Her ikisinden de geçer. Hayatımın belli dönemlerinde daimi olmasa da fitness yapan biriyim zaten. Sadece süreklilik yok bende. Sıkılınca ya da istediğim kiloya inince bırakırım. Onun dışında çikolata kahve ve çay üçlemesinden vazgeçemiyorum maalesef. Ama yeme içme ile dengelerim onu, abanmam öyle körü körüne.
Herkes spor demiş ama çoğu kişi bilmiyo fitness antrenörüyüm hızlı yağ yakmak kilolardan biran önce kurtulmak istiyosan 💯/70 i beslenmedir 💯/20 si spor geriye kalan 💯/10 da uykudur şimdi gördüğün gibi sporun çokta faydası yok sadece yardım eder yağ yakmaya sen sıkı bı diyet yapsan spor yapmadan bile zayiflarsin önemli olan senin ne yediğindir sana tavsiyem bu Ramazan'da tek öğün beslen ve az ye şeker hamur vs uzak dur iftarda kola yerine soda iç mesela sahurda ne yapicam aç duramam diyosan haşlanmış yumurta ye orucunu tut ben aç kalmam gün boyu dersen sana tavsiyem sahur bile yapma sadece suyunu iç veya bı yeşil çay sonuçları goruceksin dediklerimi yaparsan 1 hafta uygula dene sonuca bak
İkisi birbiriyle tamamen bağlantılı. Homini gırtlak yiyip ben sporum yaa dersen o bel çevresi 2 ileri 1 geri olur. İnsanın canı herşeyi yemek istiyor. Yaradılış gereği nefsimiz biraz aç gözlü ama düzenli, sağlıklı yaşam fit görüntü için beslenme en az spor kadar önemli.
Sporun sağlıklı bir hayat için yaz kış bırakılmaması taraftarı olarak yaz öncesi ödem ve biraz fazlalık için diyet mantıklı. Öte yandan sağlıklı beslenme de her zaman dikkat edilmesi gereken bir alışkanlık olmalıdır.
kilo vermenin yolu diyetten geciyor, verince fit gözükmenin yolu ise spordan. Ikisi birbirinin tamamlayicisi. Hareket edemeyecek kadar obez degilseniz ya da herhangi bir engeliniz yoksa, spor yapmamak icin bir bahaneniz yok.
Sporsuz diyet hiç bir işe yaramaz. Bir noktada direncin kırılır ve pes edersin çünkü vücut her besini yeteri kadar almak zorunda. Hiç diyet yapmadım ama spor hayatımın bir parçası
hiç biri 3-4 aylık bu işkencenin sonsuza dek sürmeyeceği canım soğuk havaların geri döneceğini sivrilerin ortadan kalkacağını hatırlayarak hazırlanırım bu eziyete.
Spor olduğu kadar beslenme de çok önemli. İkisini de düzenli yapar, doğru kaloriyi hesaplar ve aldığınız kalorinin bedelini spor ile öderseniz fit olursunuz. Kaç kilo iseniz 30'a bölün, çıkan sonuç kadar günlük su tüketimi mutlaka yapın. Kahvaltısız birgün bile geçirme en önemli öğün kolay gelsin başarılar
Bence ikisinden de geçmez, önemli olan psikolojik olarak hazır olmak. Fazla kilonuz da olsa iyi hissettiğiniz, mutlu olduğunuz sürece yaza da, dört mevsime de hazırsınız. Herkes zayıf olmak zorunda değil.