Ameliyat oldum ve değişen hiçbir şey olmadı herhangi bir fayda etmedi rahatsızlığım da devam ediyor ameliyat olmadan önce de doktora demiştim fayda etmeyeceksen geçmeyecekse ameliyat yapmayın dediğim halde geçer rahatlarsın dedi ama değişen hiçbir şey yok ne yapamam gerekiyor
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ne rahatsizligi
Nefes almada güçlük çekiyorum
Kbb bölümüne gittim ameliyat oldum ama değişen hiç bir şey yok
Ne kadar oldu ameliyat olalii
29 gün oldu
Ya benim abim ve ablam burun eti ameliyati oldular 6 ayi buldu anca iyilesmeleri o hemen iyilesmezki
Ben burun Eti ameliyattı olmadım ki
Kemik ameliyati mi ne oldu
Kemik evet ama burunumun içini tamamen göremem ama gördüğüm kadarıyla değişen hiç bir şey yok ki biliyorsanız yardımcı olur musunuz özel hastane doktorunu nereye şikayet edebilirim nasıl dava açabilirim bunu öğrenmek istiyorum şimdi bir avukatta gitsem öğrenmek için para vermek istemiyorum ondan dolayı burada da sordum
Et iyilesmez 6 ayi bulur diyorum kemik diyorsun, o daha da uzun surer... Senin amac para koparmak doktordan gibi duruyo. Buradan yardim alman zor bi avukatla gorus ac davayi ama kaybedersin bastan diyim bos yere avukat parasi odeyeceksin, tazminat gibi bi sansin yok
Benim amacım para değil aldığım tazminat parasını da yakarım anladın bilip bilmeden niye böyle yorumlar yapıyorsunuz ben gereksiz yere bıçak altına alındım doktor kendisi de dedi iyleşeceksiz dedi geçecek dedi ama değişen bişey yok maddi manavi dava açacam keyfimden açmak istiyorum gibi niye davranıyorsun ben de böyle olmasını istemezdim ameliyat sonrası iyileşip doktora teşekkür etmek isterdim ama olmadı ben gereksiz yere ameliyat edildim ve üstelik nasıl oluyorda ben davayı kaybedecem açıklarmısın sana diyorum ki değişen bişey yok sen bana diyorsun davayı kaybedebilirsin zaten kaybetsem bile bu iş bitmiyecek yasal yollarla çözülmesi şiddet yolu ile çözüm sağlayacağım hakkımı bırakmam ben anladın gerekirse gider vururum sakat ederim yaralarım bir gözünü de çıkarırım kör ederim gider teslim olup cezası neyse çekerim
Yasal yollarla çözülmesini istiyorum olmazda şiddet
Beyefendi Allah serrinizden korusun, belli ki psikolojik bir rahatsizliginiz var. Davayi kaybedeceksiniz cunku daha iyilesme surenizi tamamlamadiniz. Anlamasi cok zor olmamali. 6 ayda abim ve ablam iyilesti benim ki geniz eti ameliyatiydi, burun kemigi ameliyatlari daha uzun bile surebilir. Heyet tabi bunu goz onunde bulundurur ona gore rapor verir. Garip garip kurmussunuz kafanızda yok gereksiz bicak altina yattim falan gercekten urkunc Allah etrafinizdakileri sizden korusun yani
Iyi de haksizsin ki. Yasal yoldan cozulecek bi sey yok. Git ac davayi kendin gör ne diyim avukat parasi ödersin
Allah masumu Allah garibanı korusun ama onun gibi insanları tedavi edicez diyip sırf para koparmak için gereksiz ameliyat yapanları Allah korumasın benim herangi hiç bir psikolojik sorunum yok yarın la birlikte 1 ay olacak benim kafamdaki soru şu 1 ay oldu hala da en azından çok az bişey bile olsa rahatlama olması gerekir Di bence ama değişen hiç bir şey yok hiç bir fayda etmedi 1 ay oldu tamam 6 ay beklerim geçmezse dava açarım maddi manevi kaybedersem de şiddette başvuracağım yani ben onun bana yaptıklarının yanına bırakmam Allah benim kimsenin serrinden korumasına gerek yok ben hiç bir masum insana zarar vermem eğer bilerek bana bunu yaptıysa kendi hayatını karartmış olacak çünkü ben onu sakat edecem bir daha tedavisi olmayacak şekilde vücuduna zarar verecem 1 gözünü de çıkarıp kör edecem ben gider cezam neyse çekerim çıktıktan sonra hayatıma devam ederim zaten sabıkam yok yalandan pişman olduğumu çok sinirlenip kendime engel olamadığımı söyleyip ceza indirimi de alırım zaten öyle birini vursam sakat etsem doktorluk yapamaz ve ben de insanlığa iylik yapmış olurum onu vurarak insanlara faydam dokunur düşünsene benim gibi bir sürü mağdur olacak ben onu vurmakla engellemiş olacağım
HAHAHAHAHAHAGAHAA psikolojik rahatsizligim yok diyor bir de. Kizamadim ya gercekten bir hastaligin var belli ki Allah sifa versin, yalnizca kotu niyetliysen de Tanri goruyo zaten hesabini veremeyecegin seylerin pesindesin
Niye ben haksız oluyorum Bi açıklamasını yap galiba sende onun gibi bir doktor olduğun için mi bana böyle şeyler diyorsun
Nope doktor değilim. Haksizsin çünkü doktor senin iyiliğin için ameliyat yapiyor, aldiği risk büyük bir kere dediğin gibi tazminat ödeyebilir ve hayati mahvolabilir ki senelerce eğitimini aliyor emeğini veriyor bunun. Ameliyatin iyilesme surecini daha gecirmemissin, ki iyilesme surecinden sonra bile yanlis kaynayabilir su olabilir bu olabilir bir suru komplikasyonlar cikiyo doktor senin iyilesme surecini elinden tutup yonetmiyor ya? Buna ragmen 1 ay gecmis sadece bilemissin kendini yok dava acicam olmadi gozunu oyucam kor edicem sakat edicem hapisten de yirtarim vs abicim sen saniyor musun ki bunlar normal insan davranislari? Kimse hakkini yedirmek istemez ama hicbir normal insan da tuh doktor brni iyilestiremiyo gideyim gözünü oyayim ceza yatmam demez. Yani inancsizsan anlarim, psikolojik sikintilarin varsa da anlarim ama normal bi insansan bu dunyada yirtarsin belki de ahiretin cok zor yani o gözün hesabini vermen imkansiz
Hanım efendi doğru diyorsunuz Allah görüyor zaten psikolojik bir sorunu olan varsa o da kesin sensin senin düşüncelerin doğru değil beynin bozulmuş beyniniz hasar almış siz bir psikolog ve noroloji ye bir görünün bence hesabını veremeyeceğim şeylerin asla peşinden koşmam ben zaten veremeyecek hiç bir insan koşmaz zaten öye değil mi sizce
Peki. Ben inancli biri olarak uyarimi yaptim, sizi yanlis yoldan cevirmeye calistim. Benden cikti gerisi
Vallahi hanımefendi ben kimseye durduk yere zarar vermem sen bana o gözün hesabını diğer tarafta vereceksin o da hesap verecek beni babasının hayrına ameliyat etmedi ben para verdim tamam mı aldığı o paralarının hakkını vermesi gerekmiyor mu sence benim hal hareketlerim gayet doğal ve normal sağlıklı bir insan hareketleridir ben niye bana kötülük yapan birinin yanına bırakayım bunu bana söylermisin bide ben üstüne para verdim
Devlet hastanesinde olmadım ameliyat
Hanımefendi bence siz saçmalıyorsunuz
Tamam beyefendi
Bende inançlı biriyim ben yanlış yolda değilim ben de bir insanım hata yapabilirim size göre yanlış yolda olabilirim ama yaptığım ve düşündüğüm hiç bir şey yanlış değildir yanlış yolda olsam bana doğru yolu ne yapmam gerektiğini söyleseydiniz kabul eder ve size teşekkür ederdim bence siz çok yanlış düşünüyorsunuz sizinde başınıza gelebilir sizin başınıza gelseydi peki siz ne yapardınız bakın sizinle kötü bir şekilde konuşmuyorum hakaret etmiyorum kötü bir söz söylemiyorum siz olsaydınız ne yapardınız benim yaptığımın aynısını yapmazmıydınız hakkınızı savunmazmıydınız hakkınızı aramazmoydınız insan gibi soruyorum size
Hakkimi savunurdum ama iyilesmedigim zaman, kimsenin gözünü de oymazdım akil sagligim yerinde simdilik ilerde nolur bilemem de
İşte ben senin gibi değilim o gözü oymalıyım heleki bir de burunum kalıcı hasar görmüşse onu ferç ederim bidaha yürüyemez gözünü de çıkarırım Bi güzel bıçaklarım burunnum kalıcı zarar görmüşse eğer ben ona zarar vermesem ben rahat edemem rahat uyuyamam psikolojim alt üst olur cezaevi ne ki hayat bana zindan olur rahat olamam 7/24 sinirli olurum işte bunun geçmesi için de bir gözünü çıkarmalıyım sakat etmeliyim ve acı çektirmeliyim ve bıçakla yaralamalıyım o zaman rahatlarım içim rahatlar kuş gibi olurum kendimi iyi hissederim hafiflerim içimdeki intikam duygusu gider tabi cezaevine girerim ama emin ol hayatta en kötü şey biri sana zarar vermişse o senin için de kaldıysa emin ol cezaevinde olduğundan bin kat daha çok acı çekersin intikam insanı yer bitirir onun için git vur cezaevine gir daha iyi emin ol ben böyle biriyim yapacak bişey yok sen beni anlayamazsın çünkü o anlayacak beyin de yok ben seni çok iyi anlıyorum gerçekten anlıyorum ama eğerki burunumda kalıcı zarar görmüşse ben o doktoru vurmak gözünü çıkarmak zorundayım
Troll degilsen Allah sifa versin dedigim gibi, insanlari da serrinden korusun