Kilo veremiyorum, sürekli yeme atakları yaşıyorum ve tartı fobimi nasıl yenebilirim?

Kendimi bildim bileli vücudumdan rahatsızım belim ince olsa bile basen bölgem çok geniş ve asla bu kiloları veremiyorum sürekli diyete girip bozuyorum sürekli yeme atakları geçiriyorum kendime gerçekten engel olamıyorum evet belki kilo almıyorum 1-2 kilo anca ama kilo gerçekten veremiyorum haftada 1 kilo verdiğini görünce şaşırıyorum vücudumdan rahatsız olduğum için ve kilomdan tartı fobim var o yüzden çok çok uzun aralarla tartılıyorum yani bilmiyorum kilo veremiyorum kısaca taktik verebilecek olanınız var mı uyandığımda aşırı şiş hissediyorum ama yine de sürekli içimde bir yemek yeme duygusu oluyor

Güncellemeler
4 ay
Bide ataklardan sonra aşırı pişmanlık duyuyorum gidip kendimi kusturuyorum migdem rahatlayan kadar hani hicbiseye engel olamıyorum sadece düzgünce kilo vermek istiyorum napsam bilmiyorum zamanında spor salonunada gittim 3 kere ama hani yok gervten hiç bişey yapamiyorum
Kilo veremiyorum, sürekli yeme atakları yaşıyorum ve tartı fobimi nasıl yenebilirim?