Doktoru şikayet ettim şikayet sebebi ameliyatta gereken tıbbi müdahale hiç yapılmaması gereksiz ameliyat hastayı kandırma baştan Savma şikayet ettim soruşturma doktor hakkında soruşturma başlatıldı savcı tarafından ceza alır mı

Doktoru şikayet ettim şikayet sebebi ameliyatta gereken tıbbi müdahale hiç yapılmaması gereksiz ameliyat hastayı kandırma baştan Savma şikayet ettim soruşturma doktor hakkında soruşturma başlatıldı savcı tarafından ceza alır mı

Bende 2 gün önce dahiliye doktoruna gittim. Sürekli midem bulanıyor diye adama üstüne basa basa bakın ben yemek yiyemiyorum belki vitamin eksikliğim var dedim kanına bakalım bile demedi idrar testi istedi oda temiz çıktı. Sanki bedavaya doktora gidiyoruz ya. Harbiden doktorlar insanı çileden çıkarıyor. İnsan hayatını hiç önemsemiyorlar. Sende iyi yapmışsın vallahi!
Cevap
2Cevap
Takipsizlik verilir hiç bişi olmaz. Türkiye burası ne suçu ne cezası? Şaka mısınız?
Takipsizlik kararı verildi savcı doktor olduğu için göz yumdu ama ben itiraz ettim ve itirazım kabul edildi ve şu an farklı savcı bakıyor
Bir kere takipsizlik geldiyse yine gelir. Ve bunda yine takipsizlik alırsan masrafları sen ödersin. Savcı ceza vermiyor, mahkemeye evresine taşıncak mı taşınmayacak mı o belirliyor. Mahkeme olmadan ceza çıkmaz.
Zaten kanıtlarım var suçlu olduğuna dair ameliyat öncesi ve Ameliyat sonrası tomografi raporu Tomografilerin görüntüleri hala da nefes alamıyorum sadece tek bir şey kaldı ismini unuttum adli tıp mı neydi oraya gidecekmiş devlet hastanesi den bir doktor dan ameliyat olmam gerektiğini beyan eden bir evrak alırsam mahkeme açılır diyor bana avukat ben de devlet hastanesine randevu aldım işallah ceza alır bir insan nasıl bu kadar aşağılık olabilir tanımadığın birine nasıl zarar verirsin anlamış değilim aklım almıyor neden yaptın eline ne geçti bazen diyorum elime asit alayım yüzüne dökeyim 2 gözünü oyayım bıçakla vurayım diyorum çok sinirliyim
Haklıyken haksız olma, aman sakinliğini koru. O ceza almaz ama sen kesin alırsın burası böyle bir ülke. O yüzden sakin ol. Sebep arama 3 kere ameliyata gittim nasıl davrandıklarını gördüm insanlara kendi kişilikleri bozuk bir sebebe ihtiyaçları yok. Umarım cezasını bulur
Büyük ihtimal savcı kovuşturmaya gerek yok der :)
Zaten kovuşturmaya yer yok kararı verildi itiraz ettim kabul edildi
Ama elimde kanıtım da var
Olsun şansımızı deniyoruz olmazsa bir gün şiddet yolu ile intikam alırım elbet Allah büyüktür
Ben sonuna kadar uğraşacam
Biliyorum hergün düşünüyorum sonuç ne olursa olsun hastane de vuracağımı kim söyledi
Bilmiyorum vurayım mı vurmayayım mı hergün aklıma geliyor unutamıyorum
Alurr
Böyle bir şerefsiz doktorluk yapmasını istemiyorum meslekten ihraç edilir mi
Edilir umarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?