Doktoru sağlık bakanlığına şikayet ettim sağlık bakanlığı gereksiz ameliyat edildiğimi bildiği halde bana bir doktor kolay kolay yetişmiyor Allah’a havale edin diğer dünya da hesaplaşırsınız adaleti sen mi sağlayacaksın biz bişey yapamayız vs dediler sonra ben doktoru savcılığa şikayet ettim savcı soruşturma başlattı sağlık bakanlığı görevini kötüye kullanan birini korumak için yalan iddialarda ve gerekçelerde bulundu soruşturma izni vermedi sağlık bakanlığı izni olmadan 4483 sayılı kanuna göre savcı hiç bir şey yapamaz doktorun ifadesini bile alamaz sağlık bakanlığı soruşturma izni vermediği için Ankara Bölge İdare Mahkemesine başvurdum itiraz ettim. sağlık bakanlığının suçu örtbas etmeye çalıştığını soruşturma izni vermemek için yalan gerçek dışı idalar ve gerekçelerde bulunduğunu mahkemede ispatladım hakim soruşturma izni verilmediği kararı kaldırdı ve savcıya soruşturma izni verdi savcı ve hakim benden ameliyat epikriz raporu ameliyat öncesi ve Ameliyat sonrası tomografi raporunu istediler verdim adlı tıp kurumuna gidecekmiş avukata sordum neden avukata sordunuz diyeceksiniz avukatım yok çünkü maddi durumum olmadığı için tutamadım gerek kalmadı zaten benim aklıma takılan konu sağlık bakanlığı suç işleyen gereksiz ameliyat yapan görevini Yetkisini Kötüye kullanan birini korumaya çalıştı adlı tıp kurumunda kim karar veriyor beni gereksiz ameliyat yapan doktorun meslektaşları mı sağlık bakanlığı görevini kötüye kullanan biri korudu adlı tıp kurumu aynısını yapıp görevini kötüye kullanan biri korur mu bunu yapar mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
CEzasını cekmelı bunlar ısı ıyıce tıcarete cevırdı nerde kaldı o hıpokrat yemınlerı.
Iyı bılırım bu ıslerı bıze yasadık
Ben herşeyi geçtim bir insan tanımadığı birini kandırıp nasıl gereksiz yere ameliyat eder onuda geçtim bütün meslektaşları hepsi aynı biri suç işlerse hepsi birbirinin hatasını örtbas ediyor farklı doktor'a gidiyorsun gereksiz ameliyat edildiğini Anladıklarında tedavi hizmeti vermekten kaçınıyorlar hiç doğru düzgün doktor kalmamış bide şiddet görünce mağdur rolü yapmaya başlıyorlar sağlık bakanlığı çıkıp biz konun takipçisi olacağız doktora şiddet kabul edilemez vs şeyler söylüyor doktor suç işlediğinde örtbas etmek için herşeyi yapıyorlar Allah belalarını versin
Sormamda sakıncası yoksa siz ne yaşadınız
Annem ıcın bel fıtıgı amelıyatı yaptı Türkıye hastanesı doktoru maalesef yanlıs olmaması gereken bır amelıyat ve arakasından bel kayması oldu sonrasında baska doktor tedavı etmek ıstemedı
Bu davadan aslında hiç bir şey çıkmaz ama hakkını araman çok güzel taktir ettim, Türkiye'de adaletin sadece ismi var işleyen bir sistem yok korlemis kohnelesmis sistem var , korur mu demişsiniz koror evet , onlar istiyorlar mi başını kuma gomsunler.
Avukat mısınız Bilmiyorum adli tıp kararına itiraz etme hakkım varmış kararı itiraz ederim olmadı tekrardan aynı karar verilirse yapacak bir şey yok Allah belasını versin
Ne ameliyatı oldun
Nerden biliyorsun gereksiz ameliyat yaptığını
Nerden mi biliyorum açıklamasını yapayım ameliyat oldum ameliyat sonrası sağlık şikayetim geçmedi ve kendisine hep söylüyordum sürekli ilaç yazıp geçicek diye beni Başından Savmaya Çalışıyordu ameliyattan çıktım bana ameliyatımın çok iyi geçtiğini ve ameliyat başarılı olduğunu söyledi bir türlü geçmedi sağlık şikayetim ameliyat nedeniyle yara iz kalmamıştı tamamen iyileştim sonra farklı bir hastahaneye gittim muyane oldum tomografi çekildi ameliyat olmam gerektiğini söyledi bilgisayarında bana gösterdi neyim olduğunu orada anladım gereksiz ameliyat edildiğimi ameliyatımda Yapılması Gereken tıbbi müdahale hiç yapılmadığını öğrendim tomografi raporunu beni ameliyat eden doktora gösterdim hani ameliyatım çok iyi geçmişti hani başarılı olmuştu niye ameliyatımda Yapılması Gereken tıbbi müdahaleyi yapmadın dedim artık emin olmuştum bilerek isteyerek beni gereksiz yere ameliyat etti arabuluculukta beni şikayet etme gel ameliyatını yeniden yapayım dedi kabul etmedim şikayet ettim başka insanlar gereksiz ameliyat edilmemesi için
Niye öyle bişey yapar ki işleri basindan aşkin zaten doktorlarin
Oda bir insan hata olabilir yapamamış olabilir hiç bir zaman yardımcı olmadı başında hep Savmaya Çalıştı bide yetmedi dalga geçiyordu psikolojin bozuk vs diyordu sağlık bakanlığına şikayet ettim sağlık bakanlığı onu koruduğu için hiç bir şey olmayacağını zanneti ona gövenerek beni Başından Savmaya Çalıştı şikayet ettim arabuluculukta bana beni şikayet etme seni yeniden ameliyat edeyim dedi kabul etmedim
Ok
Nerden bileyim bir insan kötü biri ise herşeyi yapar ben devlet hastanesinde olmadım özel medicana çamlıca hastanesinde oldum