Bakın arkadaşlar insan zayıf olabilir ama
Ben 23 yıldır dalga geçilen ve dışlanan zapzayıf biriyim 50 kilo bile değilim. Spora bir iki ay gittim utandım enerjimin olmadıgını hissettim bıraktım sanki herkes bana bakıp ne kadar zayıf diyormuş gibi hissediyorum öyle bir şey yok halbuki kruyorum kafamda sürekli.
Kimse beni insan yerine koymuyor çok zayıfım diye. Ne kızlar ne başka ortam
Allah korusun insanın aklına intihar falan geliyor iradesizlikten
Sabrım tükenmiş bu konuda bunu farkettim bana 3 4 ayda toparlarsın denince çok uzun süreymiş gibi geliyor. Bıktım be normal kiloda olmak güçlü olmak kollarının hafif belirgin olması nasıl bir şey bilmiyorum hiç şaka maka zaten tipimizde yok kiloda yok boşa yaşıyoruz resmen. Hastalık resmen yemin ediyorum kemiklerim sayılıyor belki işin ehli biri çıkar burada.
Ben 23 yıldır dalga geçilen ve dışlanan zapzayıf biriyim 50 kilo bile değilim. Spora bir iki ay gittim utandım enerjimin olmadıgını hissettim bıraktım sanki herkes bana bakıp ne kadar zayıf diyormuş gibi hissediyorum öyle bir şey yok halbuki kruyorum kafamda sürekli.
Kimse beni insan yerine koymuyor çok zayıfım diye. Ne kızlar ne başka ortam
Allah korusun insanın aklına intihar falan geliyor iradesizlikten
Sabrım tükenmiş bu konuda bunu farkettim bana 3 4 ayda toparlarsın denince çok uzun süreymiş gibi geliyor. Bıktım be normal kiloda olmak güçlü olmak kollarının hafif belirgin olması nasıl bir şey bilmiyorum hiç şaka maka zaten tipimizde yok kiloda yok boşa yaşıyoruz resmen. Hastalık resmen yemin ediyorum kemiklerim sayılıyor belki işin ehli biri çıkar burada.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sana tavsiyem kendini sevmekle başla. Yazdıklarını dikkatlice okudum ve sana hak veriyorum. Evet yoruldun ve artık birşeylerin değişmesini istiyorsun. Sonuna kadar haklısın bu konuda seni kimse yargılayamaz. Fakat iyileşmekte senin elinde. Moral ve motivasyon çok önemli. Senden ricam profesyonel destek alman. Emin ol bu sana çok iyi gelecektir. Sonrasında hekim tavsiyesine uyarak adım adım sağlığına kavuşman. Lütfen kimin ne düşündüğünü umursama kimse senden daha kıymetli değil. Allah yardımcın olsun. Umarım biran önce Sağlığına kavuşursun.
Boy-kg kaç yaz bana özelden yardım ederim elimden geldiğince
Kaç hesap var senin :D