AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
Çok kötü durum son çare zorla yatiracaksin
Zorla hastaneye yatirirsan aklını kaçırır. Ona kulak ver. Huyuna git. Onu tatlı dille ikna et
Hastaneden gelip götürsunler bir seyi var mi yok mu emin olmak lazım
Dr raporu varsa polis zaten gelip alır anneni tanıdığım birinden biliyorum Allah şifa versin
ya lütfen şu hoca moca işine girmeyin artık arkadaşım ya bu ne cehalet artık hocaymış da okuyomuş da tıbbi destek alması lazım annen ne derse desin onun sağlığı için herşey
Eczaneye git Norodol damla ilaç al günde 4-5 damla içeceğine karıştır yakınımızdada aynı sıkıntı var sorma minnettar kalacaksın dualarını esirgeme geçmiş olsun!
Şizofrenin iyileşme şansı yok. Sadece ilaç ile kontrol altına alınabilir. Tabii cin olma şansıda var
Şanstan daha çok ihtimal diyelim
Bence hastaligi bipolarda olabilir.. farkli ilaclar var ama terapi seanslariyla cok rahat yenebilir hastalar dogru tedavi sadece.. surekli ilacla olabilecek bisey degil terapi sart
Kliniğe yatmalı zorla götürmeliler annenin ruh sağlığı söz konusu arkadasım bence biran önce hallet
böyle batıl şeylere inanmayın gıdıpte tomarla para saçmayın sahte ınsanlara... PSIKIYATRI VE PSIKOLOG TEDAVI ETTIR.. Ancak bu durum sanırım hayatı boyunca devam edecek...
bak bende psikoloji okuyorum ama dini tedavi yöntemlerinede hiç karşı değilim önce bir dini tedavi üzerinde durun sonra hastaneye gidin annen cin falan ı görüyo
Ulan e gerizekalı ne muskası hocası para tuzağı sene 2014 be
Annenin acilen bir kliniğe yatmasi gerek. Annen için yapacaksin bunu. Bence git söyle alsınlar
psikolojik tedavi bence işe yarayabilir hastaneye gitmesi için ona açıklama yapmalısın
Hoca falan yalan direk hastaneye götür vicdan azabı de çekme sağlığı için bunlar
mutlaka hastaneye gitsin ciddi boyutlara ulaşmadan.
Korktum ya. Sana da yazık
ne yapalım kaderde böyle varmış :SS
Hayırlısı. Çok geçmiş olsun
sağol
benimde gecen sene vardı hocaya gıttık tutsu fılan verdı muska verdı ama annenı kandır dısarı cıkarmaya bak sen
Tütsü ve muska mı? Atın onları o hocanız şeytanla calısıyor.
Kim muska veya nazar boncugu takarsa Allah a şirk koşmuştur ebu davud müslim buhari..
Kim hasta kardesm kurana sünnete göre tedavi edilmeli
gecen sene banada sey olmuslardı asık olmus galıba hocaya gıttık musaka ve tutsu verdı ama bu ara yıne sıkıntılar var
Bizim komsunun oğluda öyleydi zorla aldılar götürdüler düzeldi de geldi sağlık içinse yapılması normal
Kardesim emin misim bunlar cok derin mevzular eminsen daha kuvvetli bir hoca bul bu islerde hocalarda ne kadar cozum bulsada iz kaliyor gecmise ait
Sen korkmuyor musun peki? Baban veya kardeşlerin yok mu?
Tanıdığım birinin başına geldi. Hocalar faso fiso. Bence ortaya kendini at. bir insan, evladı üzülsün istemez yani dediklerini yapar bence.
Hocalar muskalar yerine en başından tedavi ettirmen gerekirdi
Sesli Kuran okunan evde cin filan durmaz. Tesbih çekilen evde de olmaz diye biliyorum. Abdestli insana cin ve şeytan yaklaşamaz diye duydum.
benim bildiğim bu hastalığın uyuma dönemi hortlama dönemi filan oluyo. hasta kendinin ne durumda olduğunun farkına varınca düzelmeye başlıyo. gül suyu kullansana odanın belli yerlerine dök bu kokuyu sevmiyomuş onlar ( 3 )
Allah şifa versin...
Tatlı bir dille söyle olmuyorsa, birkerecik lütfen ispatla bize falan de ciddi bir hastalık dikkatli olun tedbirinizi alın::/
Eger cin musallat olmussa psikolojik tedavi işe yaramaz
annem bunları yapıyor bazende ertesi gün ne olcağını bazen gösteriyorlar rüyasında ya da bir ses geliyormuş kulağına söyledikleri aynen gerçekleşiyor akşam dışarı çıkıyor, çam ağacının altınca on dakika bekliyor ezan okunurken ve mübarek günlerde hiç bir şey yapmıyor nereyi ellerse ellesin yağlı diyip ellerini yıkıyor bana gördüğü yaratıkları anlatıyor onların neler söylediğini anlatıyor buna benzer şeyler
Annenin sorununu bir hoca çözebilir ancak her hoca değil.
En yakın zamanda hocaya göster bir çaresini bulun ağırlaşır zamanla zarar vermeye başlarlar annene
Allah yardımcın olsun :(
sağol
zorla goturuceksın kardeş. bu annenın iyiliği için...
Sana hocalarda yardımcı olmaz , yüce zalim yüce Allah da yardımcı olmaz, yapılması gerekeni yapıcaksın yoksa dahada iyiye gitmiyceği kesin annenin durumu
On bes yasindan beri varsa kurtulması gerçekten cok zor
Şizofreni hastalar kendine çok zarar vermez o seviyede bence hastaneye Orta götür olmadı rahat bırak baktın kötü olmaya başladı illa götür
Emin ol zorla yatirmaniz en iyiysi olacaktir annen iyileştiği zaman da iyiki oyle yapmissiniz diyecek.
Annen ilesicekse eger ayetelleri felan okusun
annemden hiç gitmiyorlar başının üstünde dolaşıyorlarmış annemle yalnız yaşadığım için hocalar sende de var diyorlar bana annemden gelip gidiyorlarmış hastaneye yatırsak iyi gelir mi bilemedim
bir YATIRIN BAKALIM
bide iyi gelmezse diye düşünüyorum ilaç falan verirler bu seferde ben yalnız kalçam o gidince bende evde tek kalamam
Komsun falan yok mu?
var da bize ne akraba geliyor nede komşu onlarada gidemem
Niye pki dostun felan olmadi cagr birini yanina
düzgün bir evde oturmuyoruz ki kimse gelmez bize
Abii bir dkika nasi yani
eski püskü bir evde oturuyoruz yani
Onlar nasil insanlarmis yuh beee abi npsam bilmedim yaa
bişi yapmana gerek yok sağol elbet birgün herşey bitecek
K. b dostum ayetlleri oku bisey olmaz umarim duzelir
gezmeye diye al dışarı hasteneye götür sende yemek yemeye gidelim de cıkart evden
Anneni hiç dinleme sonuçta iyileşcekse zorlada olsa götür hayatı kurtulur kadının
ona musallat olmuşlar. şizofreni falan değil. onu bir rukyeciye götürmeni tavsiye ederim.
Hocam gnoxis. com'a bir bak, genel olarak parapsikoloji sitesi ama bu konuda usta birine denk gelirsen işine gelir ayrıca her duyduğuna inanma çok değişik elemanlarda var.
şimdi denk geldim soruna Allah yardımcın olsun öncelikle son durum nedir?
sağol son durum henüz bir şey yapmadık
Haberdar edersen sevinirim
haberdar etmemin ne faydası olacak
Ben seninle konusmak istiyorum ozele gelebilirmisin
sana mesaj atılmıyor
O zaman sen gizliden cik
Cin diye bir şey yok. Umarım annen yakın zamanda iyileşir.
Kuranda yazan birşey nasıl olmaz? Müslüman olan herkes onlara inanır.
Genius._.
Allah şifa, sabır versin gerçekten zor bir durum :(
sizofreni bir cesit deliliktir. deli olmasini birak, kimse hastaneye gitmek istemez. akil oyunlari filmini izle. cok guzel. belki ilham verir.
Evde neler yapıyor acaba? Yaşı kaç
annem bunları yapıyor bazende ertesi gün ne olcağını bazen gösteriyorlar rüyasında ya da bir ses geliyormuş kulağına söyledikleri aynen gerçekleşiyor akşam dışarı çıkıyor, çam ağacının altınca on dakika bekliyor ezan okunurken ve mübarek günlerde hiç bir şey yapmıyor nereyi ellerse ellesin yağlı diyip ellerini yıkıyor bana gördüğü yaratıkları anlatıyor onların neler söylediğini anlatıyor buna benzer şeyler 54 yaşında
Annenin söyledikleri doğru çıkıyor öyle mi?
evet
O zaman neden şizofreni teşhisi konmuş? Belli ki gerçekten de cinlerle iletişimde.
bende rüyamda üç kere falan birşeyler gördüm ertesi gün ya da üç gün sonra ayınısını yaşadım
doktor öyle diyor biz biliyorz üç harflilerle sorun var
Doktor fayda etmez. Sağlam hoca bulun. Bu durum sizi rahatsız ediyor mu? Annen iletişim halinde olduğu ve geleceği öğrendiği için halinde memnun mu? Senin korkuların var mı?
Hastaneye yatırılması gerekiyosa yatsın sana sonraları teşekkür edecek geçmiş olsun bu arada
25 gün olmuş merak ettim ne yaptınız?
henüz hiçbir şey yapmadık annem benim rahatımı bozma diyor bana deli desinler istemiyorum diyor
Şu durumda zaten deli demiyolar mı. Hastahaneye gittiğinizi gizleyin sen ve annen bileceğini bir şekilde izah edersen belki çare olabilir. şu durumda zaten deli diyorlar izlenimi verirsen belki çözüm olabilir. Allah yardımcın olsun kardeşim
ALLAH yardimciniz olsun :(
Allah şifa versin kardeşim
sağol
Merhaba benimde annem şizofreni hastasi sizinle imkan varsa özelden konuşmak isterim.
Dostum tedawiyi ewe getirmeye cals doktora sen git tawsiyeler al konu ile ilgili
uyku hapı içir sonra hastaneye yatır. her şey onun iyiliğin için
herşeyin bir cözümü doğru yolu vardır zamanla dogru yolu bulur hedefine ulaşırsın
bnce bir doktora goturunnn annen delırmeye baslamıs
benim annemde psikozdu şizofreninin bir altıymış. psikiyatri götürdük daha iyi şimdi
Hocaları hiç bulaştırma
Para tuzağı
Hastaneye yatmali kesinlikle
Neler yapıyor mesela? Nobet gecırıyor mu
gece dörtte falan bir saati var onun mutfağa gidiyor karanlık dışarı çıkıyor kendi kendine konuşuyor başka şeylerde yapıyor ama onları anlatması biraz güç görmeniz lazım
Saglam bı hocaya gtmenız LAzım allah yardımcınız olsun sende surekli dua et nas felak.. Kapının eşiklerine tuz dök
annem otuz dokuz yıldır böyle düzelmiyor önceden annemla birlikte akrabalarımızla yaşıyorduk şimdi onlar gidince ben annemle yalnız kaldım ve çok sinirliyim banada geliyorlar bu şekilde ne yapcam bilemiyorum
Sağlam bir hoca baska caresı yok gıbı gozukuyor
Nasil yani sanadami geliyorlar
Doktoru eve getirsen bu buyuk sorun
Cin mi salaklasmayin diyecem artik
yaşamayan bilemez vikvik
Annenin psikolojik rahatizligi var hoca para yolacak
parasız hocaya baktırdım ben para vermedim hiç hoca bakınca aynı gün düzelme oluyormuş annem öyle söyledi ama yine geliyorlarmış evden çıkmamız lazım ama çıkamıyoruz