• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Sağlık

Şizofreni hastası annem hastahaneye gitmek istemiyor, ne yapmalıyım? (Sayfa 2)

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Şizofreni hastası annem hastahaneye gitmek istemiyor, ne yapmalıyım?
İş Soruları Para Soruları Hasta Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Bu içerik tamamen bilgilendirme amaçlı olup, tıbbi tedavi niteliği taşımamaktadır.
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

115

Cevap

97

Cevap

Popüler Cevapları Göster(60)
  • Yadigar42
    Yadigar42 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Kardeşim ne gelirse Allah'tan gelir buda senin ve annenin imtihanı şimdi o sağlıklı düşünemez ben grip oldum dur bir soğuk algınlığı hapı alayım diyemez bu farklı bişey bol bol yasin oku herkezede inanma annende hastahaneye gitmiyorsa mecburen zorla götüreceksin ya da ekipler alacak tedavi olduktan sonra sana teşekkür edecektir İnşaallah benim önerim bu kötü bir niyetin yok sonuçta annen için yapıyosun ne yapıyosan

2
    0 Yorumla
  • knyaoe
    knyaoe Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

her hoca yapamaz onu musallat olduysa muska falan olmaz sanırım Allah kimseye göstermesin. bulunduğunuz ilde nakşibendi tarikatine ismail ağa cemaatine giderseniz eminim yardımcı olurlar her hocaya gitmeyin ve para isteyene kesinlikle gitmeyin bu işler parayla yapılmaz

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Parasız olana da gittik birgün rahatladı annem ertesi gün yine aynı hiç gitmiyorlarmış aslında annemin bu durumu on beş yaşında başlamış ufak ufak başlamış o zamanlar sonradan ağırlaşmış evden çıksak iyi olur diyorlar ama başka eve çıkacak durumumuz yok birde başka evde de aynı şeyleri yaparsa ne yapcam onu düşünüyorum

Yorumla
    • knyaoe
      knyaoe
      +1 yıl

baska evdede aynısı olur buyuk ıhtımal tanıdığımda da böyle olmustu bu işlerle ugrasan birini buldular ve yaktılar. bir iki gün iyi olmasının sebebi hocasından dolayı. güçlü bir hoca tamamen rahatlatabilir. ve Allah'ın ayetleri en iyi çözümlerden biridir felak nas ayetel kürsiyi sürekli okuyun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

annem yatarken okuyor dua ama işte gecenin bir yarısı mutfakta bişiler konuşup geliyor ben çok rahatsız olmaya başladım artık durumdan annemle birlikte yalnız yaşadığım için beni rahatsız ediyor burudum bu evde kaldıkça yaşayasım gelmiyor artık

Yorumla
    • knyaoe
      knyaoe
      +1 yıl

ev değiştirmekle hallolmaz bence sen dediğim cemaatlere git onlar kesinlikle yardımcı olur benim ailemde de vardı geçti gibi şükür önemli olan musallat olana sözünü geçiren hoca bunu da bu kişiler biliyo ve Allah'ın izniyle hallediyolar Allah yardımcınız olsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sağol dediğin gibi Nakşibendi tarikatına gidenlere söyleyeceğim

Yorumla
    • knyaoe
      knyaoe
      +1 yıl

çok sağlam insanlar emin ol inşAllah sıkıntınız geçer

Yorumla
    • rapsodi3811
      rapsodi3811
      +1 yıl

Tarikate uye olmayanlara yardimci olunmuyor diye biliyordum bn

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

benimde annem bipolar manik tehsisi koydu doktor. annem olmayan seyleri soyluyor ve cok sinirli saldirgan hic uyumuyor babama takmis kafasina evden kapiya atiyor cigiriyor felan. yani psikolojisi bozuk insanlarla ugrasmak cok zor allah kimseyi bole sinamasin. bende senin gibi hastaneye yatiramiorum. doktora gittik bir kere ilaca basladi normallesti ve birakti simdi tekrar ayni. yani anlicagin tedavi olmalari sart.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

annem bunları yapıyor bazende ertesi gün ne olcağını bazen gösteriyorlar rüyasında ya da bir ses geliyormuş kulağına söyledikleri aynen gerçekleşiyor akşam dışarı çıkıyor, çam ağacının altınca on dakika bekliyor ezan okunurken ve mübarek günlerde hiç bir şey yapmıyor nereyi ellerse ellesin yağlı diyip ellerini yıkıyor bana gördüğü yaratıkları anlatıyor onların neler söylediğini anlatıyor buna benzer şeyler işte

Yorumla
  • rasit_41
    rasit_41 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl

hastaneye yatması mantıklı ama gördüğü şeyler nasıl gerçekleşiyor bir ornek versene öyle bişey varsa piskolojik bir hastalık değildir gercekten faklı sıkıntıları vardır bu yüzden piskolojisi bozulmustur koruyucu cin konusunada inanma onlar tuzak büyü yapma yaptırma

1
    0 Yorumla
  • Att_İstanbul
    Att_İstanbul Takip Et
    Bilge Yaş: 30
    +1 yıl

Şizofreni tedavi edilemez bir hastalık olduğu için hastaneye yatırman en doğrusu. İlerlemesini önleyebilirler. Hem sosyal imkanlar falan da var artık eskisi gibi huzurevi tarzında değil. Başvuruyu hastaneye yapabilirsin.

Geçmiş olsun denmez. İnşallah en iyi sonucu alırsın.

1
    0 Yorumla
  • Meleğiimm
    Meleğiimm Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Benim babannemdede böyle birşey vardı
    gerçekten çok korkutucu. Dilini çenesine kadar uzatıyor mosmor oluyordu. pskyatri felan yalan. Kaç kere gitti birşey değişmiyor. Sağlam bir hocaya gitmesi gerekiyor. Babannemi biyere bakıtıp ne goruyorsn demiş hoca. 7 tane kedi biri bana bakıyor demiş. Bunlar ona musallat olmuş ve bir tanesi ırzına geçmeye çalışıyormuş. Gidin sağlam bir hocaya Koruyucu muska gibi birşey yapar. Onu hiç çıkarmasın çıkardığında tekrar başlayabilir.

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

çok morelim bozuluyor düzelmiyor annem :(

Yorumla
    • iomaggio
      iomaggio
      +1 yıl

Muska hikaye ve takmakta şirktir ancak Allah a duayla şrytan ölür bak mesela ananene annesi beddua etmisse (örnek sadece) ordan şeytan ruhsat alıp bedene girmistir ancak ve ancak annesinden helallik alırsa o şeytan ölür veya ickiylr girmstir Allaha ickiden tevbe edersen ölür veya adak adanmıstır yerine gelmemiştir o adak kesilince ölür.

Yorumla
    • Meleğiimm
      Meleğiimm
      +1 yıl

Sıkma canını canım düzelir inşallah ama dediklerime bir kulak verirsen iyi olur dediğim gibi aynı şey babanneme oldu ve bu şekilde düzeldi.

Yorumla
  • Fairyday
    Fairyday Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 43%
    +1 yıl

Duygusal olarak seni anlıyorum üzülüyorsundur annen sonuçta. Ama sağlığı da çok önemli. bence bir an önce yatırılmalı

3
    0 Yorumla
  • TestOfPudency
    TestOfPudency Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 32%
    +1 yıl

Git bir camiye hocaya anlat böyle böyle diye derdini. Oturup 2 kuran okur üfler. Sonra gidip doktora götürmeye çalış. Her ne kadar ısrarcı olsada gelmemekte ucunda daha kötü şeyler olabilir.

1
    0 Yorumla
  • fundamelek
    fundamelek Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 49%
    +1 yıl

oncelıkle Rabbım sıfasını versın umarım bı cozum bulunur her daım dua edın. doktor ıhtıyacınız var emın olun ıyı sonuclar alacaksınız ve doktora gıtmıyosa mecburı doktor cagıracaksın :(

1
    0 Yorumla
  • busrabsra
    busrabsra Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Annen nasıl bu hale geldi? ona hastaneye gideceğinizi söyleme hoslandigi bir yer ya da bişey varsa onu yapacağınızı söyle hastaneye yaklasinca biraz işim var diyip kandr onuda götürmeyi sagla yani evden çıkarırken hastaneye gitcez deme kandr

1
    0 Yorumla
  • cokhasta
    cokhasta Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Açılın ben hemşireyim :) annenin belirtileri neler şizofreni olmayabilir

2
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

akşam dışarı çıkıyor, çam ağacının altınca on dakika bekliyor ezan okunurken ve mübarek günlerde hiç bir şey yapmıyor nereyi ellerse ellesin yağlı diyip ellerini yıkıyor bana gördüğü yaratıkları anlatıyor onların neler söylediğini anlatıyor buna benzer şeyler işte

Yorumla
    • cokhasta
      cokhasta
      +1 yıl

Ya büyük ihtimalle tıbbi yardım değilde bir hocadan yardım almanız daha iyi olacaktır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet birde evden çıkmamız lazım ama çıkamıyoruz maddiyattan dolayı

Yorumla
    • Maviş930
      Maviş930
      +1 yıl

Aynen benim cevabima biri eksilemis fakat bende o yonde dusunuyorum. gercekten cok zor. annen hic buyu isleriyle ugrasirmiydi biliyormusun?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

anneme on beş yaşlarındayken büyü yapmışlar büyüyü bozmuşlar ama o yaştan beri az da olsa görüyormuş şimdi elli dört yaşında hala devam ediyor

Yorumla
    • nefertarii
      nefertarii
      +1 yıl

hemşireye bak hocaya git diyo ohaa * tıbbın geldiği yere bak.

Yorumla
    • cheekyBoy
      cheekyBoy
      +1 yıl

@nefertarii koptm ya ahahah 😆😆

Yorumla
    • cokhasta
      cokhasta
      +1 yıl

bir bildiğimiz var ki öyle diyoruz

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

. hoca moca onları geç... hastaneye gelince bakırköy, erenköy gibi devletin ruh hastalıkları hastahanelerine yatıracaksan hiç yatırma başına herşey gelebilir annenin. param da yok diyorsun özele de yatıramazsın. annene canavar gözüyle bakmasan onunla ilgilensen bir derdin var mı vb. psikiyatri de cinci hocadan falcı o. çlardan farklı değil. senin gibi safların yakınlarını topluyorlar.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

anneni onun bunun eline teslim etmek yerine onunla ilgilenmeyi dene. ona hediye al önüne yemek getir sosyalleştir. gezdir yedirt içirt. geçmişinde ihmal edilmiş bir insan sanırım sen de onu şu an ihmal ediyorsun. gerçekten üzüldüm annen için.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Allah yardımcın olsun kardeşim öncelikle kesinlikle hastane kapatman gereksede üzülmen gereksede hastaneye yatırmalısın sizi boşver kendine çok büyük zarar verir ben yaşadım yatırırsanız kendimi öldürcem diye tehtit etti yatırmadım kendini öldürdü bırak orda öldürsün vicdan azabı çekme...

2
    2 Yorumla
    • burcummm1
      burcummm1
      +1 yıl

Çok üzüldüm :(
      Allah mekanını cennet etsin, size de sabır versin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

saol kardeşim allah seninde yardımcın olsun bırak yatsın dr degiliz neticede olan ilgilensin tekrar geçmiş olsun eyvallah...

Yorumla
  • EvilClown
    EvilClown Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Hoca falan tavsiye etmiyorum muska vesayre bir şekilde ikna et psikoloğa git koruyucu cin falan o hocaya para vericeksin duzeliceginin garantisi var mı ayrıca cinlerle uğraşan hocalar rahatsız etmiyomu neden onlara musallat olmuyor uzman bir psikolog en iyisi

1
    0 Yorumla
  • vaveyla12
    vaveyla12 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Allah sifa versin oncelikle arkadaşım
    Eğer annen hastaneye gitmek istemiyorsa zorlama huyuna git onun için dua et namazini kıl Allahtan yardim iste...
    Hocalara gelince hic bir hoca ilmini satmaz araştır bu konuda uzman birini mutlaka bulacaksın bir süre o evden uzaklasin taşının demiyorum bir akrabaniza bir süre misafir olun inşallah annen bu zor sınavı atlatir sen onu bırakma hiç

0
    0 Yorumla
  • sakat-ülfikir
    sakat-ülfikir Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Arkadaşım allah sabır versin öncelikle sağlıkçıyım bende ve aklıma ilk önce gezmeye götürüyormuş gibi yapmak geliyor veya kendi hastalığınmış gibi yapmak gerekiyor tabi bunu önce doktorla konuş ve bu işi onun iş birliği ile yap ki seni hastanede karşılayabilsin annen herşeyi anlamadan orda elbetteki ikna ederler ya da zorla muayene ederler ciddi bir konu sonuçta allah yardımcın olsun

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

annem bunları yapıyor bazende ertesi gün ne olcağını bazen gösteriyorlar rüyasında ya da bir ses geliyormuş kulağına söyledikleri aynen gerçekleşiyor akşam dışarı çıkıyor, çam ağacının altınca on dakika bekliyor ezan okunurken ve mübarek günlerde hiç bir şey yapmıyor nereyi ellerse ellesin yağlı diyip ellerini yıkıyor bana gördüğü yaratıkları anlatıyor onların neler söylediğini anlatıyor buna benzer şeyler işte

Yorumla
    • sakat-ülfikir
      sakat-ülfikir
      +1 yıl

Bu şizofreni değil bildiğin cin musallatı allah korusun çok kötü sonuçlanır işini sadece allah kullarını kötü mahlukatlarda korumaya adamış bir hoca bulmalısın annen ne kadar istemesede zorla götürmelisin sonunda pişman olmaman için keşke dememek için

Yorumla
  • breakerecho
    breakerecho Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

dostum annen sizofren değil uc harfliler gercek benimde uc harflilerle sorunlarim var bende psikiyatriye gidiyorum. ayrica u harfliler hocayla mocayla cikmaz onlarin hepsi kandirikci. sizin basinizada biyle paranormal olaylar gelse sonrada size sizofreni dense hosunuza gidermi.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
  • heartvalo93
    heartvalo93 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 42%
    +1 yıl

ya kıyaslamak gibi olmasın ama şizofren bir kadın 2-3 ay önce babamın kuzenini kızını boğazından bıçaklayarak öldürdü. diyeceğim şey anneni zorla da olsa hastaneye yatırman hem onun hem toplumun iyiliği için önemli bir adım olur.

2
    4 Yorumla
    • cems34
      cems34
      +1 yıl

Yorumumda sorana söylemeye çalıştığım risk buydu. Duyduğunu sandığı ulvi emirleri yerine getirmeye kalktıklarında çok tehlikeli olurlar.

Yorumla
    • heartvalo93
      heartvalo93
      +1 yıl

evet gerçekten çok tehlikeliler ve kendilerini geçtim, toplumda büyük acılara sebep olabiliyorlar.. bu yüzden tedavi altına alınması çok önemli. eğer yorumumda bahsettiğim kadın da hastalığı boyunca tedavi altına alınabilseydi Bigem bugün hayatta olurdu. Soran sana diyeceğim şey ne başkasının ne de kendi ailenin acı çekmemesi adına anneni mutlaka tedavi ettir.

Yorumla
    • cems34
      cems34
      +1 yıl

Başınız sağolsun heart

Yorumla
    • heartvalo93
      heartvalo93
      +1 yıl

teşekkür ederim..

Yorumla
  • BitterJötem
    BitterJötem Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

O şizofrense tabiki gelmez , akli dengesi yerinde olmayan birinden mantikli bir hareket bekleme bence..
    Bence zorlada olsa hastaneye yatir , onun iyiligi icin yapiyorsun sonuctah

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

bunun gerçekten ruhsal bozukluk olma ihtimali de var Diğer türlü halide Eğer gerçekten varsa kötü niyetli değiller Evi çok iyi temizle Bununla ilgili dualar vardı Kutsal kitaplardan Bildiğim kadarı ile evin kenar köşe kısımların da okuyorsun "her gün" tabi bunu bir abim yapıp anlattığı için kulaktan dolma bilgi ile aktarıyorum Gündüz olduğunda arar sorarım Zararı olacağını sanmıyorum

0
    0 Yorumla
  • PsikoCoban
    PsikoCoban Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

Zorla sakın ama sakın yapma. Sen onun evladısın, onu güzelce konuşarak oraya götürmelisin. Hocalara para yedirmeyin sakın, onun yerine ev değiştirin. Yeni bir eve geçerek yeni bir başlangıç yapmalısınız. Şizofren tanısı nasıl kondu peki?

2
    0 Yorumla
  • hazallllllll
    hazallllllll Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 34%
    +1 yıl

Zorla hastanaeye yatırırsan bence senden nefret eder empati kurmayı dene sen annenin yerinde olsaydın nasıl ikna olurdun? Ya da onun hastaneye gitmesinin iyi bir şey olduğunu anlatarak onu ikna etmeye çalışabilirsin

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben hasta değilim diyor zaten evden hiç dışarı çıkmıyor konu cinlerle alakalı ama şimdi şizofreni hastası ayrı bir konu diye düşünüyorum birde iyi gelmezse ona verilen ilaçlar diye düşünüyorum

Yorumla
    • hazallllllll
      hazallllllll
      +1 yıl

tabii birde ilaçların iyi gelmemesi var bence bu konuyu iyice araştır ve öyle bir sonuca var iyice emin olmadan annenin daha kötü bir şekilde olmasını istemezsin sanırım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

işte o yüzden fikir alabileceğim insanlara ulaşmaya çalışıyorum ama bize yardım edecek birini bulamadım hala

Yorumla
    • hazallllllll
      hazallllllll
      +1 yıl

bu konuda internet bence sana çok yardımcı olur internette birz araştırma yapabilirsin bu haplar için

Yorumla
  • tanerAkbay01
    tanerAkbay01 Takip Et
    +1 yıl

Cinlerden yardim mi olur? manyak misiniz? zaten rabbim insanlara 4 tane koruyucu melek gonderms daha ne gerek var cine asla sakin boyle bur sacmaliga bulasmayin adam akilli Allhtan korkan ve cin cikaran hocalarla iletisime gecin dolandricilarla asla ! daha beter olur.
    Azerbaycanli bir kizi tedavi eden bir adam vardi ona ulas derim youtubedan bulursun Allah yardmciniz olsun

0
    0 Yorumla
  • pianohero
    pianohero Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Öncelikle geçmiş olsun dostum. Eğer dediğin gibiyse durum sağlıksal bir sorun olarak nitelendir ve tıp'tan destek al istemiyorsa da korktuğundandır ama tabi senin ve ailenin gözetiminde destek al olduk olmadık ilaçlar verip mayıştırmaya kalkarlarsa da izin verme sakın terapiste götürmen daha mantıklı ilaçlara girmeyin

0
    0 Yorumla
  • idealkiloxcom
    idealkiloxcom Takip Et
    Bilge Yaş: 52 , eic 73%
    +1 yıl

Doktora gittiğinizi herkese söylemek zorunda değilsiniz. Gizleyin hatta annenizden gizleme imkanı varsa gizleyin başka bir yere gideceğinizi söyleyin. Annen kendisine deli denmesini istemiyorsa bence şizofren olmayabilir.

1
    0 Yorumla
  • defne-555
    defne-555 Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 664 cevap paylaştı.

bence şizofren değil annen :( https://www.sinemalar.com/film/226992/azazil-dugum bu filmdeki gibi şeyler mi yaşıyor

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

filmdeki abartı

Yorumla
    • defne-555
      defne-555
      +1 yıl

çok ilginç :( Allah yardım etsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sağol

Yorumla
  • Schuleeeee
    Schuleeeee Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

kendin hastaneye gidiyormuş gibi yap yalnız gitmek istemediğini ifade et seninle gelmesi için ikna et belki işe yarar. Senin adına çok üzüldüm inşallah her şey düzelir çok geçmiş olsun (:

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sağol

Yorumla
  • EylülAydan1
    EylülAydan1 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33 , eic 31%
    +1 yıl

Allah yardimcin olsun doktor eve gelebilir mi doktor oldugunu falan belli. etmese hastane sart mi gitmek istemiyosa evde tedavi ettirin

1
    0 Yorumla
  • 3tengeriye
    3tengeriye Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 42%
    +1 yıl

Annen ikna olmaz kesinlikle ama önce ikna etmeye çalış sonradan suçlamasın sonrada uyutup gotur. Kesin tedavisi yok bunun ilaçlarla hafifler

1
    0 Yorumla
  • HUNTERLIFE
    HUNTERLIFE Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Benim annemde şizofren hastası Allah yardımcın olsun benimde seninde ama oturduğun evi değiştirmen ortamı değiştirmen şart yoksa annen geçmişi unutmaz hep o evde o olaylarla yalnız kalır. Taşınınca hatırlasa bile en azından o ev ve o çevre yanında olmayacak ve alışacak. Hastaneye felan yatırma ileride sen suçlu ve pişman olucaksın bundan. Hastane ortamı daha boktan çünkü orada daha beterleri var ve mümkünse ili değiştir en azından ilçeni kesin değiştir

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evden çıkabilsek iyi olcakta çıkamıyoruz durum iyi değil

Yorumla
  • blondinkat
    blondinkat Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

Allah sifa versin annene. Allah kurtarsin. Iyi olur Insallah

1
    3 Yorumla
    • blondinkat
      blondinkat
      +1 yıl

Canini sIkma canim. Hersey Allahin elinde di. Hayirlisi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet sağol

Yorumla
    • blondinkat
      blondinkat
      +1 yıl

Deymez

Yorumla
  • BaDDreams
    BaDDreams Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37 , eic 51%
    +1 yıl

Koruyucu olarak cin göndereceklermiş... Gerizekalılar gidinde Ayetel Kürsi'yi, Felak'ı, Nas'ı öğrenin... Allahu-Teala korusun... sizin gibi cahiller yüzünden din ticareti eksik olmuyor...

2
    0 Yorumla
  • athena_
    athena_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 33%
    +1 yıl

Hocaların para tuzağı olduğunu anlamıyo musunuz? Hastaneye yatır kim bilir kaç insan gitti oraya ne yapacaklarını hocadan daha iyi biliyolardır.

2
    6 Yorumla
    • iomaggio
      iomaggio
      +1 yıl

Haklısın ama bu hoca öyle değil ve cogu hocanın şeytanla calıstıgını ispat ediyo :

https://m.youtube.com/watch?v=PEGuFnvKKzI

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hocaya para vermiyoruz ki

Yorumla
    • athena_
      athena_
      +1 yıl

anneme koruyucu olarak cin gönderelim dediler onun içinde çok para istiyorlar demişsin bunu verecek olursan para vermiş olmiycak mısın o yüzden söyledim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

öyle dediler ama para istedikleri için yapmıyorum

Yorumla
    • burcummm1
      burcummm1
      +1 yıl

@iomaggio o verdiğin linki korkudan izleyemedim bile. Ya gözünüzün yağını yiyem hacıdan hocadan uzak durun. Bu nasıl bir ortam ya, izlerken bile tırstım. O ortamda bulunan insanı düşünemiyorum bile, böyle ortamda sağlıklı adam bile manyağa döner. Lütfen arkadaşım hocalardan uzak tut anneni, kadıncağızı böyle yerlerde iyice hasta ederler. Yorumlara verdiğin cevapları okudum, annen 35 yıldır bu hastalığı çekiyor demişsin. Kim bilir 35 yıl boyunca kaç tane hacıya hocaya gittiniz de kadını iyice hasta ettiniz. Keşke hiç bulaşmasaydınız, artık uzak durun ve doktora gidin. Hacının hocanın kimseye bir hayrı olmaz, lütfen inanmayın şu üfürükcülere ya.

Yorumla
    • athena_
      athena_
      +1 yıl

Videoyu ben de izledim şimdi. Pek inanmam böyle şeylere ama hafif tırstım ne yalan söyliyim. Arkadaşın da dediği gibi hastaneye götürmek daha mantıklı öyle bir ortama ben girsem deliririm annenin zaten şu an sorunu var sakın hocaya gitmeyin.

Yorumla
  • neo-ist
    neo-ist Takip Et
    Guru Yaş: 45
    +1 yıl

Çok zor bir durum. Annene kıyamazsın ama en mantıklısı gelip almaları. Umarım bu şekilde düzelir. Çok geçmiş olsun.

1
    0 Yorumla
  • kralice77
    kralice77 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 38%
    +1 yıl

Hastaneye yatirmalisin yoksa durumu dahada kotulesir.

2
    0 Yorumla
  • rainmann
    rainmann Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

doktora göre kolay şizofreni de geç.. zaten hiçbi psikiyatrist annen cinli demez, diyemez. bu durumda sana sorumluluk düşüyor annenin hareketlerinden bişeyleri anlaman lazım ya tıpa güveneceksin ya hocalara güveneceksin ama önce hastaneye gidip belli bir tedaviyi yürütmek lazım baktın olmuyor son çare hocaya gidersin ama paranı da kaptırma sakın her sokakta sahte hoca var şimdi iyileştiriyim derken başınıza cin falan musallat etmesin

0
    0 Yorumla
  • barraquda
    barraquda Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 58%
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Yasayan evliyalara gotur.. menzile misal.. onkar gercegi soyler , ya, da kurtarir.. ama cidden hastalik sonucuysa da , ilaclarla ve tedaviyle , semptomsiz bir hayat yasayabilir.. yalniz daha uykulu ve biraz da uyusuk olarak..

0
    0 Yorumla
  • becare
    becare Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 39%
    +1 yıl

Eğer bakabileceksen ve katlanabileceksen hayatını harcayacaksan annen için götürme kendin bakmaya çalış ama çok korkuyorsa tabikide hastane son çare ama oraya götürürsen birdaha geri alabilirmisin bilmiyorum :'(

0
    0 Yorumla
  • küpeçiçeği
    küpeçiçeği Takip Et
    Bilge Yaş: 33
    +1 yıl

Öncelikle anneni bir psikologla görüştürmelisin psikiyatri servisinde sadece ilaç kullanımı vardir. Diğer türlü her ikisi bir arada olur hasta sağlıklı bir tedavi görmüş olur.

2
    2 Yorumla
    • 3tengeriye
      3tengeriye
      +1 yıl

Şizofreni hastaları psikoloğa gitmez ilaç tedavisinin yanında psikolog onerilebilir ancak

Yorumla
    • küpeçiçeği
      küpeçiçeği
      +1 yıl

Gördüğüm vakalarda tam tersi.

Yorumla
  • Serdar95
    Serdar95 Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

Hastaneye götürün. Burada ki insanların saçma sapan cin hikayelerine takılmayınız. Doğrusunu yapın hastaneye götürün. Tek hastalığı olan 1 kişi yok. Mutlaka iyileşicektir.

2
    0 Yorumla
  • iomaggio
    iomaggio Takip Et
    +1 yıl

Kardeşim bana ulaş cinci hocalarla iş yapmayın. Aynı durum annemmde vardı dedem koc adamıs yerine getirmeyince şeytn musallat oldu. Koc kesilince o şeytanda öldü. Sen erol tanguta git sakın ama sakın cincilere gtme

0
    3 Yorumla
    • sevinç0607
      sevinç0607
      +1 yıl

Şimdi aklima takildi da.. ben bundan 4,5-5 yil önce bir adak adamistim ve hala yerine getiremedim buna benzer seyler bnde yasiorum adaktanmi oluyo yani.. ama bnim adagim horoz..( surekli koc yazilmista) ?

Yorumla
    • iomaggio
      iomaggio
      +1 yıl

Allah ım adadıgım adaktan gelen şeytandan sana sığınıyorum.

Bu duayı 3 5 defa et bir daralma olursa bana söyle

@sevinç0607

Yorumla
    • sevinç0607
      sevinç0607
      +1 yıl

Adak adamadan yaklasik bir yil önce öglenleyin bir tanesi evde karsima geldi kafayi yicektim.. evden nasil kendimi sokaga attiim bilmiyorum.. asagi apatmanin önüne indigimde tuhaf hareketleri olan bir kedi bana oyle bir miyavlayip gözlerini belerttiki sorma.. o gunden sonra 3gn faln evde kalamadim akrabalarim zor ikna ettiler beni cunku görmstüm.. ve bundan sonra 1,5 sene falan hicbisey yasamadim bu konuyla ilgili.. ama son 1senedir 2gu de bir yanimdalar görüyorum.. bazi geceler uyutmuyolar..

Yorumla
  • aşkımbenimbitane
    aşkımbenimbitane Takip Et
    +1 yıl

Bence zorla göturun iyilestikten sonra sana cok tesekkur edecektir.. Dualarini eksik etme olur mu... bu arada ne gibi seyler yapiyor?

1
    1 Yorumla
    • aşkımbenimbitane
      aşkımbenimbitane
      +1 yıl

Yanlis anladin heralde.. burada olmaz dedin diye ozelden anlat dedim.

Yorumla
  • elifatay
    elifatay Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 39%
    +1 yıl

Önce zor olur belki ama annen için doğru olan hastaneye yatırılması... Allah yardımcın olsun

1
    0 Yorumla
  • Oonemlidegil
    Oonemlidegil Takip Et
    +1 yıl

Allah yardimcin olsun. Duani eksik etme cani gonulden yap kabul olmayan dua yoktur. Hocalar cok guvenilir olmadigi surece garanti degil. Doktora gic guvenme. bir hoca bunun icin para istememeli iyice arastir tek caren onlar ve en buyugu dua. Hadi eyvallah

0
    0 Yorumla
  • Sage21
    Sage21 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33 , eic 39%
    +1 yıl

Eğer kendine ve etrafındakilere zararı dokunuyorsa psikolojik de olsa hastaneye yatırılmalı doktoruna sormalı tabi önce

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

annem bunları yapıyor bazende ertesi gün ne olcağını bazen gösteriyorlar rüyasında ya da bir ses geliyormuş kulağına söyledikleri aynen gerçekleşiyor akşam dışarı çıkıyor, çam ağacının altınca on dakika bekliyor ezan okunurken ve mübarek günlerde hiç bir şey yapmıyor nereyi ellerse ellesin yağlı diyip ellerini yıkıyor bana gördüğü yaratıkları anlatıyor onların neler söylediğini anlatıyor buna benzer şeyler

Yorumla
  • MissGizem
    MissGizem Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Hastane hiçbir şekilde birşey yapmaz, bence musallat olmuşlar. benimde şizofreni hastası arkadaşımın annesi vardı hastane daha beter yaptı. sakinlestirici vere vere

2
    1 Yorumla
    • geronimo2062
      geronimo2062
      +1 yıl

Ne yapsınlar peki sence?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Tamamen psikolojik bence sen de psikoljini bozmadan, annenin bilincalti oyunlarina sen de dusmeden kadini bir psikologa goturmelisin. Hocayla mocayla olmaz bu isler. Psikolog sart.

1
    0 Yorumla
  • Selamicn
    Selamicn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Kimsn bilmiyorum ama aynı hastalik benim annemdede var sanki benim annemi anlatıyorsun annemi bildim bileli ayni hocayada gittik doktoroda hiç bir kimseden bir çare bulamadık hastaneye yatmiyor piskiyatri verdigi ilaçları içmiyor hastaligina alştık öyle böyle yaşamaya calişıyz durum ilerde köyü olurmu bilmiyorum inşallah bir çaresi bulunurda Mutlu oluruz

0
    0 Yorumla
  • gencalici
    gencalici Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Aynisini 6 yil once ablam yasadi. bu durum her insanin. basina. gelebilecek birsey. psikiyatri falan da hikaye. sizofreni degil bu. cinlerin musallat olmasi sadece. yapabilecegin tek sey var. adiyamanda mubarek hocalar var. bir tane hoca vardi cok iyi. onu bulacaksin. durumu o kurtarir ancak. allah yardimciniz olsun. korkmayin ama. allah bizi onlardan ustun yaratti. dualar korur hepimizi

0
    1 Yorumla
    • gencalici
      gencalici
      +1 yıl

bir de cikip "cin mi dalga mi geciyorsunuz bu psikolojik bir durum" diyenlere inanma. Cinlere ve yapabileceklerine inanmamak Allaha inanmamak olur haşa

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bunun için ilaçlar var benim babam da aynıydı tıptaki adı halisülasyon görme sonra babam birkaç ay Tedavi gördü 12 yıldır da düzenli kullandığı ilaçlar var şimdi melek gibi bir adam oldu. Bence zorla götürmelisin

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hatta sana şöyle söyleyeyim babam hem şizofreni hem paranomi idi. Bunun sebebi de hocalar aslında her cuma hocaya giderdi hocalar doldurup eve gelirdi. Sonra olaylar olaylar. Bu yüzden hocalara inanma eğer etrafında düzgün dua okumayı bilen birisi varsa o okusun başında. Hocalar tekrar gelsin para kazanayım diye kötü büyü yapıyor bence.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

annemde böyle yapıyor akşam dışarı çıkıyor, çam ağacının altınca on dakika bekliyor ezan okunurken ve mübarek günlerde hiç bir şey yapmıyor nereyi ellerse ellesin yağlı diyip ellerini yıkıyor bana gördüğü yaratıkları anlatıyor onların neler söylediğini anlatıyor buna benzer şeyler işte

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hemen hemen aynı sahneler birden o günleri hatırladım mutlaka doktora götürün mutlaka.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

kesinlikle hastaneye yatırmalısın. sana ya da kendine zarar verir. kendine bişey yaparsa bunun vicdanıyla nasl yasıycaksın.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

bence anneni çok iyi bir hocaya götür sürekli Kuran'ı Kerim dinletin. ve gideceğiniz hoca güvenilir olsun üfürükçü olmasın

1
    0 Yorumla
  • dellrey
    dellrey Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 32%
    +1 yıl

annene doktorca cinini çıkaracaklar bu doktor bu tarz şeylerle de ilgileniyor de ve doktora götür onun ve senin iyiliğin için böyle yapman gerek

1
    3 Yorumla
    • gerired
      gerired
      +1 yıl

karşısındaki bir anne 3 yaşında çocuk değil...

Yorumla
    • dellrey
      dellrey
      +1 yıl

eğer hocalarla bu işi çözebileceğini düşünüyorsa buna da inanacaktır üstelikte çaresiz hissediyorsa @gerired

Yorumla
    • gerired
      gerired
      +1 yıl

çok zekisin :D

Yorumla
  • Strawberryy
    Strawberryy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Olur sen hastaneye götür anneni emin ol daha iyi olacak

2
    0 Yorumla
  • benekliavril
    benekliavril Takip Et
    +1 yıl

hastane için zorlama eve doktor getir bir kontrol etsin onla ikna et sonra psikolog gelsin eve falan

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

annem düzelmiyor ki hiç otuz yıldır böyle annem önceden akrabalarımızla yaşıyorduk şimdi annemle ben yalnız kalınca yaşayamıyorum artık onunla

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evde oturulcak bir yer olmadığı için evden çıkarırlar kesin

Yorumla
  • şerefli
    şerefli Takip Et
    Bilge Yaş: 31
    +1 yıl

onun iyiliği için zorla götür bence Allah kimseye vermesin umarım en yakın zamanda iyileşir kardeşim

1
    0 Yorumla
  • Mollyyy
    Mollyyy Takip Et
    +1 yıl

Kesinlikle götür şizofreni çok ciddi bir rahatsızlık hocayla muska ile olucak bir iş degil

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Yıl 2014 hala namaz kil, rabbine dua et, kuran oku, hocaya gotur diyen gerikafali yobazlar var ya.

Once tıp tıp. Adam akilli bir hastaneye gitmesi lazim once.

2
    0 Yorumla
  • AgresifEntellektüel
    AgresifEntellektüel Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

annen şizofreni değil kardeş tıp cinlerin varlığını kabul etmiyor allah yardımcınız olsun hangi şehirde oturuyorsunuz?

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bak kardeşim her şeyin çaresi tıp değil bak her hocayada güvenme kimisi para için her şeyi yapıyor şizofren de diye bişe yok tıpın yalanları annene cinler musallat olmuş bunun tek yolu var oda islamı yol kuranı rehber tutmuş kişiler allah anneninde seninde yardımcın olsun allah EL ŞAFİ ismiyle annene şifa sana sabır versin allaha emanet olun

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (92)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Şizofreni hastası annem hastahaneye gitmek istemiyor, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Annemi psikiyatriye götürmeye nasıl ikna ederim? 2 cevap verildi
Annemin zihinsel bozukluğu var ne yapmalıyım? 5 cevap verildi
Psikiyatri hastası anneyle ne yapacağım? 8 cevap verildi
Annem sanırım şizofren ne yapmalıyım? 7 cevap verildi
Annem sinir hastası ne yapmalıyım? 5 cevap verildi
Eşim şizofreni hastası ve kızımı her gün dövüyor azarlıyor? ilaçlarını kullanmak istemiyor? ne... 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kolay ağlayabilenlerden misiniz yoksa duygularını tutanlardan mısınız?
  • Türk sinemasının büyük usta oyuncusu Kadir Inanır'ı kaybettik. Onun hangi karakteri sizde unutulmaz bir iz bıraktı?
  • Gününüz aydın olsun. nasılsınız. Ben iyim şimdiden diyimmm. Herkese iyi dileklerimi sunarım 🙋‍♀️🌸🤍☀️?
  • Evinin manzarası güzel mi?
  • En son hangi saç rengini deneyimlediniz?
  • Arkadaşlar ilgi dairesi nerede?
  • Sivas'ta 50 TL'lik lahmacun sattığı için şikayet edildi! Sizce 50 TL'ye güzel lahmacun olur mu?
  • Makyaj yapma süreniz ortalama ne kadar?
  • İlk buluşmanın evde olması uygun mudur?
  • Birisinin sizden vazgeçtiğini nasıl anlarsınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨