Doktoru savcılığa şikayet ettim savcı soruşturma başlattı son aşamaya geldi savcı ameliyat belgelerini adlı tıp kurumuna gönderdi?

Doktoru savcılığa şikayet ettim savcı soruşturma başlattı son aşamaya geldi savcı ameliyat belgelerini adlı tıp kurumuna gönderdi?

Doktoru sağlık bakanlığına şikayet ettim sağlık bakanlığı gereksiz ameliyat edildiğimi bildiği halde bana bir doktor kolay kolay yetişmiyor Allah’a havale edin diğer dünya da hesaplaşırsınız adaleti sen mi sağlayacaksın biz bişey yapamayız vs dediler sonra ben doktoru savcılığa şikayet ettim savcı soruşturma başlattı sağlık bakanlığı görevini kötüye kullanan birini korumak için yalan iddialarda ve gerekçelerde bulundu soruşturma izni vermedi sağlık bakanlığı izni olmadan 4483 sayılı kanuna göre savcı hiç bir şey yapamaz doktorun ifadesini bile alamaz sağlık bakanlığı soruşturma izni vermediği için Ankara Bölge İdare Mahkemesine başvurdum itiraz ettim. sağlık bakanlığının suçu örtbas etmeye çalıştığını soruşturma izni vermemek için yalan gerçek dışı idalar ve gerekçelerde bulunduğunu mahkemede ispatladım hakim soruşturma izni verilmediği kararı kaldırdı ve savcıya soruşturma izni verdi savcı ve hakim benden ameliyat epikriz raporu ameliyat öncesi ve Ameliyat sonrası tomografi raporunu istediler verdim adlı tıp kurumuna gidecekmiş avukata sordum neden avukata sordunuz diyeceksiniz avukatım yok çünkü maddi durumum olmadığı için tutamadım gerek kalmadı zaten benim aklıma takılan konu sağlık bakanlığı suç işleyen gereksiz ameliyat yapan görevini Yetkisini Kötüye kullanan birini korumaya çalıştı adlı tıp kurumunda kim karar veriyor beni gereksiz ameliyat yapan doktorun meslektaşları mı sağlık bakanlığı görevini kötüye kullanan biri korudu adlı tıp kurumu aynısını yapıp görevini kötüye kullanan biri korur mu bunu yapar mı