Bu illetten kurtulup hayatını güzel yaşayan var mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Değişmelisin. Değişmekten korkmayacaksın. İşin sırrı değişmek. İnsanların yanında utangaç, cekingen, efendi birisin muhtmelen fakat aslında tamamen bambaşka biri olabilirsin. O yanını ortaya çıkarman ve yeni tanıştığin kişilere ben buyum imajı vermelisin. Değişmezsen olmaz. Eğer insanlar 'Sen çok değiştin, artık seni tanıyamıyorum' falan derse hah doğru yoldasın demektir. Onların kuyruk acısı artık seni eskisi gibi kullanamadıkları için aldırma.
09 Yorumla- Soran+1 yıl
İyide ozaman önüme gelen kıza temiz bakmamamlazım bu dediğinden bu çıkıyor
- +1 yıl
Çünkü kimse temiz değil, çoğu oynuyor
- Soran+1 yıl
Bende onu diyorum ozman önüme gelen kızı nasıl yatağa atarım onun planlarını yapayım ben yani hayat bu deyip de herkes böyleyse bende bu hayata bu şekilde ayak uudururum eyvallah
- +1 yıl
Uvvvv bu nasıl çıkarım yaptın ya. Benim sana demek istediğim insanlara o kadar anlam yükleme. Herkes göründüğünden çok daha fazlası, çok insan tanıdım. Ak çıktı kara, kara çıktı Ak. Ne çıkacağı hiç belli olmaz. Bi nevi süpriz
- Soran+1 yıl
İyide bana hep kara çıkıyor ak çıkan daha olmadı bu nasıl kör talih diyr sorarım
- +1 yıl
Pehh herkese ak çıkıyor sanki millet mutlu sanıyorsunuz çoğu mutlu rolü oynuyor be. Sosyal medyaya inanmayın.
- Soran+1 yıl
İyide bu insanlar mutlu değilse sevgili bir çifte baktığımda neden el ele tutuşuyorlsr hemen ya da neden bir birilerine dokunuyorlar
- +1 yıl
Rol bunlar rol. Sahit oldum diyorum birebir ya. Hepsi birbirini kıskandırmaya çalışıyor. Millet böyle böyle tirlatiyor
- Soran+1 yıl
Eee hadi rol var sayalım en azından benim gibi sap değiller
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Bence herşeyin bir sırası var. Mesela dışarda gidip herhangi birine napıyon birader gibi şeyler desen kavga çıkabilir. Ama tanışıp iyi anlaştığın bir arkadaşına desen sıkıntı olmaz. Kızlarla tanışmakta da önce sohbet, arkadaşlık, yakın arkadaşlık ve sevgililik diye ilerler. Her gittiğin yerde yerine uygun davranırsan anksiyete falan kalmaz bana göre
014 Yorumla- Soran+1 yıl
Kardeşim sorun o değil sorun benim elimde olan bişeyde değil yads öz güven eksikliği değil sorun hastalığım bir kızla konuşurken kasıntı bir şekilde konuşuyorum eğer karşımdaki kız bana o güveni ilk seferde verirse zaten sorun olmuyor
- +1 yıl
yeni tanışırken sıkıntı oluyor diyorsun yani? Eğer seni başkası tanıştırıyorsa veya aynı ortamda herkes birbiriyle tanışıyorsa zaten sıkıntı olmaz. Anormal şekilde tanışıyorsan sıkıntı olabilir.
- Soran+1 yıl
Örneğin tanımadığım bir kızla muhabbet ilerletsmem çok zor 3 senedir aynı dişçiye giderim her ay dişinin Asis tanı olan kızı görürüm merhanadan öteye geçmez muhabbet bunun gibi sorunlar
- +1 yıl
Zaten çalışıyorken muhabbet de ilerlemez, uygun bir ortam değil. En fazla müsait olduğunuzda kahve içip sohbet etmek ister misiniz dersin evet veya hayır.
- Soran+1 yıl
Öyle değil anlamıyorsun ben gittiğimde merhabayla kalıyor başkası geldiğinde sohbet muhabbet uzıyorda uzuyor
- +1 yıl
Önceden tanışıyorlardır, normal bir durum değil çünkü. Normal olan seninki. Herkes böyle yapar. Demek ki muhabbeti uzatan tek tük kişilerin dışa dönüklüğü yüksek
- Soran+1 yıl
O gelenlerde hasta ama ne diyorum 3 yıldır ona bakılırsa tanıyor benide
- +1 yıl
o kadar muhabbet etmek istiyorsan sende konu bul sende muhabbet et
- Soran+1 yıl
Merhanadan öteye geçemedim nasıl bir konu bulayım
- +1 yıl
hangi şampuanı kullanıyorsunuz saçlarınız çok güzel de mesela
- Soran+1 yıl
Merhanadan öteye geçemediğim kıza bunu dediğim zaman abes, kaçmazmı
- +1 yıl
abes kaçacak bir şey yok
- Soran+1 yıl
Anladım kardeşim teşeklğr ederim sana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
Maddi imkanın çoksa bu sorun çözülür öncelikle tarzını ful değiştir spor salonuna git güzel bir vucut yap klas kıyafetler al bi motosiklet olabilir ya da araba mekan mekan takıl türlü hatun yazar sana
09 Yorumla- Soran+1 yıl
Kardeşim zaten peşimde çok kız var konu kız bula Mamak değil sorun o kızlarla kasıntı konuşmam rahat ola mıyorum buda benim elimde olan bişey değil piskolojik hastalık bir kızla konuşmadan daha heyecan geliyor çarpıntı geliyor kız arıyorum bozarıyorum
- Soran+1 yıl
Hayda ne alaka kardeşim ben kendimi seviyorum sna şöyle bir örnek vereyim tamaö bu benim hastalığım ama hoşlan dığım kızın karşısına çıktım konuşmak istedim kız beni konuştormadı bile bir sana bak birde bana bak dedi hani dengimmşsşn demeye getirdi hayırdır seni ekstradan boynuzlarınmı var diyince git işine dedi yani kendini sevmeyen birisi böyle cevap vermez bence
- +1 yıl
Demen önemli değil kızarak mı söyledin yoksa kendine inanarak mı neyse konu bu değil mesela niye utanıyosun elin liseli ergeni ben görüyorum kızlarla nasıl küfürlü konuşuyo ve güldürüyo yani kız konusunu kafaya takma bi ihtiyaç değil insan olarak bak belki seksi geliyo da çekiniyo da olabilirsin belli beynin direk cinsellik düşünüyo bilinçaltında ve utanma geliyo da olabilir
- Soran+1 yıl
Tam olarak son dediğin şey oluyor ama utanma olarak değil işte bir heyecan hali çarpıntı ve kızarıklık üçgeni
- Soran+1 yıl
Aynen öyle
- Soran+1 yıl
Uzun süreli bir şey yaşamadım ve tecrübe sıfır evet
- +1 yıl
Sana önerim ne biliyor musun kardeşim birini bul nasıl bulacağın sana kalmış türlü türlü seçenekleri var ister evlen ister takıl ama birini bulup ki bu bulduğun kadın tatlı dilli hoş sohbet olsun ve dediğim anlamlarda sohbetler geçir onla uzun sürsün senin kadını keşfetmen lazım bunun adı teorik olarak maruz bırakılma olayı bi şeye çok maruz kalan birey artık ona alışır ve konfor alanı yaratır ve diğer hayatın boyunca bunları kullabilir hale gelir
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
kan şekerinin regüle olamaması anksiyeteyi artoırır en büyük sebebi çinko eksikliği.
00 Yorumla - +1 yıl
Neden mümkün olmasın, istemekten geçiyor.
05 Yorumla- Soran+1 yıl
İstiyorum olmuyor benim sorunum tam olarak sizinle yani kadınlarla piskolojimi ergenliğimden beri öyle bozdularki düzelmiyor bir kadınla ya da kızla yüz yüze konuştuğum zaman nabız bin beşyüz oluyor çarpıntı ateş basıyor bazı kızlar hariç onlarda da anlamını bilmediğim bir şekilde huzurlu ve rahat oluyorum
- +1 yıl
Özgüven eksikliğine eşlik eden pasif çekingen duyguların seni içine kapatmasına izin vermemelisin. Sorun kızlar değil. Terslenme veyahutta reddedilme korkusu.
- Soran+1 yıl
Değil işte daha geçenlerde buş anksiyetik halimle hoşlan dığım kızın karşısına çıkıp adam gibi konuşmak istedim kız konuşmama müsaade bile etmedi yani sorun öz güven yads kızlardan korkmak değil
- Soran+1 yıl
Yads red edilmek
Konsere git
013 Yorumla- Soran+1 yıl
Ne alaka?
- Soran+1 yıl
Bak insan nüsvetlisi küfür etmeyi sevmem ama çok güzel küfürler ede bilirim kaşınma edebinle git
- Soran+1 yıl
Hee anlaşıldı senin derdin hayatına saplayan ben değilim kime saplattırt duysan git ona söyle bu sözleri
- Soran+1 yıl
İyide bana sökmez ben bu sözleri bir kızdan ilk defa duymuyorum benim içn gündelik bir söz gibi
- Soran+1 yıl
Küçük kız çocukları ilgimi çekmiyor artık.
- Soran+1 yıl
Ben daha oturaklı ne istediğini bilen olgun egosuz insanları daha çekici buluyorum ysni bir çok kızda olmayan özellikler bunlar
- Soran+1 yıl
Ergenlik demdir o
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sağlık & Diyet > Sorular > Sosyal anksiyete den kurtulan var mı bunun gerçekten tedavisi var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi