Ya ergen depresyonu değil tanı da kondu ciddi depresyondayım ve depresyona yaza doğru giriyorum artık dejavuya döndü hayatım. Yataktan kalkamıyorum. Yemek ye, tuvalet, yat. Hayatım bu üçü. Aşırı asosyal anksiyeteli birine dönüştüm ne yapmalıyım nasıl düzelirim? (Doktora gittim kaç tane ilaçlar aldım bu sefer daha kötü oldum.)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bir dost seni ayağa kaldıracak
Ne zaman
Hazır olduğun an
Hazırlan
O dostu bulabilirsem
Sen önce açığa çık ki karşılıklı bulma olsun
Spor salonunda bulunur mu sence
Her yerde bulunur 😊
Doğru haklısın
merhaba dertleşmek ister misin saygıda kusur etmeden dınlerım fıkır verırım
Eğer istersen yardımcı Olabilirim Ciddiyim
Nasıl?
Biradan Her Şeyi Nasıl Yazabilirdim kii
Kendin düzelmek isteyeceksin kimse bişe yapamaz
Terapi uyguluya bilirim istersen
Meditasyon gibi mi
Hayır baska bi terapi önce rahatsızlıgını dinlerim ona göre terapi uygularım
Anladım da nasıl olacak
Neden olmasın sen istedikten sonra olur
İstek at istersen ordan seni dinleyip terapi uygulayım
Mesaj gonderemiyorum
Yenisin o yüzden bende yeniyim burada fakat burdanda uygulaya bilirim
Simdi nasıl bi rahatsızlıgın var
Kendini nasıl hisediyosun bi piskiyatrise gözüktünmü
Gittim aylar önce ilaç verdi şimdi daha kötü hissediyorum artık darbe ala ala bir odaya saklanıp ağlayıp uyuyorum bazen hiçbir şey yiyemiyorum
Bitkisel hayat daha iyi diyebilirim
Hangi ilacları verdi
Simdi canım gecmisi düsünme derin derin nefes al kim nediyor umursma herhangi bi ilaca alerjin var mı
Hayır yok sanırım
Kulandığın ilacları söylermisin
Selektraydi ilki çok iyi gelmişti zedprexti sanırım diğeri o baya kotuleştirdi beni en son misol kullandım pek birşeye yaramadı
Selectra baya etkili bi ilac truko buskas ikisini kulanmalısın
Selektraya mı başlayayım
O beni aşırı neşeli birisi yapmıştı
Selectra ilk hafta yarım günde bi defa tranko buskas turuncu renkte bi ilac sabah aksam kulana bilirsin
Çok ağır olmaz mı ya
Evet kulanmaya başla
Sana şöyle bi terapi uyguluya bilirm
Bekle bi dk yazıyım terapiyi bura
1. Kendimi kötü hisetince aklımdan neler geciyor. Aklımdan o an gecen bu otomatik düsünceleri bulucağım ve kaydedeceğim
2. Aklınıza gelen bu düsünce su anda gercek hayatta var mı. yok. olacagını gösteren kanıtlar var mı , hayır.. bu düsüncelerin bi faydası var mı? Hayır. Deme ki. o zaman bu düsünceler. Benim beynimin kuruntusu yani gercek deyil, bunlar sadece düsünce diye yorumlayacağız. Gözlerimi ve zihnimi bedenimin dısında bir seye odaklıyacagız.
3. Öncelikle bu düsüncelerin bir hastalık oldugunu kabul edeceğiz düsünceleri kafandan atmaya calısma onlarla savasma onlardan korkma onları düzeltmek ya da. Onlardan korunmak icin bir sey yapma ve birseh söyleme o düsüncelerin soylediklerini yapma onları niye düşünüyorum diye kendini suclama bu düsünceler gercekleşmez bunlar sadece düsünce aklında bu düsüncer varken isini yapmaya devam et yani bu düsüncelerin gecmesini bekleme işinle mesgul oldukca bir süre sonra onlar seni rahatsız etmemeye başlar
4. Korkularınızın üzerine gidiceksiniz. o esnada yine görsel ve zihinsel olarak dikkatimizi bednimizin dısında bir seylere odaklıyacagız.
5. mükemel olmaya calısmayın elinizden geleni yapın sadece kendi görevinize odaklanın ve kendi görevinizi yapın herseyi kontorol etmeye calısmayın
6. her seyi hemen yapmaya calısmayın öncelik sırasına göre sıralayın ve sırayla yavas yavaş yapın.
7. Kendimizi kötü hisedince derin bir nefes alıp icinde 10 saniye tut ve ağzından yavasca ver
Bi terapi sana cok yardımcı olcak hergün bi trrapiyi oku ne zaman kendini kotu hisedersen oku bu terapiyi
ibadet et
Tatil yap kitap oku