arkadaşlar herkes kilomun normal olduğunu söylüyor ama ben beğwnmiyorumm ve kilo vermek istiyorum sizce diğer resümler gübi olması için ne yapmalıyım kaç kilo gitmeli ve sizcede bacaklarımda bir gariplik yokmu? 150boy 50Kg
Bacakların normal, eğrilik, çarpıklık vs yok, hafif kilo var evet ama boyundan dolayı öyle görünüyor yoksa 50 kilo normal yani, değişim istersen spor ve beslenme konusunda önerilerim var, hesabım açık ilgilenirsen beklerim
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Spor yapmak istemiyorum çünkü kas olsun istemiyorum
Merhaba öncelikle senin vücut kitle endeksine göre normal ideal kilo 43 kilo yani normalden 7 kilo fazlan var. Bacaklarının erimesini istiyorsan öncelikle ideal kilo ağırlığana gelmen gerekiyor. Bacak inceltmek için egsersizler yapman gerekiyor. Sabırla devam etmelisin. Bazen yorulacak ter dökeceksin vücudun direnç gösteriyor sanacaksın ama sabırla devam et bacakların incelecek.
Egzersiz öncesi ısınma hareketi yap veya yürüyüş yap.
Egzersiz öncesi şekersiz kahve içerek metabolizmanın hızlanmasına ve yağ yakımına yardımcı olabilirsin.
Düzenli beslenme olmadan spor yapmak pek fazla işe yaramaz. Sporla beraber beslenmene de dikkat etmelisin bol protein alıp az şeker tüketmelisin.
Her gün en az 1.5 litre su içmelisin. Egzersiz esnasında kaybedilen su yerine bolca su içerek toksinlerin atılmasına destek olmalısın.
Jump Squat, Makas, Bacak Kaldırma, Köprü hareketi, Ayak kaldırma indirme bu hareketleri kondisyona göre 10 defa yapman gerekiyor sürekli.
Bu şekilde azimle çalışmaya devam esersen incecik bacaklara sahip olacaksın.
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çook teşekkürler şey rica etsem bana program hazırlayıp daha ayrıntılı anlatırsan çook sevinirim
5-8 kilo verebilirsin. Ilerde kilo alirsan bacaklarina alma ihtimalin yuksek bence. Bikuni bolgesine yakin kisimda bacaklarin birbirine yakin ama fizyolojik degil biraz o bolgede kilo birikmesi olabilir. Bunlari kafana cok takarsan anoreksi olabilirsin dikkat et.
Iyide 150 boy 50 kg isen ve foto daki sensen kemiklerin iri ve kasli bacak yapin vardir demektir tahminime gore belinde ince yani o kizlar gibi olma sansin cok zayif olacagim diye inat edersen kasdan yersin sinrada ciddi saglik problemi yasarsin