Bulimia yı nasıl yenebilirim lütfen yardımcı olun :(?

kilo problemim yok biliyorum ama yine de kilom beni hiçbir şekilde tatmin etmiyor. sürekli diyet halindeyim ama arada yeme krizlerine girip çatlayana kadar kusana kadar yiyip pişman oluyorum. kusma yolunu tercih etmiyorum ama abartılı egzersiz yapıyorum saatlerce sırf o kalorileri atmak için ya da tam tersi herşeyi bırakıp bunalıma da girebiliyorum. tut boğazını yeme gbi tavsiyeler verecek olabilirsiniz ama gerçekten olmuyor arkadaşlar elimde olmayan bir içgüdüyle depoluyorum sanki o yiyecekleri. belki diyet yapmasam kriz de olmaz diyorum ama diyet yapmaktan da vazgeçemiyorum çünkü bu takıntı haline geldi bende. bu yeme içme dürtüsü ve diyet takıntısı sanki bütün hayatımı ele geçirdi sürekli yemek ve kalori düşünüyorum ve ben artık bütün besinlerin kalorisini bilir hale geldim. çok sıkıldım bu durumdan kurtulmak istiyorum ama bir şekilde yine başlıyor :( benim durumumda olanınız var mı? üstesinden gelinebilecek bir durum mu ve atlatanınız oldu mu? bildiğim kadarıyla bulimia ve anoreksiya sürekli nüks ediyor ve çok zor geçiyor :( bunu ailemle bile paylaşamıyorum ve doktora da gidemedim çünkü bu yüzden kendimden utanır hale geldim :(
Bulimia yı nasıl yenebilirim lütfen yardımcı olun :(?