Yulaf lapası bence pirincin yerini tutacaktır. Hatta daha sağlıklı bir versiyonu. Süt ya da suyla pişirebilirsin. Sütle belki daha lezzetli olacaktır ama suyla da daha sağlıklı olacaktır bence. Eğer tatsız gelirse meyvelerle süsleyebilirsin.
Makarna olabilir ancak çok sağlıklı bir tercih olamayabilir. Belki kepeklisini tercih edebilirsin. Ve sağsız olarak haşlarsan daha iyi olur. Yulaf da öneririm. Hem bol miktarda protein de içeriyor, sadece karbonhidrat değil. Çok sağlıklı bir tercih olacaktır.
Amacına bağlı bulk vücut istiyorsan farklı fit istiyorsan farklı ben mesela biraz kilolu olmama rağmen bulk tip vücudum var ve leg press 340 kilo rekorum var makinenin maks aldığı 300 40 kilo da çocuk koymuştum üstüne bar eğilmişti :D
Risk almadan yaşanmaz nefes almak bile bir risktir aslında hemde ölümcül bir risk çünkü oksijen aslında yaşamamızı sağlarken aynı zamanda bizi öldürüyor ayrıca çocukluğumda yüzme basketbol gibi güç gerektiren sporlarla ilgilenmiştim birkaç sene ara verdim sonra tekrar sahalara geri döndüm sonra tekrar ara vermek zorunda kaldım kalıcı olarak kalp rahatsızlığım kas ve kemik ağrılarım var yeterli gücü üretebilsemde uzun süre üretemiyorum aslında çok güçlüyüm anlık olarak 60 HP güç üretebiliyorum ama bu 3-4 saniye sürüyor net bir karşılaştırma yapacak olursak 1 at 14 HP gerisini sen hesapla
Aslında düşününce ve hesap yapınca bir hundai starexi iterek vurdurmak yaklaşık 1.5-2 metre mesafede gerekli hıza ulaşmak için 45-50 HP güç gerektiriyor ki hafif bir araç zor bişey değil e=mc2 den ağırlığı biraz arttırmak yerine gereken hızı arttırmak gücü arttıracaktır ve sayı yüksek çıkacaktır
yağlı pirinç pilavı yiyeceğine az yağlı makarna yapıp içine peynir ile marul maydonoz atıp karıştırıp yiyebilirsin cok daha iyi olur
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Kanka hangi canım sporcu diyetine pirinç yazıyor, kesin gene diyetisyenlik okumamış cahil ama kendini diyetisyen sanan spor hocalarıdır sen söylemeden ben diyim...