Şizofreni hastası annem hastahaneye gitmek istemiyor, ne yapmalıyım?

Annemin cinlerle ilgili rahatsızlığı var. Hocalarla konuştum muska yaptılar işe yaramadı, anneme koruyucu olarak cin gönderelim dediler onun içinde çok para istiyorlar ve evden çıkmamızı söylüyorlar. Durumumuz iyi olmadığı için evden de çıkamıyoruz.

Hastaneye gittim, psikiyatri doktoruna anlattım annemin evdeki yaptığı şeyleri söyledim. Bana annen şizofreni hastası dedi. Annem de hastaneye gitmek istemiyor, bunun için zorla da olsa evden alıyorlarmış böyle hastaları, zorla annemi hastaneye yatırsam iyi olur mu? Bunun için başka neler yapılır, bana fikir verir misiniz...
Güncellemeler
+1 yıl
annem bunları yapıyor bazende ertesi gün ne olcağını bazen gösteriyorlar rüyasında ya da bir ses geliyormuş kulağına söyledikleri aynen gerçekleşiyor akşam dışarı çıkıyor, çam ağacının altınca on dakika bekliyor ezan okunurken ve mübarek günlerde hiç bir şey yapmıyor nereyi ellerse ellesin yağlı diyip ellerini yıkıyor bana gördüğü yaratıkları anlatıyor onların neler söylediğini anlatıyor buna benzer şeyler yaşıyoruz.
Güncellemeler
+1 yıl
Annem hastaneye gitmek istemedi, bugün hocaya götürdük, iyi geldi ona şimdilik bir şeyim yok diyor bakalım zamanla anlaşılır. Bakan kişi Hoca değildi aslında sadece namazında niyazında olan bir dede vardı, birini aradı 19 yaşında genç bir kızmış bakan kişi 7 yaşından beri ona baktırıyormuş, ben el verdim ona dedi, telefonda annemin ismini annemin annesinin ismini sordu, sonra telefonu kapattı.15 dakika sonra kız bizi aradı
Güncellemeler
+1 yıl
. ne olduğunu söyledi bize, sonra temizledim dedi. Kızın söyledikleri doğru çıktı. bizim yaşadıklarımız hakkında söyledikleri doğruydu. Kendimede baktırdım, bende bir şey yokmuş ama ismimi annemin ismini söyledikten hemen sonra başım dönmeye başladı, bakarken geliyorlar mı artık ne oluyorsa başın ağrıyor on dakika sonra geçti başım ağrısı annemede aynısı olmuş sağ kulağımdan bir şey geldi dedi , İnşallah düzelir
Şizofreni hastası annem hastahaneye gitmek istemiyor, ne yapmalıyım?