anoreksiya olup 14 kilo faha verip 35 kilo olmak istiyorum ama ailem zayıflamama karşı az evvel fena kavga ettik bunu onlara belli etmeden nasıl yapabilirm mesela yemekleri falan onlar görmeden çöpe atsam falan nolur bana öneride bulunun acil çok kilo vermek istiyorum
Cevabın nedir?
+1 yılBilerek ve isteyerek anoreksiya hastaligina bulasmak aptallik degil de nedir? Ben 2 yil once anoreksiyaya yakalandim ve hala bile sıkintilarla ugrasiyorum... kilo vermek istiyosan saglikli bir sekilde kilonu ver.. eger bu sekilde zorla kendini anoreksiya hastasi yaparsan cok ugrasirsin... belli bir kilonun altina dustugunde adet olmamaya baslarsin... aklindan kaloriler hic cikmaz... kafayi yeme derecesine gelirsin... sakiz bile cigneyemez olursun... her bes dakikada bir tartilirsin ve her defasinda delirirsin.. zayiflayinca olmayi bekledigin guzellikte asla olmadigini gorursun... her gun aglarsin ama artik geri donmek icin cok gectir artik bir dakika bile kaloriler hakkinda dusunmeden duramaz hale gelmissindir... hersey zannettigin gibi guzellesmez aksine mahvolmaya baslar. Eger birazcik akilliysan vazgec bu sevdadan
64 Yorumla
Soran+1 yıladet olmuyorum 3 aydır. kaloriler hep hep aklımda. sakız da çiynemiyorum.
- +1 yıl
bu hastalıga nasıl yakalanıyo ya anlayamadım?
- +1 yıl
Sen bunu bilerek ve isteyerek yapiyosun... ciddi amacin zayiflamak degil de dikkat cekmek gibi... anoreksiya hava atilicak, memnun olunucak bir durum degildir. Ne istediginin bilincine var
- +1 yıl
bu durumu cok iyi anliyorum tek basina isin icinden cikmak cok zor psikolojik yardim alman daha dogru ve yardimci olabilir diye dusunuyorum umarim butun kotrkularını, endiselerini bi kenara atabilirsin sana inanıyorum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılben anoreksiyayım bende ailemle kavga ediyorum ama yemek yemiyorum hiç bir zaman inatlaş yemek yeme hatta küs ya da yemekten yarım saat önce falan uyumaya gidiyorum de yemek içni seni masaya davet ediceklerdir uykum var de yat ya da banyoya falan gir ben hep öyle yapıyorum
452 Yorumla
Soran+1 yılsağol canım boy kilo kaç
Cevap sahibi+1 yıl1.62 kilom 51 dahada zayıflıcam
Soran+1 yıloha sen şişmansın acil zayıfla bende 165 cm 49 kiloyum beraber zayıflayakk
Cevap sahibi+1 yılbiliyorum yaaa zayıflıcam zaten!
Soran+1 yılnası yöntemler izliyosun anlatsana hiç mi yemiyosun kaç kalori alıyosun hedefin kaç
Cevap sahibi+1 yılplato dönemine girme durumu olduğu için şuanlık hedefim 45 daha sonrası yine kilo vericem. Genelde uyumuyorum şizofreni tedavisi görüyorum ama kullandığım ilaç kilo aldırdıgı için onuda kullanmıyorum. bazen sabah 6 gibi bir elma yiyorum ve 2 gün böyle devam ediyor günde 2 litre su içiyorum ve açlığımı bastırmak için günde 1 paket sigara kullanıyorum bazen çok yemek yemek istiyorum ve yedikten sonra limon içiyorum falan 45 kilo olduktan sonra spora başlıcam. Sen de anlat benim yaptıklarım bu kadar bir de bazen yeşil çay içiyorum
- +1 yıl
kızım siz kafayı yemişsiniz haaa
Soran+1 yılgünlük 1 lt yeşil çay 400 500 kalori aolıyorum her gün 2 saat yüksek tempo yürüyüş yapıyorum. bende limon yiyorum yağlarımı yaksın diye pilates yapıyorum arada. kesinlikle yağlı olan bişiyi ağzıma sürmüyorum. yemek zaten yemiyorum salata ve yoğurt yiyorum ekmek meyve falan yiyorum. benimde böyle
Cevap sahibi+1 yılzayıflamak hastalık değildir şişmanlamak hastalıktır. Ben bazen hiç kalori almıyorum :d
Soran+1 yılçok haklısın. nasıl başarıyorun hiç kalori almamayı en iyisi bende yavaş yavaş bırakıcam
Cevap sahibi+1 yılo yemekleri iğrenç şeylere benzetiyorum yemek yememek için dışarı çıkıyorum sigara içiyorum ya da uyuyorum böylece hiç kalori almıyorum
Soran+1 yılcanıım altın gibi öneriler vallahı bunlar :)
Cevap sahibi+1 yıl1.5 aydır böyleyim sürekli araştırmalar yapıyorum hatta yemek yeme isteğin olunca anoreksiya videoları izle anoreksiya hikayelerini anlatıyolar ben onları izledikten sonra daha çok zayıflamak istiyorum ve yemek yemiyorm
Soran+1 yılben 1 yıldır böyleyim 65 kiloydum o zamanlar başladım
Cevap sahibi+1 yılplato dönemine girdin mi? plato dönemini nasıl atlatıyosun?
Soran+1 yılyemiyeyerek ve aşırı egzersiz ile
Cevap sahibi+1 yılben plato dönemine girince yemek yiyorum sonra tekrar yemeyince kilo vermeye başlıyorum ama yemek yediğim için kilo almıyorum
Soran+1 yılhmmm bak bu da çok güzel bir fikir
Cevap sahibi+1 yılve bir zaman sonra metabolizmamı bozduğum için yesem bile kilo veriyorum!!! şu an öyleyim mesela yiyorum ama 1 öğün. Sonra kilo veriyorum
Soran+1 yılvaaaaay çook iyi :))
Cevap sahibi+1 yılsende anlat biraz ya. mesela ben diyetisyene gittim ama daha çok kilo aldım çünkü beni kandırdı biliyorum bende diyetisyenin dediklerini yapmıyorum benim kötülüğümü istiyodu çünkü
Soran+1 yılaynen aynen bende verdiği listeyi gözü önünde yırttım. bide form çayları içiyorum sürekli ishal olmaya caşılıyorum. kahve falan içiyorum. acı biber yiyorum
Cevap sahibi+1 yılmüshil ilacı kullanabilirsin bir arkadaşım sadece müshil ilaci kullanıp günde 5 litre su içerek 10 kilo verdi. bende yediğim yemeklere bütün acıyı dolduruyorum.
Soran+1 yılmüshil ilacı alıcam ailemden gizli
Cevap sahibi+1 yıleğer alamazsan de ki tuvalette sorun yaşıyorum bana müshil ilaci alabilir misin de ha bide dışarıdan falan gelince tek başına annenle babanı kuşkulandırmamak için ve mtlu olmaları için bir restoranta gittim çok güzel yemekler vardı dayanamadım yedim falan de markete gidiyorum abur cubur almaya bişey lazım mı diye sor falan
- +1 yıl
Siz harbi manyaksiniz ha.
- +1 yıl
Kızlar torbaciniz kim xgdhdhd
- +1 yıl
ben önerimi sundum valla psikiyatrik yardım olarak hemde ücretsiz... ayağa kalkamicak hale geldikleri zaman su bile içemez hale gelcekler serumla beslenicekler hastanede haberleri yok...
Cevap sahibi+1 yılumrumda değil hiç bişey ölümü bile göze alıyorum çok zayıf olmak istiyorum
- +1 yıl
İkinizinde psikolojik açıdan sorunlarınız var , böyle giderse ölümle burun buruna geleceğinizin farkında mısınız?
- +1 yıl
Anoreksiya nedir ya?
- +1 yıl
Sizin sorununuz ne ölmek mu istiyosunuz
- +1 yıl
- +1 yıl
Plato dönemi ne?
- +1 yıl
Boyum 167 kilom 41-42 arası gidip geliyor daha çok zayıflamak istiyorum fighting
- +1 yıl
Bende geçen sene anoreksiyaydım, 2 ayda 15 kilo verebildim, sonra beni bir çocuk ruh sağlığı kliniğine yatırdılar, hemşirelerin önünde yemek yemek zorundaydım, hatta ilk yattığım gün bana çiğnemeden yut diyolardı, eğer yemek yemeseydim, ya burundan, ya da damardan besliyceklerdi, ama ben yedim, 53 gün kaldım o hastanede, 3 tane daha anoreksiya arkadaşım vardı, neyse işte çıktım hastaneden, tabi kilo aldırdılar öyle çıktım, 42 kiloya kadar çıktım ve beni hastaneden çıkardılar, sonra ben evde saatli ve 6 öğün yemek istiyodum, eğer sağlıklı beslenmezsem kilo alıcağımı biliyodum, ama ben ne yapıyodum biliyo musun, saatli yediğimden dolayı sabahları erken yiyodum ben, yani yiyomuş gibi yapıyodum, aslında sabahları mesela haşlanmış yumurta yapıyodum, soyuyodum kabuklarını, sonra kendisini çöpe atıyodum ve benim yediğimi zannediyolardı, az yemeye başlamıştım tekrar ve 39 kiloya düşmüştüm, sonra bana bir iştah geldi, ilk iştahımın geldiği gün, koca karpuzun yarısını bitirmiştim inana biliyo musun?, sonra ben o karpuzdan sonra çok kilo aldım ve şu an 60 kiloyum, evet pişmanım yediğime, bende tekrar anoreksiya olmak istiyorum ama bunu yapmıycam, çünkü ailem bundan aşırı etkilendiler, karşımda ağladılar, ye dediler, yemedim, benim için bir lokma dediler, yine yemedim, ama noldu, hastaneye yatınca aldım kiloları, aileni kaybetmek, ölmek istemiyosan bunları yapma, yani anoreksiya olmaya çalışma, gerçekten insan çok pişman oluyo, şu an çok fazla istesem de bende anoreksiya olmayı, ben bir kere pişman oldum, bidaha o pişmanlığı yaşamak istemiyorum, aileme zarar vermek istemiyorum, bu anoreksiya sürecimde çok şey yaşadım, hepsini anlatırdım da, harf hakkım bitiyo, az kaldı.
- +1 yıl
Lütfen bana yardime din benimde acil kilo vermem lazim kudamiyorum tuzlu su ictim, diş fircasi soktum bogazima olmadi yemek yemegide durduramiyorum yiyorum devamli bolsu iciyorum mushil kullaniyorum ama ne care boy 160 kilo 53 vallahi ağliyacam yardim edim pamuk olayinida biliyorum fakat ben olmek değil zayiflamak istiyorum lutfen soruma anoreksiyali biri yardim etsin instamida verim ordanda iletisime gecelim bana yardim edin lütfen lütfen
- +1 yıl
Aptal mısın çok şişmansın hemen zayıfla ne demek ya tek amacı dikkat çekmek olan aptal birisin sadece eminim anorexianın şaka olduğunu falan bile sanıyor olabilirsin öyle sanıyorsan söyliyim kalk rüyadan sonu ölümle sonuçlanan bir şey bu tam anlamıyla beyinsizsin canım
- +1 yıl
Sonuç?
- +1 yıl
Ölmediniz demi
- +1 yıl
yaşıyorsunuz değil mi
- +1 yıl
@Matchless-_- yorumlari okuduktan sonra yaşadiklarini pek sanmiyorum
- +1 yıl
ikisi de sadece dikkat çekmeye çalışıyor, takmayın onları. İkisi de bir kaç seneye geberip gidecekler zaten.
- +1 yıl
arkadaslar bu ciddi bir psikolojik hastalik ve insanlar en ufak seyden tetiklenebiliyor burada sayi vererek boy kilo soylemeniz sisman veya asiri zayif gibi soylemlerde bulunmanız insanları tetikleyebilir nolur dikkat edin
boyun kaç 35 kilo nedir eger karşı cinse kendini begendirmek için ugraşıyorsan yüzüne bakmazlar o kiloyla , kendini iyi hissetmek için bu tribe girdiysen hastaneye gitmeni tavsiye ederim hastasın çünkü
05 Yorumla
Soran+1 yılboyum 165 cm evet amacım o
Soran+1 yılherkes beğeniyo bir tek sen beğenmiyosun sen şişko beyeniyosun
- +1 yıl
anoreksiya hastasi bi inana sunlari yazabilecek kadar nasil kafayi yemis olabilirsin ya ustelik olayın erkeklere ne alakası var kafan mı guzel her boku erkeklere begendirmek icin mi yapmak zorunda kadınlar anlayamıyorum
Böyle mi olacan? Sen mezara geç ben gelip toprak atacam.. img.sondakika.com/.../...a-hastaligina_31190_b.jpg
533 Yorumla
Soran+1 yılinşallah olucam
Soran+1 yılseksi ve güzel olmak
Soran+1 yılyani az daha fazla olabilirm zaten bu 175 boy 25 kilo ben 165 im 35 olmak istiyorum
Soran+1 yıltabikidee inşalllah sayılır
Soran+1 yılneden zayıf kız iyidir
Soran+1 yılya hiçte bile asıl balık etliler iğrenççç
Soran+1 yılıyyy iğrençç balık etli öğğğğ
Soran+1 yılkusuyorum zatenn
Soran+1 yılyok yani mecazı olarak duba gbi kızları görünce kusuyorum demek istedim. mecazi gerçekte kusmuyorum
Soran+1 yılhayır ya zayıf diilim ben zayıfsam bu fotosunu attığın kadın ne
Soran+1 yılyaşıyo 39 yaşında
Soran+1 yılhiçte bile 25 kilo ve çok iyi. tamam yüzü pek güzel değil ama zayıflık iyidir
Soran+1 yılsanmıyorum
Soran+1 yılya bakıyolar
- +1 yıl
Seksi oldugundan mi baktiklarini düşünüyorsun?😄
Soran+1 yılbu kadın olduça seksi
- +1 yıl
Knk bırak boşver belki şu an ölmüştür bile zihinsel hasta kız anlasana
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
125
Cevap
61Cevap
Delirdin mi? Yaşın kaç? Anoreksiya'nın donuşu yok. Bu tur bulimik hastalıklar kilo verdirtir ama can çekişen çekişe. Sonunda istediğin halde yiyemez olursun.
1) boyunu kendisiyle çarp (1.70•1.70gibi) ve elde ettiğin sonuçla kilonu o sonuca bol ve internet 'e vücut kitle endeksi yaz.
2) elde ettiğin sonucu o bölmelerde ara 17-18 arası sağlıklı oluyor ama sağlıksız zayıf, şişma, ileri derecede şişman, obez ve ileri derecede obezite bölümlerinden kendini bul ve asıl sağlıklı olana kadarki bulunan kiloya kadar inmeye çalış.
3) bol su ve maden suyu iç,
4) istediğinden ye az değil Normal ye.
5) Doktora git ve bir hormon testi yaptır. Belki hormonel olarak bezlerinde salgılanan horman miktarındaki artış veya azalıştan dolayı emeklerin dana dönmüyordur. Bu sayede şayet sorun çıkarsa tedavi de olursun.
5) yürüyüş yap , ve bunu yaparken seni terletecek kıyafetler giy ve her tur başı su iç. Ayrıca kızgın güneşte değil serinlikte yap.13 Yorumla
Soran+1 yılyaşım 20 ne oldu bacım boyum da 165 cm. anoreksiya olup hayat boyu zapzayıf yaşamak en büyük hayalimm. zaten yemek yemek istemiyorum çoook iştahlıyım ama istemiyorum. 17 18 arasındayım ve bu yüzden şilmanım ideal 13 14 bki de. zaten çok su iiyorum maden suyu da keza. az yiyorum normal yiynce 1 haftada 5 kilo aldım allh kahretsin :(. hormonlarıma baktırmadım ancak sonnn derece yavaş bir metabolizmam va biliyorum 200 kalori anca yakıyo sanırsamm. her gün 2 saat 12 kilometre yürüyorum.
- +1 yıl
anoreksiya olan insanlar oyle zapzayıf mukemmel bir hayat yasamiyorlar soyliyim bu hayal edilebilecek bir sey degil bir psikolojik hastalik zamanının cogu yatılı tedaviyle geciyor iyilesmek istiyorsan psikologlar doktorlar ve diyetisyenlerle aynı anda aylarca calısman tedavi olman gerekiyor iyilesmeyi reddedenlerse maalesef cok gec kalındıgı zaman hayatini kaybediyor
Bu sene o kadar zayıf kız moda değil yalnız söyleyeyim, önümüzde ki 2 - 3 yılın modası orta halli kız, bir çok kız şu an kilo almaya çalışıyor, zayıflarsanız kimse yüzünüze bakmaz açık söyleyeyim. Hani modası geçmiş çanta alınmaz ya malesef onun gibi.
23 Yorumla
Soran+1 yılkimse kilo almaya çalışmıyo hiç görmedim
- +1 yıl
Sacmalik insan. modaya goremi kilo alir verir sagligin ne diyo onu yaparsin cok sinirlendim ben 165 boy 47 kiloyum ve 10 kilo almak istiyorum sagligim bunu diyor insanlar delirmis olmali
- +1 yıl
yanlız gerçekten tahtan eksik galiba 35 kilo nedir ben anoreksiya değilim ama boyuma göre inceyim 1.63 boyum var 44 kiloyum bu bile beni rahatsız ediyo ve düzgün bir vücut için kilo almaya çalışıyorum asla kilo vermeye çalışma
Ohaaa kizim sen delirmissin 20 yasindasin ve 35 kilo olmak istiyosun..
bende 19 yasindayim 50 kiloyum boyum 1.65 gayet dee güzelim.
bak ölürsun ha yemin ederim sonra kafani vurursun duvarlara ki kafa mi kalir erir gider valla kemiklerin. Inssssss siskooooo olursun112 Yorumla
Soranallah korusun yaaa :'(
Soranya niye ole diyosun yaaaaa
Soran+1 yılya töbe de yaaa :(((((((((((((8
arkadaşım 45 kilo o soktu ilk o şişko olsun asıl :(
Soran+1 yılokulumu da okuyorum sevglm de var ama zayıflıcam
Soran+1 yılannem babam biliyo doktora götrmek istiyolar bn ağlıyom gitmiyom
Soran+1 yılama o kilo ver diyo desteklio beni
Soran+1 yılsaçmalama kilo yapar
Hey Allah'im. Git bir psikologa gorun. Hasta oldugunun sen de farkindasin zaten. Isteginin normal oldugunu dusunuyosun ya hani. Git bir psikologa normalse o zaten seni diyetisyene bile yonlendirir dimi? Ama dinle insanlari once bir psikologa git ya da otur insan gibi konus ailenle sorunun neyse bur cozum bulun ailece
14 Yorumla
Soran+1 yılyardım etmiceksen yorum yapma
- +1 yıl
Yardim etmeye calisiyorum zaten. Lutfen, lutfen dinle burdaki insanlari. Once bir psikologa gorun. Hicbir zarar gelmez psikologlardan. Dedigim gibi eger gercekten sitedekiler olarak abartiyorsak o zaten seni yonlendirir bir diyetisyene. Ama lutfen dinle bizi once bir psikologa git
Soran+1 yıl35 kilo olmadan gitmicem 49 kiloyum bu anoreksiya falan değil derler kovarlar 49 kilo anoreksiya mı olur canım açık açık obezim obez off acil kilo vermeliyim aciiiiiiillllllllll
+1 yılBende kiloluyum ama mutluyum. Dünyaya bir kere geldim ve mutlu olmadan ölmek istemiyorum. Sağlıklı beslenerek, herşeyi yiyerek ölmek istiyorum. Böyle saça sapan açlık oyunları taklidi yapmıyorum. Sana şişko mo diyorlar? Boşverme eleştiriye açık ol. Ama sakın böyle yollara başvurma. Senin mutlu olman kilondan geçmiyor. Olsun, varsın ki kilolusun. Peki onlara ne? Onlar bizden üstün mü? Bizi şişman görebilecek kadar mükemmeller mi? Belki onun bilmem taraflarında kıllar çıkıyor. Bacak arası veya koltuk altı kokuyor. Devamlı sivilceleri çıkıyor, kabızlık problemleri var. Arkadaşar yapmayın. Bir erkeğe veya çevreye güzel gözükmek için zayıflamayın. Hadi ama Adriana Lima bilr yellendirmiştir. Ya da bilmem taraflarında tuhaf şeyler olmuştur. Onlsr bizden üatün olsaydı burdabizimle olmazlardı.
20 Yorumla49 kilosun öylemi o kilodaki bir insanin boyu1.55-1.60 olmaliki görüntü güzel olsun. Yahu senin boyun 1.65 sen şuanda zaten direk gibisin ya da iskelet herneyse..
Senin olman gereken kilo 55. Sen aklını yitirmişsin verdiğin ilk kilolar beyinden gitmiş. Bak o görünce cok Beğendiğin insanlar sonra çok pişman oluyorlar ama geri dönüş çok zor anlıyormusun sonra sessizce ölümü bekliyorlar. Bu hastaliktan ölmüş insanlarin sayisi o kadar fazla ki. Yol yakinken vaz geç git bir doktora görün.09 Yorumla
Soran+1 yılbana ne 35 olcam 35 olcam
- +1 yıl
Ol da ölll. Ohhhhh bende 58 kiloyum göbegim filan var böyle ımmhhh her gördüğümü yiyiyorum. Balık etliyim herkeste çok beğeniyor kız arkadaşlarim benim gibi olmak istiyorlar hayranlar at gibisin diyorlar nihahahahahah :D ben anti-anoreksiyayım :D göbüşümle mutluyum. Sana iyi ölme ler bizden selam soyle ordakilere
Soran+1 yılıyy şişko balina
Soran+1 yıl:) kendini sevmen çok güzel
Soran+1 yılha boyun 175 ise iyisin bence balık etli bile değilsin göbeğin olduğunu da sanmıyorum ama neyse yinede kendini sevmen çok iyi canım umarım bir gün darısı bana...
Soran+1 yıliyisin sen bilirsin
Pes ya bütün yorumları okudum da senin gerçekten acil tedavi görmen lazım. Fotoğraflara bakmaya korkuyorum bakınca arkamı falan kontrol ediyorum zombi gibiler ya o ne. Seksiliği bırak canlarını vermeye az kalmış ölü bunlar. Bak ölü dedim yine ya :D
O değil de 3 gün olmuş kim hortlattı bu soruyu? Ay bak gene hortlamak dedim ahah :D02 Yorumla
Soran+1 yılolsun herkesin fikrini aldım herkes zayıf kızları kıskanıyo bacım
+1 yılBencede yardıma ihtiyacınız var ama görüyorum ki siz bunun hastalk olduğunu kabullenememişsiniz o zaman size derim ki bari size uyum sağlayacak bir doktor bulunda zayıflarken ölmemenize yardımcı olsun yok saölüceksin açlıktan organlarn iflas edebilir ya da kalbin durabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılhiçbir doktor zayıflamama izin vermiyoo
- +1 yıl
Butun doktorları dolaş o zaman.. ölmek mi istiyosun ha?
Yalnız pardonda 165 boyundaysan 49 çok orantısız bir cılızlık olur artık erkekler 0 beden peşinde koşmuyor farkına varmanı öneririm 52-56 arası olman lazım kürdan gibi bacaklarına ne etek ne pantolon yakışır ha ben illa dalga konusu olucam dersen kusma diyetini dene
05 Yorumla
Soran+1 yılhayııııııırrr şu an şişmanım ben
Soran+1 yılyoooo hiçte kusur diil
Soran+1 yılbence tam tersi
+1 yılsen kafayı mı yedin? miden ve bağırsakların birbirine yapışır. zamanla mide küçülüyor ve istesen bile yemek yiyemez hale geliyorsun. ailene belli etmeme gibi bir şey yok deri ve kemik kalırsın. kasların erir zayıflicam diye. bacakların bile tutmaz ayakta duramaz hale gelirsin... sonunda da ölürsün.
05 Yorumla- +1 yıl
Psikologum ve yardımcı olabilirim? Sen istemezsen olamam ama bunu bil herşey seninle başlar... İlla 35 kilo olcam diyosan tamam git ol. En azından doğruyu yanlışı öğrenmiş olursun.
Soran+1 yılmidem ve bağırsaklarım keşkke yapışsa, yemek yiyemez hale gelmeyi istiyorum yemek yemek kötü bişi şişmanlatır , bir deri bir kemik kalmak amacındayım. kaslarım erisin diye uğraşıyorum. bacaklarımm kürdandan bile ince olsun istiyorum, ölmem
Soran+1 yılolucam bitanem azımli ve istekliyim
- +1 yıl
Senin gerçekten fazla kilon yok canım benim. Sana birisi kilolusun mu dedi veya dalga mı geçtiler? illa zayıflamak istiyorsan dengeli beslen ve spor yap bak. sen şu an farkında değilsin ama 10 kilo bile kalsan şişmanım diyeceksin... manken gibi olucam diyorsun hangi mankenin bütün kemikleri sayılıyor? şuanki mankenler 1.75-80 arası boyları ve kiloları da 55-62 arasında. kitle endeksi yaparsak senin boyuna göre kilon tam. Bölgesel fazlalık varsa spor yap.
- +1 yıl
ayrıca 10 yaşındaki bir çocuğun kilosu 30 35. sen 20 yaşındasın yapma gözünü seveyim. benden iyi mi bilceksin?
Ya harbinden saçma sen kesin bir doktora git canim 35 kilo ne ya benim kardesm 10 yasinda 35 kilo allah akil versin. Senin isteğin şeye fizik demiyolar bildign iskelet diyorlar yazik ya kimse begnmz seni BN erkk olsam kalkmazdi bile hayalindeki tipteki kadina.
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır erkekler zayıf seviyo
Anoreksiya bir yaşam tarzı değil psikolojik bir rahatsızlıktır. Ölüme dahi yol açabilir. Link: https://tr.wikipedia.org/wiki/Anoreksiya_nervoza
Kendine böyle şeyler yapma 35 kilo olmak demek kemiklerinin sayılacağı anlamına geliyor ne görüntün estetik olacak ne de sağlığın iyi olacak10 Yorumla
+1 yılDaha bugün aşırı zayıf bir bayan iş yerinde bayıldı. O da senin gibi illa daha da zayıflamam lazım diyordu. Ya Gül gibi kız resmen zombiye dönüştü iki senede, hele bugün bayıldığı andaki yüz ifadesini görsen..
Eminimisin kendine böyle zarar vermek istediğine?16 Yorumla
Soran+1 yılciddi misiinnn o kız gibi olmak istiyoruuum :((
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/32X5y5.jpg
Gerçekten böyle mi olmak istiyorsun?
Soran+1 yılbu kadın süper. evet onun gibi olmak amacındayım çok zayıf diilki ideal ve ince bence
- +1 yıl
Seninki hastalık olmuş, ailende üstüne gelince saplantı olmuş.
Hadi buradan hiç kimseye itimad etmiyorsun bari git bir doktorun düşüncesine başvur bence
Soran+1 yıl35 olmadıkça doktora gitmem
- +1 yıl
Evet gitmezsin, doktor bayıldığın yere kendi gelir
Öncelikle kendi isteğinle anoreksiya olamazsın, hastalık bu zaten. Ve emin ol eğer anoreksiya olursan 35 kiloda kalamazsın çok hızlı kilo kaybedersin ve 20den sonra yaşayabileceğinden pek emin değilim. Anoreksiya oldun diyelim, ailenden gizli olman imkansız çünkü yemek yiyemeyecek hale gelirsin ve bunu fark etmek çok zor değil, her türlü fark ederler. özellikle de yakın zamanda kilo konusu açılmışsa. yemek yemediğini fark etmeseler bile kilo verdiğini fark edeceklerdir. Onun dışında 49 kilosun sanırım, açıkçası 49 mükemmel hatta az bile. Kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama çok küçük olduğunu da sanmıyorum yani 49 kilon senin için her yönden sağlıksız. Neden kilo vermek istiyorsun?
00 YorumlaYeni dünya düzeninin ve medyanin kadina nasil bir bilinc asiladiginin örneklerisiniz adeta. Podyumlarda gördügünüz ve vücuduna imrendiginiz mankenler bile sporunu yapiyor, saglikli ve düzenli besleniyor. Hasta oldugunuzu kabullenin ve bir psikiyatriste basvurun. Bu konustuklarinizla bütün genclere ne kadar kötü örnek oldugunuzun farkinda misiniz? Kendinize faydaniz yok bari diger insanlara zarar vermeyin düsüncelerinizle. Gidin kedi köpek sevin, dogayi, çiçegi sevin abi. Saglikli beslenmeyi ve vücudunuzu sevin, kilolarinizla ve kusurlarinizla sevin artik kendinizi. Bilincli, kendi ayaklari üzerinde duran ve saygi duyulacak bireyler olun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl35 kilo olmak ne demek farkında mısın? evlenemezsin, çocuk doğuramazsın, dışarıda kar yağsa sen yine de üşürsün bir sokak öteye yürüyerek gidemezsin, çalışamazsın hiç bir sosyal aktiviteye gönlünce katılamazsın. İnsanlar sana vah vah ne kadar da kötü halde diye bakışlar fırlatarak acır.. anaroxsia olan bir arkadaşım vardı doktorları en azından günde bir bardak su içmelişsin derdi onu bile içemezdi ve bu yüzden böbrekleri iflas ettiği için diyalize bağlanacaktı :( daha birsürü şey..
04 Yorumla
Soran+1 yılbirincisi eskiden tam 63 kiloluk bir obezdim , erkekler bana iğrenti ile bakardı zira kimse 63 kiloluk bir manda ile bir balina ile evlenmez, ikincisi dışarıda kar yağsa her insan doğal olarak üşür, üçüncüsü obezlerde çocuk doğuramıyo 63 kilo olup çocuk doğuran görmedim ya da işime gelmedi, 63 kilo iken de bir sokak öteye yürüyemezdim çünkü herkes bana küçümseyen gözlerle bakardı insan içine çıkmaya utanırdım çok hemde balina olduğm için. 63 kiloyken de sosyal aktivitelere katılmaya utanırdım vücüdümu insanlara göstermeyi atıp bişi olarak karşılardım. 63 kilo olan bir balinayı kimse işe almaz. 63 kilo iken herkes bana vah vahh hasta galiba şişko zavallı diye bakardı. 63 kiloluk bir kızla (kız demeye dilim varmıyo öyle kızmı olur lan) kimse arkadaşlık yapmak istemez. boy 165 bu arada. anoreksiyalılar hep ünlüler ve amnkenler yani ennnnn sevilen insanlar zayıfladıkça seviliyorum. evet başka sorun var mı?
Soran+1 yılatıp=ayıp
- +1 yıl
Alındım şu an boyum 167 kilom 62 kendimi balina gibi hissetmiyorum. kimse bana acıyarak bakmadı hatta erkekler gözlerini üzerimden alamıyor. hayatta da gayet başarılıyım herkes beni seviyor. bence sanada bakıyorlardı bence sen o bakışları yanlış yorumladın çünkü kendine güvenmiyorsun özgüvenli insanlara kimse birşey yapamaz. benim en yakın arkadaşım 120 kilo civarında düşün iki katım yani benden daha çok sevgili oldu. yaşadığımız yerde çevresi çok geniş. bunlarn hepsi özgüveni sayesinde kilolarıyla barışık
Soran+1 yılbimiyorum ben böyle düşünüyorum. 63 kiloyken bana balina derdi herkes
+1 yılNedir bu sıfır beden merakı yahu? Anoreksiya iyi bir şey mi zannediyorsunuz? Pençesinden çok zor kurtulunan bir hastalık. Sağlığınız her şeyden önemli. Lütfen bu düşüncelerinizi bir psikolog ile paylaşın, hayatınızı mahvetmeyin.
01 Yorumla
Soran+1 yılşişmanım
+1 yılMarifet değil bu. Anoreksiya hastalıgi senin için çok basit görünebilir ama öyle değil. Baska şekildede kilo verebilirsin. Eğer o hastalığa yakalanmis olsaydin kurtulmak için elinden geleni yapardin !!
04 Yorumla
Soran+1 yıl49 kilo olunmaz zaten daha çok kilo vermem lazm
- +1 yıl
Neden kilo vermek istiyorsun
Soran+1 yılgüzel olmak için. hem kilo verdikçe hayattan zevk alıyorum
- +1 yıl
Bence once kendinle barışk ol ve bir diyetisyene Danış
+1 yılErkekler için yapıyosan kesinlikle yapma bir erkek gözüyle 35 kilo olan bir kız hiç çekici değil kemikleri sayılır 35 kilo ne demek ya bari 48-50 kilo olsa bence bir kere daha düşün 35 kilo bir çocuktan bile daha az demek
06 Yorumla
Soran+1 yıl48 kiloyum erkkekler beğenmiyo
- +1 yıl
35 kilo olunca hiç beğenmez emin ol bundan kiloda bir problem yok erkeklerin beğenmesini istiyorsan kilodan ziyade saçlarına felan önem ver bence yani yüzünü gösteren şeylere önem ver
Soran+1 yılya yapıyorum ama olmuyoooo zayıf istiyolar
- +1 yıl
saçmalama aklı basında davran onların ne dediklerini bırak 35 kilo kızmı olurmuş hiç senle dalga geçiyolar siteye sorsana sevgilinizin 35 kilo olmasını istermisiniz diye ne diyecekler akıllı davran
normal kilo 48-60 arasıdır dediğim gibi erkekler zayıflığa göre değil yüz güzelliğne göre beğenirler 80 kg ve üzeri olmadığı sürece kilo sorun olmaz inan bana yüz güzelliği unutma
Soran+1 yılama niye beğenmiyolaar :'(( ühüüü çok ağlıyooom
- +1 yıl
aahahah saka yapıyor olmalısın öyle birşeyler seziyorum beğenmesse beğenmesinler boşver sağlıklı olmanın değerini bilmiyosun sağlıklı olmak güzellikten cok daha önemli bunu sağlığını kaybedince anlıyor insan
Gizli Üye(30-35)+1 yılOooo cok siskosun kiz senn acil kilo vermen lazim ben 168 boy 38 kiloyum hemde formumu koruyorum 2 yildir bu duzende gidiyorum hic almiyorum.
119 Yorumla
Soran+1 yılsen ciddi misin. eğer ki ciddiysen nasıl başardın vaaaaav idölümsün
Cevap sahibi+1 yılCiddiyim tabi bol su gunde 2 sefer birer saat tempolu yuruyus seker beyaz ekmek makarna pilav kesinlikle agzima surmem cok acikirsam ceviz ya da ayran (tok tutar) uyku pek sevmem zaten gunde 3-4 saat
Cevap sahibi+1 yılBir resim atsana nasil gorundugunu merak ettm sisko seni bence zayiflamadan disari cikma
Soran+1 yıladamsın adam. ya gerçekten çok şişmanım dimi fil gibiyim:( bende bol su içiyoeum dediklerini yemiyorum her gün 3 saat felan yürüyorum ceviz de yemiyorum. ama fiziğin gerçekten mükemmel
Cevap sahibi+1 yılNsil yuruyorsun peki oyle obezler gibi kici kaldiramadan tin tin yuruyorsan faydasi yok. Ben kosar tarzda yapiom o islemi belim gayet ince fizigm tam yerinde sukur korumak icin de gerekenleri uyguluyorum. Ve sana bir sey soyliyim eskiye nazaran buyuk bir artisla ilgi goruyorum ;) umarim sende zayiflarsin
Soran+1 yılgizliden çık eklim atim ordan canım. inşallah olucam canım
Cevap sahibi+1 yılBurdan at iste bunlarin hepsi obez gorsunler de ders alsinlar utansinlar az onlar yuzunden rahat hareket ediyorz en az 3 kisilik yer kapliyorlar hala da ideal kilodayim diyorlar
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/Y52bLD.jpg işte canım böyleyim :(
Cevap sahibi+1 yılBacaklari cok calistirman lazim bence kalinlar ve belinde biraz daha incelmedi. Ve bu tarz giyinmemelisin kilolu gostermis seni daha dar seyler tercih etmelisin mini etek sort tayt gibi
Soran+1 yılsende koyarmısın foto merak ettim. valla her gün 12 km yürüyorum pilates yapıyorum hala kalınlar bacaklarım ve belimden tiksiniyorum
Cevap sahibi+1 yılbu canimm
Cevap sahibi+1 yılCikmadi galiba adres
Cevap sahibi+1 yıl[
Soran+1 yılhayır canım not found diyo bidaha yükle
Soran+1 yıltamam gördüm böyle misin sen simdi yaklasık
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yıle super o zamn
Cevap sahibi+1 yılBazen sanki hala fazlam var gibi gelio var mi sence de :(
Soran+1 yıl35 olsan daha iyi olur ama kırmak istemiyorum seni. bizim gbiler bu tip laflara kırılır bilirsin. ama emin ol istediğim fizige sahipsin
+1 yılböyle birşey yapman çok saçma bence bunu sana diyetisyenlik okuyan bir öğrenci olarak söylüyorum gerçekten böyle düşünmemelisin. ayrıca neden kilo vermek istiyorsun bunu öğrenmek istiyorum sana yardımcı olabilirim
07 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten mi. aslında çooook nedeni var. bikere zayıfladıkça hayattan keyif alıyorum. zayıfladıkça hayat renkleniyo zayıfladıkça herkes şişmanlıyo ve çirkinleşiyo gbi geliyo. zayıfladıkça güçlü ve başarılı hissediyorum. zayıfladıkça taktir görüyorum. bide 45 kg olan yakın arkadaşımı biraz kıskanıyorum onu geçmeden mutlu olamıcam. çocuk kıyafetleri giymek ve ayyy bana en küçük beden bile olmuyo diyerek heeeerkese hava atmak istiyorum. ve dünya güzelleri gibi zapzayıf mükemmel kusursuz olmak istiyorum. şimdilik aklıma bunlar geldi
- +1 yıl
şimdilik u kadar neden yeterli sayman için ama hiçbir neden zayıflamak yani anoreksiya olmak için mantıklı değil. zayıflamak istiyosan bence sağlığını bozmadan kilo vermelisin. anladım ben seni mesela spor yaparak kilo verebilirsin tabi takviye olarak bir diyet listesiyle daha kolay olur. spor alışkınlığı bence daha havalı. güzellik yarışmasına katılanlar ya da senin dediğin gibi dünya güzellerişde böyle sağlıklı zayıflıyorlar. eger gerçekten takdir görmek istiyorsan bu şekilde zayıflayıp kendine iyi bakıp daha güzel olabilirsin. bence o zaman kıskandığın arkadaşını o zaman kıskanılcak biri olmadığınuı görceksin sen ondan daha zayıf daha sağlıklı spor yapan güzel giyimine ve kendine özen gösteren biri olarak
Soran+1 yılspor işini denedim spor salonuna yazıldm bikaç hafta önce 2. gün yürüme bandında bayıldım tansiyonum aşırı düşmüş doktor raporuyla spor salonuna gitmeme yasak kovdular. diyetisyen zayıflarsan ölürsün bilmem ne dedi zayıflama diyeti vermedi. her gün 2 saat yürüyorum fazlası çok felaket yoruyo günlük 500 600 kalori alıyorum nası sence
- +1 yıl
böyle giderse sen fazla yaşamassın o zaman diğer dünyadan böyle güzellere bakarsın gitttiğin yol yol değil sana tekrar söylemek istiyorum
Soran+1 yılbak siz en az 1200 kalori amayı öneriyosunuz. tamam deneyim dedim yavaş yavaş kalori miktarimi 1200 e çıkardım ve tabi yürüyüş desteği ile 1 haftada 2 kilo aldım. hanı kusura bakmayın da bu işi bilmiyosunuz
- +1 yıl
insanlarımız spor diyince neden sadece yürüyüş olarak düşünüyorlar öyle yaparsan tabikide olmaz ayrıca bu 1200 kalorıyi sen ne yiyerek alıyosun ona da bağlı sen bilirsin bizleri di, nle ya da dinleme kime sorsan bunu akıllıca bulmaz
Soran+1 yılspor yasak
sacmalama ne demek bu yaa ayakli iskelet olmak cok kötü ben 23 sene cektim kurtuldum cok sukur rabbim bir dhaa oyle bisi vermesin ya aman yarabbim millet bide olmak istiyor hay Allah'ım ya :/
19 Yorumla
Soran+1 yılben iskelet olcam
Soran+1 yılaçlık grevindeyim şikayetim yaradana
Soran+1 yılşişmanlıktn iyi
- +1 yıl
şişman degil sadece saglikli mesela ben 180 boy varken 49 kiloya ya kadar dustum en yuksek kilom 54 oldu pazarda biile 2 kilo tasiyamiyordum şu an 72 kiloyum cok sukur rabbime kurtuldum cok iyiyim hem kilo olarak göbek yok onun yerine kas var diye bilirim :) sıfır göbek bence sende bu huydan vaz gec derim bacim sana
Soran+1 yıloha bana ne bnde zayıflıcaaaam
- +1 yıl
Sunu insan yerine koyuo cevap vermeyin bence
- +1 yıl
Koyup*
+1 yılMANKEN gibi olacak derken ölüp odun olacan sonunda öbür tarafta:D:D
26 Yorumla
Soran+1 yılkilo almaktansa ölmeyi tercih ederim
- +1 yıl
HAHAHA bu kadar kesın yani :D
Soran+1 yılaynen
- +1 yıl
nufustan Gidecek olanı tutmamak lazım :D
- +1 yıl
Delirmiş bu ya
- +1 yıl
YeşilGözlüSiyahKedi kararı kesın bunun ölmeyı bile göze almış :D
Biraz zor yalnız Türk ailesi sonuçta
Mesela bende anoreksiya olmak istiyorum. Ye ama sonra gece gizli gizli kus, spor yap, yatarken uyumadan yatakta mekik çek , yeşil çay iç vee yemek yerken peçeteyle ağzını silerken onları çıkart tabii ailen görmeden bunları dene bence20 YorumlaBence bir diyetisyene git, kendi bunyene uygun beslenme listesi hazirlasin. Kendi basina, yemek yemeyerek bu isi yapma derim. Anoreksiya masum bir sey degil, sonunda Anoreksia nervosa olma da mazallah, uyarmasi benden uygulama senden
10 YorumlaEkmekleri yemicen hem Cobra iç pilav yemicen doğal meyve suyu kendin yaptıktan sonra iç 1 hafta 5 kilo verir bende 5 kilo verdim bile inanmadim bilerek yapmadım ki. Kayısı mor varya annem kendi yaptı meyve suyu gibi olmuş
02 Yorumla
Soran+1 yılmeyve suyu içmem kilo yapar ekmek zaten yemiyom ki ne iç pilavı yemek yok diyorum hayatımdaa
+1 yılNeden aneroksiya olmak istiyorsun? Onun yerine dümdüz bir karına, yağsız fit bacaklara sahip olabilirken neden seni ölümle burun buruna getiren, halsiz bırakan vücuda sahip olma isteği?
013 Yorumla
Soranyagsız olmak istiyorum zaten
Soranama kassız da
- +1 yıl
Seni yaşatan şey kaslarınken neden onlardan vazgeçmek istiyorsun? Sen şuna direk ölmek istiyorum desene? 45 50 kilo olup 0 yağı olan insanlar var eğer istemediğin yağ ise. 35 kilo olduktan sonra hayatta kalabilmek için debelenmek zorunda kalacaksın, bir sürü hastane işleri, mutsuz geçen günler. Eğer buna göz yumuyorsan kolay gelsin ne diyebilirim ki.
Soran+1 yılben yağlıyım :(
- +1 yıl
O zaman git ve spora başla. Sen işin kolayını yapıp yemekten vazgeçiyorsun. Doğru besinleri sporla birleştirince yağların da kalmayacak. 0 kalori alıcam diye mala bağlayacağına git ot ye çimen ye yağsız kolay sindirilebilen proteinli besinler tüket. Konuyu "sağlık" yapmışsın ama konumuzun sağlıkla falan alakası yok :)
Soran+1 yılot yiyom ztn bide spor yapınca tansiyonum aşırı düşüyo bayılıyom
- +1 yıl
İnsanlar kariyer peşinde, aşkının peşinde, huzur mutluluk peşinde. Sen gelmiş 35 kilo olcam yağsız kassız olcam diyosun. Millet edinicek dert bulamıyor resmen bu nasıl iş arkadaş ya.
Soran+1 yılbüyük bir dert 1 yıldır bu dertten muzdaribim
- +1 yıl
Kendi kendini öldüren en büyük kesim siz olmalısınız. Bence bu da bir intihar biçimi. Cennete gidebilirsen haber et orda.
Soran+1 yılnasıl edicem ki.
zayıflamak istiyom ben yaaa- +1 yıl
İyi kardeş zayıfla da gör ebeninkini tersten
Soran+1 yılgörmicem şişkolar öyl asıl tamam mı
- +1 yıl
tamam
+1 yılYa sen iyi misin? Olmek mi istiyorsun? 35 kilo nedir ya. Millet 120 kilolardan düşmeye çalışıyor. Zayifla da hastanede tüp taksinlar midene. Bence senin psikologa gitmen lazim.
02 Yorumla
Soran+1 yılha 120 kilo ha 49 kilo arada bir fark yok ikisi de şişko
- +1 yıl
Malsin kizim ya. Git at kendini daha iyi ölürsn. En azindan cok eziyet etmezsin kendine. Yazik vallahi.
+1 yılMerhaba yazdığın şeyi gördüm ve komik geldi. Ne yazık ki anoreksiyayı yanlış biliyorsun. anoreksiya isteyerek olmaz ve yaşam tarzı değildir. anoreksiya genellikle ailevi ya da sosyal sıkıntılar yaşayıp kendini çoğu konuda yetersiz gören insanların karşılaştığı mğkemmel bir vücuda ulaşma amacıyla aç kalma ama sonrasında kendini asla yeterli kiloda görememe rahatsızlığıdır. senin bahsettiğin şey bulmiadır
10 YorumlaKilo vermeni geçtim yemekleri çöpe atarak ne kadar günah işliyorsun sadece onu düşün. Ölüceksin be kardeşim ölüceksin saçmalama.
11 Yorumla
Soran+1 yılşişko olmaktansa ölmeyi tercih ederim
sundan emin ol canim: NE KADAR KILO VERIRSEN VER, ANOREKSIYA HASTASIYSAN KENDINI HEP SISMAN HISSEDECEKSIN.
17 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle. Bunun farkında değil ki zaten.
Soran+1 yıldiyosun :(
Soran+1 yıloha süper 28 kilo mu harika. darısı bana :)
Soran+1 yılşişman olmak meme popo sahibi olmak istemiyorum
+1 yılBende aynı durumdayım senin gibi olmak istiyorum boyum 169 kilom 49 ve kendimi çok şişman hissediyorum.. yapman gerekenleri söyliyim onların yanında yiyormuş gibi yapacaksın ya da önemli bir isim var diyip yemeğini odana alıp bir poşetin içine dökeceksin ve bu şekilde yemeyeceksin. Ben yapıyorum isey yarıyor. Fakat cidden hiç yememen gerek yoksa yersen verdiğin kiloyu geri alma ihtimalin yüksek dikkatli ol.
00 Yorumla
+1 yılCanim aneroksi bir hastaliktir yani bilerek olamazsin. Sen anca takintili sekilde kilo vermek istersin, yemek yemeyince anoreksik olmus olmuyosun. O ciddi bir hastalik kilo verme yontemi degil..
00 Yorumlakızım kafayı mı yedin keşke imkanım olsada ailene haber versem bu dünyada ne salak insanlar var 35 kilo ne çocuk musun sen ya allah sana akıl fikir versin
00 YorumlaYine mi sen kızım hergün aynı tarz sorular yeme içme sende bizde kurtulalım vallaha açlıktan geberir misin dikkat çekmek uğruna hasta mı olursun sen bilirsin
00 Yorumla
+1 yılAnoreksiya bir hastalık. İnsan bile bile hasta olmak istemez onlar istemeden bu durum içine düşüyorlar. Sen önce zayıflamayı iste bakalım ne çıkacak.
01 Yorumla
Soran+1 yılistiyorum
Ölüme kadar yolu var bu bahsettiğin şeyin. İnsan hayatı bu kadar değerli olmamalı. Psikolojik destek al.
06 Yorumla
Soran+1 yılolsun zayıflamak için ölmek bir onurdur
- +1 yıl
Bence sen kilolarla kafanı bozmuşsun. Sen zaten şu an anoreksiya hastalığına kapılmışsın. Ne kadar zayıf olsan da kendini şişman olarak görmeye devam edeceksin. Ta ki ölene kadar
Soran+1 yılölene kadar zayıflıcam
- +1 yıl
Dikkat çekmeye çalışıyoo kesinlikle xgxhdj
+1 yılİnsanlar hastalıktan kaçar, iyileşmek ister. Sen gelip nasıl olurum diyorsun. Oradaki soru aslında nasıl ölürüm. Ciddi anlamda kafayı bozmuşsun psikologa görünmen lazım derim.
00 Yorumla
+1 yılÇok merak ediyorum bir deri bir kemik olunca ne olacak ve hangi erkek sana kadın gözüyle bakacak. Ne o 35 kilo
04 Yorumla
Soran+1 yılgüzel olcam
Soran+1 yılne kadar zayıf o kadar güzel diil mi
- +1 yıl
senin güzellik anlayışın kemik yığını olmaksa ve hastalıklı gibi ortalıkta dolaşmaksa lafım yok ancak gerçekten güzel olmak istiyorsan ideal kilo nasıl hesaplanır öğren
Soran+1 yılideal kilodaki kızlar şişko patates :D
Bak herturlu belli olur ve bu zararli brsey normal diyetle vereblrsn ayrica 35kilo cop gbimi ortalikta dolasmak istiosn hayr neyin kafasni yasiosn snra sglign elinden gder ve o zaman anlarsn yedign boku
02 Yorumla
Soran+1 yılgitsin zayıflıcam ben
+1 yılSağlığınızı riske atmayın. 18-24 yaşındaki sağlıklı bir insan 35 kilo olamaz. Bir doktordan yardım isteyin.
10 Yorumla
+1 yılTarzını yesinler; cin ali şeklinde yaşamayı istemek nasıl bir tarz Allah aşkına
40 YorumlaKombu cayi diye bisey var arastir onu iciyosun bide günde 1 saat spor 1 ayda 6 kilo veriyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür
+1 yılAnokrasi hastalarının yaşama yüzdelerinin %4-20 arasında değiştiğini biliyor muydun? Saçmalama. Sağlıklısın kıymetini bil.
08 Yorumla
Soran+1 yılbilmicem şişmanım
- +1 yıl
Şişman değilsin anladığım kadarıyla takıntılısın. Anokrasi hastası olmak istemek yerine psikoloğa danışmalısın
Soran+1 yılbana ne benimki hastalık diil yaşam tarzı tamam mı
- +1 yıl
Seni anlıyorum ama yaşam tarzı dediğin şeyler sana zarar veriyorsa o yaşam tarzı değil hastalıktır. Kaç yaşındasın?
Soran+1 yıl20 yaşındayım
- +1 yıl
Çok gençsin ayrıca 49 kilosun e bildiğin taş gibisindir sen. 35 kilo olursan ne kadar çirkinleşeceğinden haberin var mı? Neden zayıflamak istediğini hiç düşündün mü? Güzel olmak içinse aksi olacağını biliyorsun. Kıyafetler üzerine tam otursun ishiyorsan zaten maşallahın var. Yaşam tarzı diye bir seçenek yok yaşamı bitiren bir yaşam tarzı olamaz en fazla da olsa 1/5 ölme ihtimalinden bahsediyoruz. Kendin için doğru ve sağlıklı kararlar verebilecek yaştasın. Sağlığının kıymetine ve bilincine varmalısın.
Soran+1 yılcanım olmuyor bu düşüncelerden kurtulamıyorum
- +1 yıl
Hayatta başaramayacağın hiçbir şey yok canım. Yapabilirsin. Tek başına yapamıyorsan ailenle, ailenle olmuyorsa psikologla. Gençsin yüzünü bilmiyorum ama güzel olduğuna şüphem yok e fiziğin de tam oturmuş şuanda hatta belki birkaç kilo da alabilirsin ama inceciksin. Hayat bu kadar güzelken neden zorla mahvedesin ki?
+1 yılEvet zayıfla manken gibi ol sonra öl. bir deliden daha kurtulduk.
117 Yorumla
Soran+1 yılmanken gbi olmak kötü mü
- +1 yıl
Güzel olsa sonunda ölmezdin.
Soran+1 yılnası güzel olsa. olum dünya güzelleri hep manken değil mi
Soran+1 yılideal kiloda dünya güzeli biliyomusun sen
- +1 yıl
Yaşayan kezban ölü mankenden iyidir demişler atalarımız.
Soran+1 yılbir cevap verir misin ideal kiloda dünya güzeli olan bir kız linki yolla bana valla bırakcam bu işi söz veriyorum sana bak
- +1 yıl
Boyun kaç?
Soran+1 yıl165 boyum
- +1 yıl
Rosie Huntington 175 boya 54 kiloymuş. Miranda Kerr 175 boyla 56 kilo. Sen 1.65 boyundasın.49 kilosun. Gayet normalsin. Uzatma.
Soran+1 yıl175 boya ideal kilo ne
Soran+1 yıl62,5
- +1 yıl
165 boya ideal kilonun altındasın sen o zaman. Sorun yok yani.
Soran+1 yıle gördün mü ideal kilomun altına inmem lazım güzel olmam için
- +1 yıl
Altındasın işte sıkıntı yok. Manken gibisin nazar değmesin. Benden bu kadar.
Soran+1 yılhayır şişmanım 35 kilo olunca manken olcam ki
- +1 yıl
35 kiloda fazla sana. Beyninide kullanmıyosun onuda at gitsin.1200 gram genelde beyin.33.8 olursun çok ideal.
Soran+1 yılinşallah
Ben 42 kiloyum kilo almak için götümü yırtıyorum sen kilo vermek için. Amaç ne niye kilo vermek istiyosun
01 Yorumla
Soran+1 yılasıl senin amaç ne nedne kilo almak istiyosun ben 42 olmak için canımı bile düşünmeden veririm
+1 yıl35 kilo olmak marifet değil sacmaliyorsun bana göre sağlığından olursun hemde ciddi derecede, ve bunun sonu ölüme bile gidiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılumrumda değil
- +1 yıl
Yaşamak her ne olursa olsun güzel birsey muhtemelen sorunların var ve çok kafana takiyorsun ama hayatın guzel yanlarını gormeye çalış hicbirsey ölmeye değmez
Soran+1 yılzayıfladıkça hayat güzelleşiyo renkleniyo
- +1 yıl
Zayifladikca hayati guzellestirmek yerine hastanelere duseceksin ama kendi kararin tabiki brsey diyemem
+1 yılYemekleri çöpe atma tabide
Yağlı yiyeceklerden kaçın.
Az ye ve bu zayıflama konusunu gündeme getirme.
Onlar unutmuşken bu durumu sende yavaştan yavaştan işini hallet ;)01 Yorumla
Soran+1 yılcoook sağol ;)
+1 yılÖnce bir psikiyatriye görün bu zayıflama problemine çözüm bulsun eğer sağlıklıysan diyetisyene git sağlıklı bir şekilde zayıfla ama dediğim gibi önce psikiyatriye git daha sonra o sana yapman gerekenleri yapar.
00 Yorumlahahaha manyaklık l*n bu bide altta biri yazmıs ciddi ciddi... kemik kızı kim beğenir ya sizin psikolojiniz bozulmuş gidin önce psikoloğa...
10 Yorumla35 kilo ne ya kızım aptal mısın sen 10 yaşındaki çocuk 35 kilo oluyo be yaptığın ailene kendini farkettirme çabası bence
00 Yorumla35 Kilo olan kıza kimse bakmaz yalnız söyleyeyim sana 165e en iyisi 50-55 kilo arası
01 Yorumla
Soran+1 yılerkkekler zayıf sevio
anoreksiya bir zayıflama aracı değil bir hastalık ve sonu ölüm bunun bilincinde misin acaba
01 Yorumla
Soran+1 yılanoreksia yaşam tarzı
bana sadece adriana lima veya diğer mankenleri güzel bulup bulmadığını söyler misin?
023 Yorumla
Soran+1 yıladriana lima şişman, çağla şikel özge ulusoy falan iyi zayıf sayılırlar bence
- +1 yıl
ama şöyle birşey var insanlara sorsalar adriana lima mı çağlaşikel mi tabikide adriana lima derler kadın dünya mankeni ve dünyanın en güzel çekici kadınlarında kim çağla şikeli seçer ki bu işte önemli olan kilo değil fiziğinin güzel olması bunu kiloya bağlayamazsın kilolu olursun ama güzel de olabilirsin önemli olan kilo değil. buradaki herkez anoreksiyanın bir hastalık olduğunu söylüyor ama sen yaşam tarzı diyorsun bu şuna benzetilebilir biz 2+'2=4 diyorsak sen inkar edip 2+2=5 diyorsun ama öyle demen bunun cevabının + olmadığını kanıtlamaz bu nesnel bir yargıdır eğer psikoloğa gitsen ne kaybedersin sadece bunu sormakistiyorum bence kaybetcek birşeyin olmaz zaten sen istemediğin sürece o psikolog sana ne kilo aldıttırır nede verdittirir senin istemen lazım belki psikoloğa gidince herşey daha iyi olur neden ucunda kaybetceğin birşey olmadığı halde denemiyorsun ki?
Soran+1 yılşimdi 49 kilo 165 boy ile gidersem de get manyak kilo ver de gel senden anoreksia mı olur der. anoreksia olmam için daha 2 kilo vermem lazım ve inanın ki o 2 kiloyu vermek şu an benim için çok zor. ben ki zamanında 1 haftada 10 kilo veren kız şimdi 1 haftada 100 gr anca veriyorum. beni üzen sıkan bu bacım
Soran+1 yılyani gitmem de yani açıkladım sadece. tedavi olmicam tedavilik bir durumum yok bence gayet normal düşünüyorum. deli değilim. sadece hayat boyu incecik ve güzel bir fiziğe sahip olmak istiyorum tıpkı bir manken gibi. bana bakanlar vaavv acaba manken mi ya da bir oyuncu mu desin istiyorum. sıradan olmak istemiyorum. beni sevecek bir erkek istiyorum.
- +1 yıl
size delisiniz demedim bakın diyorsunuz ki tedavilik birşeyim yok ama 35 kiloya düşmek istiyorsunuz ve 35 kiloda anoreksiya hastası kilosu bunu siz o halde neden hastalık derecesinde zayıflıyorsunuz. sizin şişman olmadığınızı aslında şu an gayet iyi bir kiloda olduğunuzu buradaki ve eminim ki çevrenizde ki herkes söylüyor e o halde neden ısrar ediyorsunuz ideal vücut ölçüleri diye br şey var 86-58-84 siz o kadar zayıf olursanız göğüs ve kalça denen olay biter hangi mankenin göğsü ve kalçası kadar küçüktür ki.. ve aileniz sizin herşeyinizdir hayatta bizi en çok düşünen insanlar onlar bizim hep iyiliğimizi isterler eğer aileniz böyle bir şey istemiyorsa elbet bildikleri ve size göre zararlı olan bişey var ortada birazda bakış açınızı değiştirmeniz gerektiğini düşünüyorum rabbim yardımcınız olur inşallah hakkınızda en hayırlısı olması duasıyla..
Soran+1 yılbelim 58 olsa sorun yok ben malesef 81-65-87 şeklindeyim gördüğün gibi koca göbekli ve koca popoluyum ideal diilim idealden şişmanım anladın mı
- +1 yıl
o zaman sadece belinizi inceltmek için hareketler yapın çünkü cidden kalçanız gayet boşuna kadının kalçalısı yemeğin salçalısı diye bir laf yok kalçanızı eritirseniz hoş bir görüntü olmaz hangi manken tahta vücutluki belinizi inceltmek için mekik bir numara ama aynı zaman da btün vücudunuzu sıkılaştırmak için de dans edebilirsiniz bütün kaslarınız çalşır ama kilo vermeye devam ederseniz güzel bir fizik elde edemezsiniz önemli olan dediğim gibi kilo değil sıkı bir vücutla çok daha iyi olursunuz
Soran+1 yılbölgesel kilo verilmezmiş denedim olmadı kaslandım büyüdü tam tersi. bence zayıflayarak gider anca kabugalarım falan gözüksün istiyorum olmak istediğim ölçüler 70-50-70
- +1 yıl
hangi mankenin göğsü 70 kalçası 70 kigöğüs ve kalça olmazsa kadınlıkadına birşey kalmaz hem klo vermek değil benim dediğim sıkılaşmak hangi dansçı kaslıkikas çok ayrı birşey 1 hafta boyunca mekik çekip dans edin belinizin inceldiğini görüceksiniz her gün mezroyla ölçün milim bile olsa fark edicektir
Soran+1 yılmankenlerden bile zayıf olmak istiyorum
Soran+1 yılaynen :))
Soran+1 yılhayali bile harika
- +1 yıl
işte senin sorununda bu sana güzel gelen şey aslında tüm insanlar tarafından kötü ve çirkin kabul edilmiş birşey herkesin böyle düşünüpte senin farklı düşündüğü şeyi hiç sorgulamak istemedin mi ben neden herkesten farklı düşünüyorum onlara göre bir hastalık olan ve hastalık yolunda ilerleyen birşeyi ucu ölüme dayanan birşeyi destekliyorum diye
Soran+1 yılevet farklı olmak?
- +1 yıl
bu farklı olmak değil zaten şu fani dünyada herşeyin geçici olduğu dünyevi şeylerin insana bir süre sonra zevk vermediği bir yerde ne zaman ölceğimizi bilmediğimiz halde ve şu an dünyanın çoğu yerinde açlık sıkıntısı çeken insanlar olup yemek bulamayıp artık insanların birbirlerini yediği yerde 3 veya 4 kilo almışsın kaybetmişsin bir önemi var mı soruyorum senden tek ricam sözlerköşkü. com daki o gençlerin bir kaç vidyosuna bakman allah yardımcın olur inşaallah lütfen o vidyolara bir bak youtube den sözler köşkü yazıpta bulabilirsin
Soran+1 yılo videoları biliyorum. evet önemli tabiki 3 4 kilo hayat demek benim için. hem bende afrikada yaşayan açlar gibi olmak isterdim
- +1 yıl
ama orda değilsin bu yüzden neden israf yapıp harama bulaşıyosun ki.. işte sorunun bu ölüm uğruna zayıflamak istiyosun cidden bir psikoloğa görünsen ne olur? anoreksiya hastalarınn sonu ya ölüm ya da zorlu bir tedavi süreci mantık bunun neresinde yinede o vidyoları lütfen tekrar bir izle
Soran+1 yılallah zararlı şeyleri yasaklamış. hem peygamber efendimiz bir kaç lokma yeterli demiş
Soran+1 yılama başka çare yok :( ailem zorla yedirmesin zaten çöpe atmıyorum direk annem görmeden tencereye atıyorum tekrar farketmiyo
+1 yılSenin kilondan önce psikolojik sorunların var destek almanı öneririm. Şu an mantıklı düşünemiyorsun
10 Yorumla
+1 yıl35 kilo ol gorurum ben seni kilo almak icin aglarsın orda burada
04 Yorumla
Soran+1 yılolsam ağlamam ki hep gülerim
- +1 yıl
bir oturup tum mankenlerin boy kilo bilgilerine baksana, 35 kg olan var mı 1.55 boy ve 35 kg olan yengem.
Kafasının ne kadar buyuk ve komik oldugunu, kıyafetlerin nasıl cuval gibi oldugunu gorsen acırsın sadece. 5 yıldır cocuk yapmak icin ugrasıyor, her hastalıgı var, 10 kg almak icin 5 yıldır herguun aglıyor, ve dahası kocasıyla bu sorunlar yuzunden ayrılmak uzere, herkes hastalıklı ya da cuce sanıyor, ne kadar igrenc baktıklarını anlatamam.
35 kg olan tek bir manken goster hadi bana?
Soran+1 yıloha ciddi misin. yengen boşuna üzülüyo onun yerinde olsam en mutlu kişi ben olurdum
- +1 yıl
Yazık ruh hastalıgı gercekten zor bisey, su an senin adına uzulmekten baska birsey gelmiyor elimden. 35 kilo manken nerde hani cevap vermedin?
Ailene cok yazık gercekten, seni acilen tedavi ettirmeleri lazım. Sen bildigin ruh hastasısın, senin gibisine mustahak aslında, umarım 15 kiloya kadar inersin, o zaman gorurum ben seni manken gibimisin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaşlar kızın sorunu psikolojik ne derseniz deyin inanmayacaktır. Keşke aile acilen farkına varsa da bu kardeşimiz tedavi edilse.
30 Yorumla
+1 yılAdı üstünde hastalık? Kanser olmak ister misin? Hayır çünkü bir hastalık. Ve hastalıklar kötüdür...
10 Yorumla35 kilo ne * 10 yaşında falanmısın gerizekalı sikcem böyle salakları şu siteden kaldırsınlar ya 35 kilo ne * rüzgarda uçmak için falanmı istiyon
11 Yorumla- +1 yıl
Bu psikolojik bir rahatsızlık böyle konuşacaksan hiç yorum yapma fazlalıksınız yemin ederim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılTatlım sen resmen ölmek istiyorum diyorsun bize de âmin diye dua edin diyorsun bende bu isteğini yerine getirip sana koca bir ÂMIN diyorum
20 Yorumla- Devamını Gör (126)
Devamını Gör(171)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem