yaza kadar baya zayıflamak istiyorum ama en etkili ve en hızlı şekilde kilo vermek için evde ne yapabilirim söyler misiniz lütfen ihtiyacım var ve 6 ayda ortalama kaç kilo verilebilir
6 ayda kaç kilo verebilirim?

Yürüyüş ya da koşunun (Spor, dans) yanında sağlıklı iştah kesme diyeti ile,
1. Karnabaharı ve brokoliyi hafifçe haşlayıp yoğurtla tatlandırın. Bu karışım lif açısından zengin olduğundan sizi uzun süre tok tutar.
2. Salatalığı iyice yıkayın ve kabuklarıyla birlikte ince dilimler halinde kesip üzerine bol bol dereotu serpin. Bu sebzenin kalorisi yok denilecek kadar az ve oldukça tok tutucudur.
3. Tatlı olarak 250 gr. mor eriği ya da kurusunu biraz tarçınla haşlayın. Bu meyve früktoz açısından oldukça zengin olmakla birlikte tatlı ihtiyacınızı da karşılayacaktır.
4. Bir porsiyon yeşil fasulyeyi 20 Dakika suda haşlayıp sirke, karabiber ve biraz tuzla tatlandırın.
5. Öğünler arasında acıktığınız da kuru Erik yiyin. Kuru erik kan şekerinin düşmesini engeller. Ancak fazla abartmayın. Çünkü bir kuru erikte 8 kalori var.
6. Haftada iki yumurta yiyin. Çünkü yumurtada bol miktarda triptofan var. Bu da neşenizin yerine gelmesini sağlar.
7. Enerjisiz kalmamak için 1 demet maydanozu blenderden geçirip sebze suyla karıştırın. Bir-iki damla acı biber sosu ekleyin ve bunu bir güzel için. Bu içeceğin içindeki C vitamini ve bitkisel maddeler yağ yakımını kolaylaştırır.
15 Günde 5 Kilo Verdirebilen Maden Sulu Limonlu Form Çayı
“Yeşil Çay, Maden Suyu, Limon” İle Yağlarınızı Yakın, Zayıflayın
Malzemeler 1 günlük
Yarım litre kaynar su,
2 Tatlı kaşığı yeşil çay,
Yarım limon,
1 Şişe maden suyu
Yapılışı: Yarım litre kaynar suya 2 tatlı kaşığı yeşil çay atıp 10 dakika kadar demlenmesini bekliyoruz.
Daha sonra yarım limonu sıkarak kabuğu ile birlikte demlenen yeşil çayın içine atıyoruz.
Ardından maden suyunu da ekleyerek çayımızı hazır hale getiriyoruz.
Maden sulu, limonlu yeşil çayımızı oda sıcaklığında gün içerisinde öğün aralarında içiyoruz.
Her gün düzenli olarak yukarıda tarifini verdiğimiz gibi maden sulu limonlu yeşil çay içmek çok fazla yağ yaktırıyor ve zayıflatıyor.
Ben bir ayda 20-25 arası kilo verdim. Her dakikam diyet her dakikam spordur ama çok çabaladım dengesizce verdim diyeti bırakmama rağmen kilo verdim bir süre daha
neler yaptınız en çok
Söyle söyleye bilirim sabah 7 ayaktaydım kahvaltımı yapıp
Önce işe gidiyordum öğlenden sonra 4-5km yürüyüş hızlı adımlarla. Öğlen yemeğinden sonra da açık hali saha giderdim orada 5 ila 15 tür arası saha etrafını koşardım. Akşam 6 yemeği yerdim yarın sabah 7 ye kadar başka bisey yemedim sigara şu çay ve bir porsiyon meyve sadece o kadar. Şeker yok yağ yok tatlı yok yemeklerin suyu yok akşam 6 dan sonra yine yürüyüş sonra yatış
Cevap
3Cevap
Bir ayda 10 kilo verebilirsin kilona göre sonra değişir durumunnu bilemden ne diyeyim.
Ayda 10 kg dersek 6 ayda 60kg ortalama bir kadın ağırlığını verebilirsin
Çok.
35 40
En İyi Cevap