlı atıyordu nefesim daralmisti bide bende korktum ama internette panik atak felan yazınca kendimi sakinleştirmeye çalıştım ve kalbim normale dönünce uyudum. ama şöyle bir sorun var yarın tam 3 hafta olacak 3 haftadır sol kolum ağrıyor arada genellikle bölgesel mesela dirsek ağrıyor mesela bilegimin üst kısmındaki kolum bide dirsegimin üst kısmındaki kol kısmı arada gogsumde ağrı oluyor neresi olduğunu gösterebilirim bir parmagim ya da iki parmagimin ucu büyüklüğünde ağrı giriyor arada hem sol hem sağ hemde tam ortasında. bide sol bacagimin dizi kısmının arkası genel de olmak üzere kalcalarima kadar ağrıyor ve de sol sırtım ağlıyordu ilk haftalarda sonra sirtimin tam ortası sonra sağ sirtim şeklinde agrimaya başladı yine o da parmak ucum büyüklüğünde ve tam olarak nerelerin agridigini gösterebilirim. Geçen haftalarda komsularim bunun psikolojik olduğunu ayda usuttugumu söyledi hatta biri sırtıma masaj yaptı ve sol omzumu sıkınca sag omzumun yaninda asiri acidigi icin usuttugumu söyledi. Bide mesela bu konularda kafamı rahatlatacak şeyler anlatınca ağrılarım azalıyordu hatta geçiyordu ama şimdi yeniden başladı. Komşular korona olunca da gorusemiyorum ama ağrıyor. Bide gazim var hem midem yanıyor hemde bagirsaklarimda gazim var midemdede gaz var. Kalp krizi mi bilmiyorum ailemde psikolojik olduğunu düşünüyor 4 ay önce ekg cektirmistim doktor kalbinde sorun yok demişti o zamanda sol kolum uyusuyordu sol sirtim agriyordu sol gogsum agriyordu. Kadın kaslardan dolayı demişti. Annemde hiç birşeyin yokmuş o kalp ağrısı değil diyor ne ağrısı bu ne yapmalıyım? Bu arada psikiatriste gidiyorum panik atak tesisini o koydu

Kalple alakalı bir sorun mu var?