Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı sizler sıkı bir diyet ve sporla 23 günde kaç kilo verebilirim
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
20Cevap
- +1 yıl
sıkı ne kdar sıkı? günde 1-2 öğün yersen ve öğünlerin toplam kalorisi 1200 ü aşmazsa bu basit kilo verme bu arada kilonun 80-90 olduğunu var sayarsak az kilo verirsin. ama cidden sıkı yapıcak ve açlığa dayanabiliceksen günde 1 öğün ye o öğündede sağlıksız şeyler yeme zaten 23 gün diyorsun sanırım birşeye hazırlanıyorsun ya da 23 gün boştasın işin yok eğer işin yoksa 1 öğün ye o da max zaten 500 kalori olur 23 günde çok rahat verirsin 10-20 kilo
00 Yorumla - +1 yıl
Sadece 1 dilim ekmek sabah akşam. Yediğini azalt gor
00 Yorumla - +1 yıl
Polislik ya da askeriyenin sınavlarına mı hazırlanıyorsunuz?
00 Yorumla - +1 yıl
1 ayda 20 kilo veren tanıdığım var ama oda 140 kilodan 120 kiloya düştüğü için çok belli etmiyordu
02 Yorumla- +1 yıl
Tabiki az eğil ama kilo çok
- +1 yıl
Sayılara aldanma kilo vermek istiyorsun ama önemli olan yağ vermek kastan verirsen hiçbir anlamı kalmaz o diyetin kas kütleni arttır yağ kütleni azalt önemli olan bu
00 Yorumla ben bi erkek olarak yatarak diyetisyenle birlikte 10 kilo verdim
00 Yorumla- +1 yıl
Ben 1 ayda 9 kg verdim sende 7 kg verirsin bence :)
00 Yorumla - +1 yıl
Saglikli sekilde 17/19
06 Yorumla- +1 yıl
Pardon Duzeltiyorum 10
- +1 yıl
Ama kizimiz iradeli ilk haftalar hizli gider kilolar azimle en az 9/10 gider Salata ve haslanmis yumurta sebze, yogurt’tan baska birsey yemezseniz verirsiniz Aciktikca havuc ve badem
- +1 yıl
Tek ogunde olur yani oruc tutar gibi sizs kalmis Sadede haslanmis ve salata yemelisin Haftanin bir gunu ekmek ye 1/2 dilim Cavdar ama beyaz olmamali Beyaz peynis yagsiz olmak sartiyla Spor ve azinla gider canim Her gun tartilma Haftanin bir gunu sabah ac karnina Regl donemine dikkat fazla cikar kilon takilma o haftaya Bol sans🌺
28 günde 13 kilo verdim.
00 Yorumla- +1 yıl
4-5 kilo verme ihtimalin var
00 Yorumla - +1 yıl
Max 7 kilo verirsin spor bol su sağlıklı öğün ile
00 Yorumla - +1 yıl
Şimdi kişiden kişiye değişir
00 Yorumla - +1 yıl
7 8 kilo max
02 Yorumla- +1 yıl
Eğer 5-10 kilo açığın var ise max 3. Böyle yüksek rakamlar ile kilo vermeyi bekleme. Versen bile güçsüz kalacak bedenin. Tekrardan normal bir beslenme alışkanlığı ile kolayca alırsın zaten.
4 5 kilo fazlası sağlığını bozar bence
00 Yorumla- +1 yıl
Sıkı diyet ile 4 verebilirsin
00 Yorumla - +1 yıl
Max 5
00 Yorumla - +1 yıl
3 -4 kg mümkün
00 Yorumla - +1 yıl
5 kilo verebilirsin
00 Yorumla - +1 yıl
1 ayda 10 kilo vermiştim. Geri 13 14 kilo aldım 😂
00 Yorumla Ekmek tüketme verirsin
00 Yorumla- +1 yıl
ben 17 kilo verdim.
00 Yorumla - +1 yıl
Yaklaşik 3-5 kilo verirsin
00 Yorumla - +1 yıl
Neden 23 🤭
00 Yorumla - +1 yıl
Aç kalma bol su iç yeşillik ye detoks iç bide
00 Yorumla - +1 yıl
Beş altı gibi
00 Yorumla - +1 yıl
4 kg
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
3 ay
00 Yorumla - +1 yıl
1 kilo
00 Yorumla - +1 yıl
en fazla 4
00 Yorumla - +1 yıl
şu an ki kilon kaç
00 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhaba,
Kilo vermek sandığımız kadar zor değil, ilk olarak gereksinimlerimizi bilip buna göre bir beslenme planlaması yapmanız gerekmektedir. 23 günde kaç kilo vereceğiniz yaşınıza, boyunuza, beslenme düzeninize, ne sıklıkta ve hangi tür egzersiz yaptığınıza bağlıdır.
İlk olarak sorgulamamız gereken konu yeterli ve dengeli besleniyor muyuz?
Yeterince uğraşıyor fakat kilo vermede hala zorluk yaşıyorsak mutlaka bir doktora danışıp kan tahlili yaptırmanızı ve eksiklikler varsa bunların saptanmasını tavsiye ediyorum.
Daha sonra bu süreci bir beslenme uzmanı ile sürdürebilir, daha sağlıklı kilo vermek için beslenme rutininizi birlikte oluşturabilirsiniz. Böylece istenilen kiloya çok daha sağlıklı bir şekilde ulaşabilirsiniz.
Peki gelelim en önemli konuya kilo vermek için beslenmemizde nasıl bir değişiklikler yapabiliriz?
Zayıflama diyeti yapmakta zorluk çekiyorsanız yediğiniz besinlerin porsiyon miktarında küçültmeler yaparak ve pişirme yöntemlerinizde hata varsa bunu düzeltmekle işe başlayabilirsiniz. Kızartma, kavurma gibi pişirme yöntemleri yerine fırınlama, haşlama, buharda veya ızgarada pişirme yöntemleri gibi sağlıklı teknikleri tercih edebilirsiniz.
Diyetimizde hangi besinden tükettiğimiz kadar hangi zamanda, hangi ölçüde beslendiğimizin de çok önemli olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Bunun için bir beslenme günlüğü oluşturabilirsiniz.
Ana öğünlerin arasında yapacağınız ara öğünler sizi bir sonraki öğünde daha az kalori almanıza yardımcı olacaktır. Yapacağınız bu küçük ara öğünler ise süt ve süt ürünleri, kuruyemiş, kuru meyve ve taze mevsim meyveleri gibi sağlıklı besinlerden oluşabilir.
Ara öğünler de veya gün içerisinde 2-3 fincan kadar yeşil çay, beyaz çay gibi metabolizmanızı hızlandıran ve ödem atmanıza etki edecek bitki çaylarından faydalanabilirsiniz.
Karbonhidrat tercihlerinizi paketli, şekerli ve yağ yüklü besinler yerine, kompleks karbonhidrat içeren besinlerden yana kullanabilirsiniz. Bu sayede kan şekerinizde hızlı dalgalanmalar olmayacak, doygunluk hissiniz artacak ve ani açlık krizlerinin önüne geçebileceksiniz.
Sevgilerimle.