Arkadaşlar ben 15 kilo vermek istiyorum yani 45 kilo olmak istiyorum ama bir türlü motive olamıyorum ama gerçekten vermek istiyorum. Sağlıklı beslenmek istiyorum ama aklımdan çıkmıyor abur cubur. Ama ayakta gizlice yemek yiyorum ailemden gizli sofrada az yiyorum sonra dayanamayıp mutfağa girip başlıyorum yemek yemeye birisi geliyormu diye bakıyorum. Nasıl bundan kurtula bilirim?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
45 kilo 20 yaşında bir kadın için biraz düşük geldi. Tercihine saygı duymakla beraber muhakkak bir diyetisyene belli başlı kan değerlerinin sonuçlarıyla gitmeni ve boy-kilo-kemik-kas endeksini ölçen hassas tartıda bu tespitleri yaptırdıktan sonra kendisinden görüş almanı ve ona göre kilo alıp almamana karar vermeni öneririm.
00 Yorumla
Ketojenik diyet ve aralıklı oruç başka bi çözümü yok diyetisyen arkadaş ana öğünleri ye sonra üzerine bir de ara öğün ye diyor günde 5-6 öğün yiyerek kilo verilmez aç olmadığın sürece kesinlikle yeme kahvaltıyı atlayabilirsin mesela ve susamadıkça da su içmene gerek yok kendini su içmeye zorlayarak kilo veremezsin
00 Yorumla
- +1 yıl
Bende öyleydim. Ama şöyle yaptım. Akşam 6ya kadar istedigimi yiyordum artık ağzıma kadar doluyordum. 6dan sonra su, çay, ayran filan içip kendimi tok tutuyordum. Öyle öyle sabah uyandığımda karnımı düz bulunca motive oldum. Artık 6ya kadar abur cubur degilde, sağlıklı şeyler yiyorum)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
16Cevap
- +1 yıl
Aynı dert bende de var 62 kiloyum ama belli olmuyor 57 e falan düşmek istiyorum da diyet falan yapamıyorum zaten çok yemek seçiyorum diyette de hep yemedim şeyler nasıl okucak bilmiyorum denesem de gitmiyor 🤣
00 Yorumla Kardeşim 45 kilo çok sağlıksız yani değmez sonra hastalinirsin bak ben 49 kg 170 boyundayım ve şu an stickmangibiyim çok çabuk yoruluyorum inanılmaz uykulu oluyorm yinede sen bilirsin
10 YorumlaGünde bol bol su tüketimi artı protein tüketmelisin bunun yanina spor eklersen cok cok hizli etki gosterebilir ip atlamak koşmak cok ise yariyor diyebilirim. Kendini ac birakmamalisin yediginde kilo olarak direk doner. Bu yuzden ceviz findik tuketebilirsin porsiyon meyve vesaire.
00 Yorumla- +1 yıl
45 çok az boyun kısa olsa bile 49-50 kilonun altı sağlıksızdır bence boyun kaç ve sağlıklı yemek tarifleri hazırlıyorum öneri de verebilirim yaz bana istersen.
00 Yorumla - +1 yıl
EFENDİM bol bol tarçınlı su içiceksiniz 10 kilonuza 400 ml çubuk tarçınlı su içerseniz 2 ayda 15 kilo vermek mümkün okuduğunuz için teşekkür ederim saygı ve muhabbetle
02 Yorumla- +1 yıl
Tarçıh hakkında fitoterapist ÜMİT AKTAŞ ın uyarıları var.
- +1 yıl
Efendim kimin nesi varsa var 50 yaşındayım benimde tecrübem ve 106 kilodan 84 kiloya iki ayda düşmüşlüğüm var daha Nedim
- +1 yıl
Diyetisyen cevabı vermiş uzun uzun ne yazsak yalan olur. Dikkate almanızı tavsiye ederim. Her şey hazır olduğunuzda zaten kendiliğinden başlayacak.
00 Yorumla - +1 yıl
Bende diyet yapıyom.
10 kilo verdim ama hiç kolay bir şey değil gerçekten.
Mesaj kısmından bana ulaşabilirsen sana yardımcı olurum.05 Yorumla- +1 yıl
ya da instagram dan da olur.
- +1 yıl
@candlledd bana mesaj da ulaşabilirmin
- +1 yıl
Mesaj dan bana mesaj at ordan konuşanılım
- +1 yıl
Ya da instagram daki kullanıcı adını söyle daha iyi olur. İnstagram dan konuşalım olur mu?
- +1 yıl
Psikolojik sanırım, gizli şeyler yapmayı seviyorsun😂
03 Yorumla- +1 yıl
Sosyal anlamda, ilgilendiğin;spor, kurs vb aktiviteler var mı?
- +1 yıl
Kendine bir günlük plan uygula her gün mutlaka spor yap.
00 Yorumla - +1 yıl
1. Dark Roast Coffee.
2. Ilık ballı su.
3. Soğuk su ile duş almak.01 Yorumla- +1 yıl
Harbiden Fezadaymışsın inandım
- +1 yıl
Diyetisyene git. Parayı verince yanmasın diye tutarsın ağzını :)
00 Yorumla Spor yap, protein ağırlıklı beslen, yeteri kadar temiz karbonhidrat al. Şekerden uzak dur ve yağdan. Başarılar….
00 Yorumla- +1 yıl
Her şeyden önce psikolojini ve beynini duzeltmen gerek. Sen psikolojik olarak kendine yememe konusunda baskı yaptığın için beynin seni daha fazla yemeye teşvik ediyor. "Ben rahatım istediğimi yiyebilirim ama ölçülü" şeklinde beynine bunu söyle
00 Yorumla - +1 yıl
Bes tane yiyorsan uc taneye dusur su ic bol bol odem attirici seyler ye ve canin bi seyi cekerse yememezlik yapma bi parca ye bu sayede iyi hissedersjn❤️🔥
00 Yorumla - +1 yıl
yanı benım daha oncesınde kullandıgım bır urun vardı forx5 detox dıye çokta memnundum dene derım istersen danısmanımın numarasını verebılırım
00 Yorumla - +1 yıl
Düzenli ve protein ağırlıklı besinler , düzenli sporla bir sorun kalmaz
00 Yorumla Biraz zor yemene dikkat etsende zayiflama urunleriyle anca oda dikatli olursan
00 YorumlaNasıl verildiğini bana da anlatın da bende vereyim kilolarımı bıktım arık ,😤
00 Yorumla45 nedir ya 55 idaelldir çiroz olmaya gerek yok bence
00 Yorumla- +1 yıl
Bana da verin lan listeyi bende 5 kilo vermek istiyorum
00 Yorumla - +1 yıl
Diyetisyene gitmeniz gerekiyor sağlıklı kilo verebilmek için, bazı ölçümler yapılacak.
00 Yorumla Yemiyceksin, sporla destekliyceksin
02 YorumlaGerçekten çok çabalaman gerekiyor :(
00 Yorumla- +1 yıl
Ben de istiyorum ama bir şey yapmak istemiyorum
00 Yorumla - +1 yıl
Program hazırlasam uygular mısın
08 Yorumla- +1 yıl
Bekliyorum o halde
- +1 yıl
Program İçin ig söyler misin
- +1 yıl
Anlatıcam 2ins2ta söyler misin
- +1 yıl
Kontrol et
- +1 yıl
Ne yapmaya çalışıyorsun gerçekten neden kendin olmaktan korkuyor ve çekingensin
- +1 yıl
Yardım edebilirim istersen
09 Yorumla- +1 yıl
Bilgi vererek
- +1 yıl
Fake Instagram var mı
- +1 yıl
Ekle mertydff13
- +1 yıl
Yazdım
- +1 yıl
Az ye ve 30 dk yürü. Sadece iki öğün ev yemeği.
00 Yorumla - +1 yıl
Boğazını tutabilirsin
00 Yorumla - +1 yıl
Dengeli beslenmek gerek
00 Yorumla - +1 yıl
Her sabah aç karnına sade türk kahvesi iç
00 Yorumla - +1 yıl
Spor yap
00 Yorumla Az ye
00 Yorumla- +1 yıl
ne 45 mi
00 Yorumla
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhaba,
Daha önce de bir görüşümde belirttiğim gibi, kendimizi aç kalacağım stresine soktuğumuz anda yeme krizleri gibi sonuçlar kaçınılmaz oluyor. Bu yüzden zayıflama diyeti yerine sağlıklı beslenmek ilk amacımız olmalıdır. Her şeyden önce yoksunluk duygusunu yaşamamak adına bir anda kendinizi aç bırakmak gibi bir hataya düşmeyin.
Diyet yaparken nelere dikkat edilmeli?
Planlı ve disiplinli beslenmeye özen gösterin. Canınızın çektiği tüm besinlerin tadını daha önce bildiğinizi ve o an fast food beslenmeye ihtiyacınız olmadığınızı kendinize hatırlatmalısınız.
Gün içinde; açlık krizleri yaşamamak veya sağlıksız besinlere yönelmemek için ana öğünlerinizin arasına minik ara öğünler eklemelisiniz. Bu sizi bir sonraki öğüne kadar tok tutacak ve yeme ataklarının önüne geçecektir.
Kahvaltıyı atlamayın. Kahvaltı, güne enerjik başlamak için birebirdir. Kendinize proteinden ve sağlıklı yağlardan zengin bir tabak hazırlayın.
Sizi neler motive eder bunların bir listesini çıkarın. Her gün düzenli egzersiz motivasyonunuzu yükseltecek ve sizi sağlıklı beslenmeye yönlendirecektir.
Fast food beslenmeden kendinizi olabildiğince uzak tutun. Bu tarz besinlerin bağımlılık yaptığını ve ne kadar yerseniz o kadar canınızın isteyeceğini göz önünde bulundurmalısınız.
Yeterli su içiyor muyuz? Günde en az 3 litre su içmeyi hedefleyin. Susuz kalmış bir vücut sizin aç hissetmenize neden olabilir.
Uyku! Düzensiz uyku saatlerinde beslenme rutininiz de bozulacak ve sağlıksız besinlere sizi itecektir.
Bu süreçte kendinizi tek başına hissediyorsanız, bir beslenme uzmanından destek almanızı ve bu süreci birlikte yönetmenizi tavsiye ediyorum.
Sevgiler.
Bir insan nasıl günde en az 3 litre su içebilir ki?
Zehra hanım en az üç litre su diye bir bilimsel makale yok içilmesi gereken su miktarı kilo başına 0.40 ml dir bu mecburidir yoksa organizma arıza verir ki veriyorda zaten onun içinde siz bu bilim dışı arkadaşlar nemalanıyordunuz ver organizmaya bedenine ihtiyacı olan suyu bak bakalım bir arıza kalıyormu zihinsel bedensel o kadar Dünyanın Gelmiş Geçmiş En Bilim Adamı olarak konuşuyorum okadar. efendim okuduğunuz için saygılar