cinler insandan çoook aciz varlıklardır onlarında kendi dünyaları vardır Allah-u Teala dilediğine musallat eder doğrudur. bu gerek ıslah olması için gerek daha güzel bir yola gitmesi içindir. şimdi sen anneni o hocaya bu hocaya götürüp muska alman pek doğru diğildir farklı hocalara gitmekte sağlıklı bir kişinin bile dengesini bozabilir hele ki muska işi çok ciddi bir meseledir. düşün bir ağrı kesiciyle bir ateş düşürücünün endikasyonları aynımı hayır tabikide. buda böyle birşeydir. şimdi sana yaşadığım bir olayı anlatıyım dayımın hanımı yengemede musallat olmuşlardı onun durumu daha feciydi yüzünü kanlar içinde bırakırdı tırmalardı kendini ordan oraya atar sonrada bayılır kalırdı çok daha kötü şeyler yaşadı gitmedikleri hoca kalmadı hastaneyede yattı pskytrik tedavi aldı ama fayda etmedi. en son adıyaman menzile götürdük orda ilk gün yine aynı rahatsızlandı gitmek istiyorum diye bağırıyordu. neyse 1 gün 2 gün 3 gün derken bu yavaş yavaş duruldu oranın banyosunda gusül abdestini aldırdık banyosunu yaptırdık sonra uyudu sabah kalktığında çok rahatladığını söyledi biz daha olur diye beklerken olmadı kurtuldu seneler geçti birdahada öyle musallat olan olmadı hala oraya gidip gelir. orayı tavsiye ederim Allah Dostudur ordaki duasını alın ziyaretinizi yapın inancı olmayanlar çok fazla esasen ilk başta bizde yadırgasakta kuranı kerimden ayetler ve ayrıca hadisi şeriflerde bulduk bu yüzden inşaallah gönül rahatlığıyla gidin 3 gün kalın ama ziyareti kesmeyin her ay durumunuz varsa gidin yoksa bikaç ayda olmadı senede bir gidin ben orda kendi gözlerimle ne iyileşenleri gördüm inşaallah faydası olacaktır
15 Yorumla- +1 yıl
Sanırım yanlış anladın, ALLAH dostu olanlar Menzil dekiler güzel kardeşim.
- +1 yıl
@iomaggio
En İyi Cevaplar
Doktorlar soylemis tamam saygi duyarim ama bana kalirsa annen sizofreni degil. Hatta cok akilli bir kadin fazla sey dusundugu icin boyle oldugunu dusunuyorum. Ayrica hastaneyi kesinlikle tavsiye etmem kadin hasta olmasa bile o ilaclar hasta yapiyor bagimli hale getiriyor ve sizofren degilse bile sizofren yapiyor. Duzelebilecekken kesinlikle durumu kalici hale getirmeyin derim. Allah a cok dua edin cinler musallat olmus belli ki bu uydurma degil o yuzden sizofrenlikle alakasi yok. Anneniz de cok dua etsin kendine hakim olmaya calissin olmuyorsa ancak bir hoca halledebilir muskalari Allah kabul ederse ise yarar insallah gunah ama yapacak bir seyde yok
52 Yorumla
Soran+1 yılannem 35 yıldır böyleymiş düzelmemiş hiç
- +1 yıl
Çok güzel yazmissin bende katılıyorum
Annen pskiyatri hastası ve sen de hacılara hocalara üfürükçülere ve tavsiye edenlere bakıp da cin çıkarmaya mı götürdün ?
Cin bu aleme kesinlikle geçemez bu bir. İkincisi , cin çıkaran tipler , Hristiyanlıktaki şeytan çıkarmayı taklit ederler , aslında kitaptan kurandan bile haberi olmayan sarıklı cübbeli tiplerdir bu da iki. Annen artık burada değil , o gerçekliği kaybetmiş durumda ve kontrol altnda tutulması gerek , bunun yeri de hastanedir , zira paranoid şizofreniye döndüğünde , halisunatif olarak duyduğu sesler yüzünden sizin canınıza bile kasdedebilir, bu da üç...
Seni anlıyorum , hayırsız evlat olmak istemiyorsun ama bilinci aklı yerinde olan biri için geçerli bu. Şuanki annen değil seni , kendni bile tanımıyordur ve siz etrafında dolaştığınız tanıdık yüzlersinizdir. Ona yapacağın en büyük iyilik , psikiyatrik kontrol altında tutmanızdır , evde bir gece herşey olabilir.
Diğer yandan evden çıkın diyen o hocaların çıkarı ne bunu düşünün önce. Ev sahibi siz değilseniz ve kirayı da aksatıyorsanız , o hocanın kulağına su kaçıran da olabilir. İnanmayın böyle cin sarmış hikayelerine, cinler 7 milyar insanı bıraktı sizin evinizi mi buldu , sana mantıklı geliyor mu bu? Hocanın hası falan olmaz , olsa diyanet bunları memur olarak işe alırdı. Bunlar senden benden geçinen ve hastaları da daha hasta hale sokan acımasız tiplerdir , ellerinden de hiç bir şey gelmez.
Mucize Hz Muhammed'e bile yasaklanmışken , bunlar mı seçme hocalar da cin can cun oynayacaklar?35 Yorumla- +1 yıl
Bilimden söz ediyorum , insan beyin hücreleri arasında elektrik bağları iflas ettiğinde geri dönüşümsüz karışmalar başlar.
Bu tarz hastalıkları da o devrin tanımlanamazları olarak kabul edersen sonuca erişirsin , konu cin değil ruhsal hastalıktır, , ayrıca Kuranda cinlerin varlığı sabittir ancak alem değiştirmeleri kesinlikle yasaktır kaldı ki insanları etkilesin kullansın evlensin boşansın çocuk yapsın.
Rahman 33: Ey cin ve insan toplulukları! Göklerin ve yerin uçlarından bucaklarından geçip gitmeye gücünüz yeterse geçip gidin. Büyük bir güç olmadıkça geçip gidemezsiniz.
der. Yani ne oradan ne buradan kafasına göre göçmen ya da kaçak geçiş Allah izin vermedikçe olamaz eğer kurana inanırsan. Hadislerde herşey söylenmiş , ayetlerle bir tutmak çıkar yol değildir. Dolayısı ile saydığın alimlerin bahsettiği cin , hastalıkta bahsedilen değil kurandaki cindir.
Bu bir mental bozulmadır. Dinle cinle periyle alakası yoktur. Hacı hocaların da yapabilecekleri bir şey , yoktur.
Soran+1 yılannem bunları yapıyor bazende ertesi gün ne olcağını bazen gösteriyorlar rüyasında ya da bir ses geliyormuş kulağına söyledikleri aynen gerçekleşiyor akşam dışarı çıkıyor, çam ağacının altınca on dakika bekliyor ezan okunurken ve mübarek günlerde hiç bir şey yapmıyor nereyi ellerse ellesin yağlı diyip ellerini yıkıyor bana gördüğü yaratıkları anlatıyor onların neler söylediğini anlatıyor buna benzer şeyler işte
- +1 yıl
Bu sadece onun beyninde olan şeyler , inle cinle alakası yok , kadıncağız ağır hasta. Bırak bu cin evliya hoca işlerini ve onu tedaviye aldırt.
Yazdım kuranı , kesinlikle yasaklıdır alemler , bakma sen yüzbinlerce insani laf da bulunan hadislere ve onları söylemiş olduğu söylenen alimlere , ilimlere.. Mış' larla tedavi olmaz zaten olmamış da. Bu konuyu onun selameti için bilimle halletmen gerek ve ben sana bunu uzman psikolog olarak , konunun din açısından da iyi bilerek söylüyorum.
İnsanlar gerçekten Kuranı okuduğunda anlasaydı , böyle uydurmalar ile uydurukçularına baştan inanmazdı, bunu tercüme et diye ellerine düşüp hokus pokus yapanlara muhtaç hissetmezdi kendini - +1 yıl
Yorumlardan sen de izliyorsundur , ne kadar büyük bir pazar olduğunu bu cin konusunun... Hocalarıydı menziliydi erol tangut'uydu tanıdığıydı kendisiydi tarikatıydı hadisiydi vs vs ne çok inananı çözümcüsü varmış hayret ettim. Birkaç da kendisi sorunlu olanın anlattıkları gelmiş ki halisunasyondan ibaret , sen de herkese annenin ne yaptığını kopyala yapıştır yapmış ve sorunun ciddi vaka olup olmadığını şüpheye düşürmüşsün.
Parasal sıkıntıdan söz etmişsin ama zaten devlet hastaneleri senden ücret de istemeyecekler, bu kadar beklemenin anlamı yoktu.
Ya da xper biriksin mi yapıyorsun hayırdır
+1 yılŞizofreni bir beyin hastalığıdır. tıp literatürüne böyle geçmiştir, ilaç tedavisi ise ilk, en önemli ve tek geçerli tedavi yöntemidir. ilaç tedavisi olmadan sosyalleştirme gibi "psikiyatrik" değil de "psikolojik" tedaviler "hiçbir" sonuç vermeyecektir. "ilaç tedavisi başlamış" bir şizofren düzenli ilaç kullandığı takdirde hiçkimseye zarar vermeyecektir, zaten buna takatı da kalmayacaktır. Antipiskiyatri sempatizanı arkadaşlar tedavi görmeyen bir şizofrenle birkaç saat geçirdikten sonra geri dönülmesi imkansız etkileri olan ilaçları kendi elleriyle hastaya yutturacaklardır, onları ciddiye alma. hastalığın hangi insanda nasıl etkileri (halüsülasyon, kendine zarar verme, çevresine zarar verme, dış uyarılardan etkilenmeyen aşırı hareketlerde bulunma) olduğunun önemli olmadığını görmek ve bu detaylarda fazla yoğunlaşmamak gerekir. önemli olan teşhis, uygulanacak tedavi ve sonrasıdır. O yüzden haci hoca in cin işlerini acilen bir yana bırakıp bu konuda görüştüğünüz uzman kişidende alacağınız tavsiye ile hemen gerekli müdahaleleri belli bir reddeye kadar zorlada olsa yapiniz. Gecmiş olsun acil şifalar dilerim..
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
(Netten alıntıdır)
Cinlerin insan bedeninde olduklarının alametleri şunlardır:
1. Cin bedennin tamanına girerse bedende ağrı , sancı ve titreme olur. bazen bu uyuşukluk olarak ortaya çıkar
2. Cin bedenin bir uzvuna girer ve orada belli bazı hastalıklar olur mesela bazen kısmi felç gibi el veya ayaklar tutmaz hareket edemez.
3. Uzun zamandır bedendedir , fakat vücutta herzaman durmaz gelir vurur ve gider.
Cinler insan bedenine nasıl girer ve nerede durur?
İbni Abbas (radiyallahu anh) şöyle buyuruyor:
"Cinler ateşin duman tarafından yaratılmıştır."
Duman ise insan vücuduna rahatlıkla girebilir.(sigara dumanının girmesi gibi.) Çoğunlukla beyinde karar kılarlar. Çünkü Oradan diğer uzuvlara hükmetmesi daha kolay olur. Hastanın dilinden konuşan bazı cinlerde , beyinde olduklarını haber verirler. Cinler beyne girip yerleştikleri gibi , vücudun herhangi bir yerinede girip yerleşebilir, ağrı ve sancıya sebep olabilirler. Fakat bu ağrı ve sancılar cinlerden kaynaklanabileceği gibi tıbbide olabilir.
Hastada bu alametlerin hiç biri olmasada bedende cin olduğu anlaşılabilir. Şöyleki; hastanın sağ kulağına ezan okunmaya başlayınca açık alametler görünmeye başlar. Hastanın bayılması, çığlık atması, titremesi, ellerini gözlerine kapatması, ağlaması gibi.
Cin eğer hastanın içinde ise okunma esnasında şu alametler zuhur eder.
-Cin bağırmaya başlar, sızlanır, hatta cinnin durumuna göre hastanın dilinden konuşur.
-Hasta sağa sola sert bir şekilde bakmaya başlar ya da gözlerini kapatır.
-Vücudu titremeye başlar, sağa sola döner.
-Hasta bayılır ve cin hastanın dilinden konuşur. Bazende cin adını söyler.
Öncelikle Allah acil şifalar versin ben yukarıdakiler uyuyor mu veya bu tip şeylere rastladınız mı diye merak ediyorum ve ne durumdasınız ne yaptınız bu zamana kadar?00 YorumlaAllah annene acil şifalar sana da sabır versin arkadaşım. Bu konuyla beraber yapılan yorumlarda da gördük ki hala şarlatan hocalardan medet uman, yok neymiş nasıl büyük bir günah işledin de içine cin kaçtı diyen, psikolog olduğunu söyleyen şahısın "Acilen evi satın oradan taşının" önerisiyle mantık ötesi yorumlara bir kez daha şahit olduk!
Sana söyleyebileceğim tek şey: Buraya hiç danışma bile, hacıyla hocayla uğraşıp da anneni hasta etme, annene biraz değer veriyorsan o kadını ne yap et uzman bir doktora götür. Sağlık bu, bunda utanılacak bir şey yok. Bugün annen hastalandıysa yarın sana, bana hepimizin başına gelebilir. Hastaneye yatırtmak gerekiyorsa da yatıracaksın, bunda utanacak sıkınacak hiçbir şey yok, Anneciğine sahip çık lütfen ve sevgini sakın esirgeme. Her şeyin ilacı sevgidir. Yaşam boyu devam eden otizm hastalığını bile yenmiş bir çocuğun haberlerini de okuduk. Annesi hiç pes etmeden, sadece evladına gösterdiği sevgiyle otizm hastalığını yendiler. Senin annen neden iyileşmesin? Annene sahip çık, onu saçma salak üfürükçülere teslim etme.10 Yorumlabana deli demesinler istiyosa toplum yorumlarından çekiniyo demektir, demekki etrafta dalgaya alabilcek tarzda insanlar var elalem ne der takıntısı var annenizde önce onunla konuşarak bunu yenin insanların ne derse desin sizin hep onun yanında olucağınızı söyleyin güvende hissettirin. Sonrasında bulunduğunuz evden taşınmak tedavi sürecinden sonra ona iyi gelicektir bir takım şeyleri hatırlamaması açısından mekan değişikliği bu konuda önemlidir sürekli olumlu düşünmesini sağlayın bir de. . geçmişler olsun
21 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim sağolun
+1 yılÖncelikle geçmiş olsun. Bak durumumuzda yok diyorsun hocalara üfürükçülere para kaptırmayın. Bir psikoloji öğrencisi olarak mutlaka ama mutlaka hastaneye gitmesini öneririm eğer ikna edemiyorsanız eve bir psikolog veya psikiyatrist getirirseniz işiniz kolaylaşır ama özel olur maddiyatım yetmez diyorsanız artık ya eve ekip çağırarak ya da kendiniz hastaneye getirmelisiniz. Evet karşı çıkıcaktır belki kızacaktır ama unutmayalım o şu an sağlıklı düşünemiyor. Bu zor bir süreç en az anneniz kadar sizin içinde muhtemelen gördüklerinizden etkileniyorsunuz sizde yardım alırsanız daha kolay atlatırsınız tekrar geçmiş olsun.
23 Yorumla
Soran+1 yılsadece ilaç tedavisi mi uyguluyorlar hastanede ya da özel bir bölümde mi kalıyor bu gibi hastalar
- +1 yıl
Yatırmak istediğin hastaneya bağlı aslında psikoloji bölümü olmasına dikkat et. sadece ilaç verip yollamasınlar terapi istiyorum diye istediğini bildir muhtemelen yatıracaklardı zaten. Özel bir psikiyatri bölümüne yatıracaklardır
- +1 yıl
Peki krizler ara ara mı oluyor yani sonrasında herşey normale dönüyor mu
Hastaneye yatmali gercekten ilerleyen zaman onun icin daha kotu bir cikmaza gidebilir. büyü olayini hastanr tedavisinden sonra bakmalisiniz. evet buyu var cinlerde musallat olabiliyor insanlara fakat bunun bir gecmisi olmali. anneni once hastaneye yatir hastaligi buyuk. ihtimal hastanede gecicektir doktorlar ilaclarla toparlanmasina yardimci olur. eve geldiginde tekrar ayni olursa bu sefer cin buyu olayina kanât getirebilirsin her ne olursa olsun dua etmeyi eksik etme annenede oku. oyle birsey yok diyip inanmayanlar köy yasamina gitmemis demek ki. daģ tırmanisimizda aksama kalmistik inerken garip garip sesler duyduk gölgeler cok kotuydu dua ettinde allah yardim ediyor.. gecmis olsun allah yardimciniz olsun
13 Yorumla
Soran+1 yılannem bunları yapıyor bazende ertesi gün ne olcağını bazen gösteriyorlar rüyasında ya da bir ses geliyormuş kulağına söyledikleri aynen gerçekleşiyor akşam dışarı çıkıyor, çam ağacının altınca on dakika bekliyor ezan okunurken ve mübarek günlerde hiç bir şey yapmıyor nereyi ellerse ellesin yağlı diyip ellerini yıkıyor bana gördüğü yaratıkları anlatıyor onların neler söylediğini anlatıyor buna benzer şeyler işte
Soran+1 yılsağol
+1 yılallah yardımcın olsun kardeş. o şizofreni hastalığı çok kötü bir şey. ilerleyebiliyo.2 3 yıl once bızım burada bı polıs memuru once karısını ustune zımmetlı sılahla cektı vurdu. sonra da kendısını cekıp vurmus. ıkısı de rahmetlı oldular :(( kadın anlamıs galıba cocukları evden yollamıs.. yoksa cocuklar da... hos bı durum degıl ama karısı bılıyomus sızofren oldugunu. kımseye soylememıs.. hastaneye yatırsaydı belkı boyle olmayacaktı :(( çok uzucu bır durum. o yuzden bu durum ıhmale gelmez.. en kısa surede destek alın veya ne bıleyım hastaneye yatırın. tedavı olsun. annenın ıyılıgı ıcın, gelecek gunlerınız ıcın. baban falan ne dıyor bu duruma? ya da ne bıleyım ananen, deden falan yardımcı olsunlar. tekrardan geçmiş olsun kardeş.
12 Yorumla
Soran+1 yıldoğru düzgün kimsemiz yok ki yardımcı olacak
- +1 yıl
böyle bir durumda ne denir bilmiyorum ki :(( allah yardımcınız olsun.
Gizli Üye(36-45)+1 yılCanim beni :( yazdiklarini okuyunca cok duygulandim, annenin yasadiklari benzer bende yasadim. Bu karar şu an zor olsada ilerki zaman icin iyikide yaptim deyip anneni zorunluda olsa hastaneye yatirmalisin. Onun duydugu sesler ilerde intihara surukleye bilir. Beni suruklemisti. Cunku artik kisi kendinden cikip sanki o sesler kendisiymis gibi oluyor. Sesler onu kontrol altina aliyor. Benim ailemde beni zorunlu hastaneye kaldirdilar. Orda aylarca kaldim. Ama ciktikten sonra bile psikolojik destek aldim.
Annen icinde kolay degil, sen bukadar uzuluyorsun ama inan o daha cok uzuluyor. Annen hastaneye veya gitmek istemez cunku sesler buna izin vermez.14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe bedduasi ya, annem babam baskalarina beddua etmezken kendi evlatlarinami yapcak.
Neden oyle bise dusundunki?
Soran+1 yılannemede eskiden büyü yapmışlar ama çözdürmüşler sonra büyüyü annem 35 yıldır böyleymiş hiç gitmediler diyor
Şizofren kişiler tanıdım bu hastalığın geçmediğini ama en azından denetimli olabileceğini söylediler. Hepsi hastaneye koşa koşa gidiyor. İşin zor. Bir gün şöyle bir numara çekmiştik anne gitmiyordu doktora dedim ben hastayım. Kötüyüm mutsuzum. Doktor seninlede konuşmak benim sorunumla ilgili dinlemek istiyor dedim. Gitti. Kandırdık onu. En azından ilaç kullandır. Doktorla konuş. İlla hastaneye yatması gerekmiyor. En azından bu etkileri azaltırsın. Bu arada korkma bu sadece bir grip gibi hastalık. Ucube değil annen. Sadece hasta ve iyileşecek. Garip davranışlar sergilemiyor bunlar gayet mantıklı onun için. Utanma ona sıkıca sarıl. Evlat sevgisi bazen çok ikna edici olabilir.
10 YorumlaOncelikle Allahim yardimciniz olsun bni sakin yanlis anlamayin ama hastaneden once is sizlere dusuyo bol bol dualar edin lutfen hocalarmis muskalarmis bunlara gitmeden once ilk ve tek siginacaginiz yer Rabbim oldun biliyrum szi cok ama cok iyi anliyrum bazi insanlar yardimci olmaktan cok sizlere daha cok zarar verebilir bn buari yasadim bna inanin lutfen cok agir seyler atlattim oncelikle yapmaniz gereken annenizi cok farkli seylrrle ugrastirin ve kesinlikle yalniz klmasin ve surekli bseylerle ugrasmk zorunda kalsn yani kafasi bos olmasin ve yalniz byerlere gitmesin surekli yannda olmaya ozen gosterin szde dua okuyun annenzde ve evde kim varsa lutfen muskalardn once siz dualar edin biliyrum caresizsiniz ama bunun doktorlukta bir isi yok Allah yardimciniz olsun sormk istedginiz bsey olursa yardımcı olurm Allahin iznyle kendinize dikkat edin.
212 Yorumla
Soran+1 yılben annemle yalnız yaşadığım için şu an hiçbir şey yapamıyorum akrabalardan da yardım eden yok dedemden kalma eski bir evde yaşıyoruz öncelikle evden çıkmamız gerekiyor ama ben çalışamıyorum bende de biraz sıkıntı var
Soran+1 yıleski bir evde oturuyoruz bahçeli bir evde
Soran+1 yılbenim küçüklüğümden beri varmış bu olaylar ben dünyada yokken bile yani otuz yıl kadar
Soran+1 yılailesinde birşey yok annemin çünkü beraber yaşıyorduk ve rahmetli oldular annemle yalnız kaldım ben
Soran+1 yılbize emret ne istersen onu yapalım diyorlarmış bide düşündüğü şeylerin nasıl olcağını söylüyorlarmış şu an bile çok ciddi morelim bozuldu cinnet geçircek kadar az önce banyoya gitti karanlıkta birşey yaptı çok kötü oldum ben yatıyorum şimdi iyi geceler
Soran+1 yıltamam sağol
+1 yılBirincisi o para isteyen "hocalar" hoca degil. Hoca dedigin sevabi icin yardim edecek. Ama zaten oyle o islerle olmyor Yok cin gondermek fln. Siz bol bol dua okuyun evde kuran okuyun allahtan baska kimse yardim etmez. Ve evet hastaneye yatmasi iyi olabilir tedavi icin annene kotuluk degil iyilik yapmis olursun
11 Yorumla
Soran+1 yılanladım sağolun
En korktugum sey. Allah korusun derim kimin basına gelirse gelsin. İmrenilecek bir olay degil yasadıgımdan biliyorum. Sabah ezanına kadae uyutmazlar göz maskesi var bende tam cekerim onu cıt diye ses gelir bir yerden imkanı yok uyutmazlar tam dalıcaksın ses yaparlar kuranları düsürürler. İlk kez gördügüm anı hatırlıyorum hala dün gibi cok sükür kurtuldum. Allah annene sifalar versin dualar okusun onlara bulasmak hic de iyi bir sey degil sonunda elinden herseyini alıyorlar
15 Yorumla- +1 yıl
Nasıl kurtuldun? Bunlar büyüyle felan vucuda girmiyor genelde büyük gunahlar ve bedduayla giriyorlarda. Tamamen kurtulman icinde hangi sebebten girmisse onun icin tevbe edersin onun giriş ruhsatını bulms olursun ve ölür mesela benim anneme dedemin adadagı koc adagından girmis dua edince belirdi Allah ım babamın yerine getiremedigi koc adagından gelen şeytandan sana sığınıyorum diyince şeytan devreye girdi daha dun kocu kestim o an annemi görmen lazımdı can cekisir gibiydi eli kolu cnku icibde ki ölüyodu oan kryldu cok skr
- +1 yıl
13 yasımdayken ananemlerin köydeki evlerine gidiyorduk yaz tatilinde falan. Eski yapmadıkları bir ev vardı 2 katlı ama hala insaattı catısını da yapmamıslardı bir kat daha yaparlar diye. Ben de köy yerinde yıldızlar cok güzel görünüyor hep catıya cıkardım geceleri o zaman carpılmısım üstlerine basmısım ya da isemisim bilmiyorum. Sonralarda ben ne istersem gerceklesmeye basladı. Mesela ilk baslarda dejavular vardı, rüyamda olucak olayları görüyordum falan. Hem kısa hem de uzun süreli. Bir sene sonrakileri bile görebiliyordum, sınav olmasın bugun iptal olsun diyordum hic calısmıyordum sınav iptal oluyordu. Her neyse üstünden 3 sene gecti tekirdaga tasındık ve bu dejavular artmaya basladı uyanıkken bile artık görebiliyordum gelecegi hatta yanımda olduklarını bile hissediyordum. Cok zor seyler yasadım. Hayatımın 1 senesini kaybettim. Ben öldürtmedim cünkü kalabalık bir kabiledenlermiş Onun yerine siseye tıktırdım en güvenilir yöntemi
Soran+1 yılbenim annemde de on beş yaşından beri varlarmış öncden büyü yapılmış anneme ama bozmuşlar seninde anlattığın gibi annemde gelecekten bazı şeyler söylüyor gerçek oluyor bazen bende rüyamda gördüklerim ertesi gün gerçekleşiyor aynısı sen kime gittinde düzeldin sana mesaj yazsam bana söyler misin
- +1 yıl
@iomaggio sen ne diyorsun ya, böyle hassas bir hastalık için nasıl olur da saçma salak ithamlarda bulunuyorsun sen? Bu tür hastalar hassas hastalıklardır, hepimizin de yakalanma riski vardır; acıyı, derdi tasayı kollar bu tür hastalıklar. Kim bilir ne üzüntüler yaşadılar da bu hastalığın pençesine düştüler. Sen fazla dizi izliyorsun @iomaggio, öyle günahla munahla cin min vücuda gimez Cahil seni.
sacmalama cin hoca hepsi yalan ben nefes alamıyordum güçsüzdüm herifin biri komşuda beni gördü büyü var 400 tl isterim muska yazcam cin saçmalıkları haberleri falan gönderdi yok efendim ruyalarında benim sırtıma cinler biniyormuş tabi sizler gibi inananlar yazdır allah yazdır tabikii inanmadım gittim hastaneye kan testi yaptırdım demir eksikliği çıktı o hocaymış cin mişş... hepsi yalan komikk HEPSİ SAÇMALIK... lütfen saçmalayın hem sağlığa hem cebe zarar bırakın şu işleri bu anlattığınız hastalığın çaresi ve tedavisi de mevcut!! cinmişş muskaymış bunlarla uğraşırsanız inanın telafisi olmaz bir hata etmiş olursunuz
12 Yorumla
Soran+1 yılakşam dışarı çıkıyor, çam ağacının altınca on dakika bekliyor ezan okunurken ve mübarek günlerde hiç bir şey yapmıyor nereyi ellerse ellesin yağlı diyip ellerini yıkıyor bana gördüğü yaratıkları anlatıyor onların neler söylediğini anlatıyor buna benzer şeyler işte
- +1 yıl
zihinsel rahatsızlıkların belirtileri kişilere ve çevrelerine göre değişir ve duruma göre halisülasyon görebilir böyle yapmasını cin hoca büyü gibi şeylere yormak kişinin sağlığına yapılan geri dönüşü olmaz en büyük hatadır!! bir zamanlar yoğun stresten ötürü anksiyete sıkıntısı yaşıyordum iki metre uzunlugunda sivri kafalı siyah bir gölge görüyordum bazen koro halinde aşağıdan sesimi haykıran insanlar duyduğumu sanıyordum ses ya da görüntü ama bunun zihnimin bana olan oyunu olduğunu biliyordum tedavi oldum geçti gitti bunların bilimsel açıklamaları mevcuttur tedavi edilebilir.
+1 yılGit doktorla konuş mutlaka ondan direktif alarak götür mutlaka hastaneye götür bu tür hastalarda ilaç şart benim de alemde bir şizofreni hastası var ve bakımını ben yapıyorum bu nedenle biliyorum ilk iki üç yıl ilaçtan da öyle çok verim alamazsınız * sonra normal bir insandan öyle çok farkı kalmaz
13 Yorumla
Soran+1 yılneler yapıyor mesela şizofreni hastanız
- +1 yıl
Bizimki öyle aşırı boyutlarda değil çok şükür sadece çok basit halüsinasyonlar görüyor mesela sen benim eve gelmedi istemiyorsun ya da ben odadan çıkınca telefonda biriyle hakkımda konuştun gibi şeyler. Yani bunlar çok basit gibi ama devamli yapılınca çok ciddi sinir bozuyor
Soran+1 yılbenim annem gece dört gibi onun bir saati var o saatte hep kalkıyor mutfağa gidiyor birşeyler konuşup geliyor evden dışarı çıkmıyor hiç sadece alış veriş için çıkıyor benim aldığım şeyleri yemiyor ezan okununca ve mübarek günlerde hiç bir şey yapmıyor bekliyor nereyi ellerse ellesin gidip elini yıkıyor lambaları yakamıyor ben olmasam karanlıkta oturuyor televizyonu açmıyor ben yokken yanına birileri geliyormuş, bizden istediğin bir şey var mı ya da emret on yapalım diyorlarmış
çok zor bir durum... şizofreni teşhisi de zor konulur yani öyle hemen nasıl karar vermişler. bence hastahaneye yatırmalısın, istemiyorsa bile bunun ilaçları var. doktor eve gelebilir mesela. Allah yardımcınız olsun.
bol bol dua et felak nas oku başında. hocalara da güven olaz bu devirde şarlatanı da pisliği de. en iyisi doktorla bu durumu halletmen.13 Yorumla
Soran+1 yılsağol ama anneme söyledim gitmem diyor beni deli sancaklar diyor zaten onların bana faydası olmaz cinlere inanmıyorlar beni şizofren sanıyorlar diyor
Soran+1 yılyaşanmaz ama ne yapalım bizim kaderimiz böyle yardım eden yok
+1 yılöncelikle çok geçmiş olsun Allah şifasını verir inşallah. Fakat bence durum dokturluk değil. musallat olmuşlr. benim teyzemede olmuştu böyle ssonra evlerini değiştirdiler çok iyi bir hocaya gittiler. istemeden üç harflileri rahatsız etmiş. onlarda onun için musallat olmuşlar. bence hud bu tarz bir şey. kuran okusun ya da bilmiyosa yanında okusunlar bol bol. ve sen bunları annen anlattığı halde evde korkmuyor musun ya?
11 Yorumla
Soran+1 yılbiraz tedirgin oluyorum eskisi gibi korkmuyorum
Ya bence 3 harfliler musallat olmuştur ben inanıyorum vallahi, çok para isteyen hocalara sakın götürmeyin onlar yalancı gerçek hocalar asla para lafı etmezler gerçi benim bir tanıdığım kadın var onunda 3 hafrlileri var ama oda para istiyor ama böyle küçük köylerde niğdede felan bir hoca vardı alıyordu 3 harflileri, ben inanıyorum annenize biraz köylerden felan araştırsanız benim niğdede söylediğim hocaya ulaşırsam size bilgi vereyim mi, kim ne derse desin ben inanıyorum hocalarada (hepsine değil tabi) 3 harflilerin musallat olduğunada :( çok üzücü bir durum allah sabır versin :( bu arada bu musallat olanlar Müslüman değilmiş
02 Yorumla
Soran+1 yılmüslümanlarmış ama sözde müslümanlar
+1 yılŞizofreni çok ciddi bir rahatsızlıktır. Allah yardımcınız olsun. Ama unutma ki, ileri evredeki şizofreni "Ölümle" sonuçlanır. Bu sebeple, senin için zor olsa bile, polis zoruyla anneni hastaneye kapatman gerekiyor. Bu şekilde tedavi görüp iyileşen ve sosyal hayata karışan 2 kişiyle tanışıyorum. 6 ay tedavi görmüştü 2side. Sonrasında da ilaç ve iğne ile tedavi devam ediyor ömür boyu. Kesinlikle ihmal etmeyin !!! Acil şekilde yatırman gerekiyor. Bu hastalık gün geçtikçe, içten içe yer insanı.
(Bu iyileştiğini söylediğim arkadaşlarımdan 1 tanesi, tedavi öncesi, evi yakmaya çalışmıştı duyduğu sesler sebebiyle :(((10 Yorumla
+1 yılşizofreniler tedavi gormeyi reddederler
onu kandırmalısın bir şekilde
zorla olmamalı
ben uyuyamıyorum rahatsızım de doktora gitmem lazım de sende gel benle
gerçi sen iyisin hasta değilsin zaten ama
en azından bak bir gidelim danışalım zararı olmaz faydası benimde bir gorunmem lazım de
kendine de randevu al ikinize birlikte iki randevu yani. o şekilde ikna et11 Yorumla
Soran+1 yılsöyledim gitmem diyor beni deli sancaklar diyor zaten onların bana faydası olmaz cinlere inanmıyorlar beni şizofren sanıyorlar diyor
+1 yılAnkarada özel bir hoca getirtirildi bunun için
Annemin annneannesinjn cinlerle ilgili durum vardi... zaten turkiyede bu islerde en iyileri 3 4 tane hoca var arastirip bulmak lazim
Doktorlar bisey yapamaz buna ancak hocalar cagre doktorlar sadece ilac verebilir bukadar...
Şizofreni hastasida değil
Bir an önce bu isten kurtulmalisiniz13 Yorumla
Soran+1 yılismi ne hocanın ankaranın neresinde biliyor musun?
- +1 yıl
anneme sordum ama oda bilmiyormuş
hoca herkesse gitmiyormuş zaten ,
sen bir araştır muhakkak vardır senin yaşadığın şehirdede
iyi bir hoca..
para isteyenlerede kesinlikle gitme
ankaradan gelen hocaya sadece yol masrafı ve yemek masrafı karşılandı öyle
para verilmedi..
kesinlikle öylelere inanma
Soran+1 yıltamam sağol
Neden direk şizofreni diye tanıladın? Bu durumun cinler ile alakası olabileceğini düşünüyorum. Şayet bence gerçekten ilim sahibi bir hocaya anneni götür, eğer cinler ile ilgili bir konuysa bunu anlayacaktır. Şayet değilse kesinlikle hastaneye yatarak, tedavi görmesi gerekir biran önce. Doktorlar bazen çözemedikleri vakalara şizofreni diyip geçebiliyor. Sen bence benim önerdiğimi bir dene. Çünkü bunlar gerçek şeyler...
12 Yorumla
Soran+1 yıldoktor şizofreni dedi
- +1 yıl
Doktor şizofren dedide, cinler musallat olmuşmu olmamışmı bunuda öğrenmen gerekir. Doktor sana cin musallat olmuş dicek hali yok. Şizofren belirtileri var diye şizofren tanısı koymuştur. Cin musallat olmadıysa şayet doktorun dediği gibidir. Bu tarz vakaları doktorlar çözemez. Sen bir danış..
benim annemde de aynı hastalık var başka bir erkek akrabamda da var biz hacı hocaya falan çok gittik geldik bu işlerin hacı hocayla olucak bir yanı yok Seroquel diye bir ilaç var en faydalısı bu ama sürekli uyutuyor ileri günlerde hasta da düzelme oluyor fakat sürekli ilaç kullanması gerekli bu hastaların ben annemden ve çevremdekilerden biliyorum bu hastalık bizimkilerde küçüklükten beri var. annem şimdi üniversitede profösöre gidiyor o sürekli kullanabileceği ilaçlar verdi ilk başlarda ilaçlardan dolayı yatıyordu zamanla alışıyor. Annenle otur her şeyi konuş ileride sıkıntı olabileceğini psikiyatri hastası olmayan doktora bakılmayan insan yok günümüzde artık sıradan bir durummuş gibi önceden çekiniliyordu..
00 Yorumla
+1 yılDayımda da şizofreni hastası ve hastaneye yatırmıştık. O da gitmemekte diretiyordu bizde küçük bir yalanla kandırmıştık. Hastaneye başvurulduğunda size yardımcı olunabiliyor. Tam bir bilgim yok ama istersen sorar yardımcı olabilirim. Sonuç olarak hastaneden çıktığında ufak sorunlar olsada çok daha iyiydi.
16 Yorumla
Soran+1 yılHastanedeki tedaviden bahsedersen sevinirim
- +1 yıl
Doktorlar eşliğinde bir süre orada kalıyor. Her gün ilaçları veriliyor. Dayım Manisa' da yatmıştı. Maalesef çok bilmiyorum. Genel olarak iyi ama yani.
- +1 yıl
Senin güvenliğin annenin sağlığı içinde hastaneye başvurmanı tavsiye ederim. Her hangi bir görevliye sorarsanız sizi yönlendirir. Yardımcı olmak istedim fakat yapabileceğim bukadar.
Soran+1 yılçok sağol yardımcı olmaya çalıştığın için
- +1 yıl
Önemi yok.. Hastalığı ilerlemeden müdahale edilsin önemli olan
Gizli Üye(30-35)+1 yılKoruyucu cin?
One l*n :D
Hayatımda boyunca çok saçma sapan şey duydum. Ama bu kadarını ilk kez duyuyorum.
Ya bu koruyucu cinlerden, gece klüplerine falan alalım. Bodyguardlara gereksiz yere para verilmesin. Gece klubü sahipleri tutsun bir hoca, o da koruyucu cin çağırsın. Mis gibi.
Ya da ülke sınırlarına bu koruyucu cinlerden yollayalım. Hem onlara kurşunda işlemez. Boşuna Türk askeri yorulmasın.
Koruyu Cin Timi kurulsun. Hocalar çağırsın bunları belirli günlerde. MİT içinde de çalışabilirler.26 Yorumla- +1 yıl
cınlerı kullanan ıstıhbarat teskılatları var haberın olsun... okursan öğrenebılırısn
- +1 yıl
Ahahahahahahahaahahahahahaahahahahaha
@Silahsizkuvvetler - +1 yıl
su an yaptıgın yorumla cahıllıgın aynı orantda. dünyayı yoneten guc ıstıhbarat adlı kıtabı al oku. sonra rusya ve cının ıstıhbarat teskılatını arastır.. cahıllıgınız var susun barı bılıyor sansınlar
- +1 yıl
Rusya'da kaç yıl Ateizm ders olarak okutuldu.
Bu herifler mi Cinleri istihbaratta kullanacakmış ha?
Eğer her okuduğuna inanıyorsan, ben şimdi senin annene sağlam küfürler edeyim. Ona da inan olur mu?
Cevap sahibi+1 yıl@EvilMagnificent, ne ilginçtir ki, koskoca Çin ve Rusya istihbarat teşkilatının uyguladığı teknikler ele ayağa düşmüş. 2-3 salak bile bunları biliyor. Ben dağıtırdım o teşkilatı.
Ayrıca Ruslar ve Çinler cinlere inanmaz. Onların dininde cin diye bir şey yoktur. Cin İslam'a özel bir kavramdır. Yabancılar djinn der hatta
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllahım şifa versin umarım annen sağlığına kavuşur. Benimde Teyzem aynı hastalık yüzünden hastaya yattı kuzenlerim hocalara o kadar para harcadı ki anlatamam sadece koruyucu muska olsun yeter doktora nasıl gidicez demişsin kuzenlerim teyzemi çay içmeye gidicez diye arabaya bindirdiler bakırköye gittiler hastahanede zaten hemen alıyorlar kaç ay kaldı bilmiyorum ama Allaha şükür şimdi çok iyi ilaçlarını düzenli kullanmasına özen gösterin.
22 Yorumla
Soran+1 yılilaçla düzeliyor mu?
Cevap sahibi+1 yılTabiiki düzenli kullanıldıktan sonra niye düzelmesin kontrollerini aksatmıyodu
kesinilikle götür eğer böyle şeylerde tedavi alınmazsa allah korusun iyice gider zarar veriri kaybedersiniz belkide beni götürüyorlar diyip evden kaççak yapma kardeşm götür ikna et olmaadı uyutarak veya söyle yap direk ara gelsinler sohbet ede ede götürsenler... geçmiş olsun allah şifa versin
20 Yorumlaİlk olarak Anneni kendi isteğiyle götürmeye çalış. Mutlaka çok isteyerek gideceği bir yerler yapacağı bir şeyler vardır. Bunlara gideceğinizi ya da bunları yapacağınızı söyle bu şekilde hastaneye götür. Hiçbir şekilde dışarı çıkmıyor ya da yolda anlar diyorsan ikinci şık olarak zorla almaya baş vuracaksın. Şizofreni ilgi isteyen ve sürekli tedavi isteyen ciddi bir hastalıktır annenin peşine düşmeni tavsiye ederim.
20 YorumlaPsikiytride calisrkn boyle bir teyze yatiyordu sizofreni hastasydi duvarlarla knusrdu halusinasynlr grurdu. Gordkleri seye cevab verirdi filan yani durumu iyi degldi. snra teyze bu servstykn ilac tedavsne bsladk ilaclr agir olnca hic yerndn kalkamdi hic birsyini yapamz druma gldgi icn sadce o tyznn yakni yannda kaliyordu. Sonra duzeldi :) demem o ki teyze icn bu iyi geleck cnku siz onu oraya birakmiyorsnuz ki sık sık gelin edin. Hem hemsreler doktrlr artk cok iyi ilgilnyorlr
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılşizofreni felan değil delide değil bazı insanların doğuştan auraları farklı boyuttaki varlıkları kendisine çekerki annende bu durumu yaşıyor bence hastaneye yatırmayın kesinlikle önermem deli olmayan kadını delirtirler orda ayrıca sen çocuğusun annene inanman lazım eğer bazı şeyleri bilip görüyorsa doğrudur çünkü aynısı bende var ki bunlar 100%40'lık kısım böyledir bence kendinede baktır annen zaten karışmış yani diğiceğim durumunda belli hastaneye götürme boşuna masraf olur kendine baktır çünkü anneden çocuğa geçme ihtimalide var benim annemde vardı şu an bende var bence sağlam araştır öyle karar ver ama o kadın deli değil
05 Yorumla
Soran+1 yılhoca bana annenden sana gelip gidiyorlar sen bir iyisin bir kötüsün dedi
Cevap sahibi+1 yılKendine dikkat et kardeş ne diyelim duasız yatma yatarken kapını kilitle dua okuduğunda annenin aklına girip seni öldürtmek isterlerr bol bol namaz kıl dua oku yani yoksa başka çarende yok
Soran+1 yılanladım dua dan başka çarem yok zaten :S
Cevap sahibi+1 yılherneyse
Cevap sahibi+1 yılsahip çık annene
+1 yıluw... çok ciddi bir konu... Annen imanlı biridir muhtemelen.. Bolca Nas ve Felak sureleri okuyun evin içinde... Ayetel Kürsi de ihmal etmeyin... Kuranı Kerim okuyan siteler var açın ve sesini de açın... başka da bir şey diyemiyorum.. Allah yardımcınız olsun.. zor..
20 YorumlaHocalara falan inanma en iyisi doktorlar anneni mutlaka doktora goturmelisin benimde etrafimda böyle bir tanıdığım var tam şizofren olmasa da bu hastalığın başka çeşidi var onda , ilaç kullanıyor kullanmadiginda ortalığı ayağa kaldırıyor. Kendine veya etrafindakilere zarar verebilir mutlaka götür.
20 Yorumla
+1 yılAnnen şizofreni olmayabilir belkide günahını alıyorsun annem cinleri 4 sene çekmiş ve sonuç evden cıkmak anca oyle kurtulabilyrsunuz ilk babamda inanmamıstı yok diyodu sen sizofrensin ama ne zaman aksam ters ayaklı yeğenlerini gördü ve o zamandan sonra oda inandı ordan taşındıktan sonra annemin psikolojisi ve kendisine geldi yani durumun yok ama yakınına bir zaman kadar bırakman gerek kendine gelebilmsei için ya da ona güzellikle soylemelisin hastaneyi ıkna etmen için şizofrenise gitmeniz şart tabiki
02 Yorumla
- +1 yıl
O evden annenizi cikarmanizi dilerim bu tur seyler sizofreni değil gercektir aynisi benimkisinde vardi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim babamda şizofren. Gelip zorla aliyolarmis ama cekiniyoruz. Bu ani unuttiruyolarmis. Biz de şöyle birşey düşündük uyku ilacı versek farketmeden uyuyunca hastaneye gotursek. şu an düşüncede ama boyle yapicaz sanırım. Sizde düşünebilirsiniz. Bende gelip zorla anını yaşamamış olursunuz.
23 Yorumla
Soran+1 yılbizde hiç kimsede yok tu böyle bir hastalık
Cevap sahibi+1 yılBabamın amcasindada vardi
+1 yılo psikoloji ile gitmek istemeyebilir tabi mantıklı düşünemiyor, doğru olan senin onu zorla da olsa hastaneye götürmen orada tedavi olmasını sağlaman, o doktorlar boşuna okumadı o kadar inan ki annenin düzelmesi için başka kapılar çalmana hocalara bilmem neye para saymana gerek yok hastaneye gitmesini orada tedavi görmesini sağla bu yeter, hayırlı bir evlat olarak üzerine düşen de zaten bunu yapmaktır...
10 Yorumla
+1 yılhocam durumuna üzüldüm ama o tedavinin işe yaraması için annenin hasta olduğunu kabul etmesi ve o ilaçların işe yaradığını kabul etmesi lazım yoksa ne o ilaçları içer ne de tedaviyi kabul eder. Benimde var öyle bir akrabam "çeteler geliyor evimizi elimizden alıcaklar" şeklinde konuşuyordu gece kalkıp milleti ayaklandırıyordu kızınada zarar veriyordu falan daha sonra hastahaneye yatırdılar ilaçlarını aldığı sürece sorun yok hatta bir gün kafası yerindeyken kızını yetiştirme yurduna bırakmıştı ben hastayım durumum böyle şeklinde dediğim gibi tedavi sürekli bu ilaçları alması ilaçları bıraktığında tekrar baş gösterir şizofreniyi yenebilen 1 kişi var oda tam olarak yenmek sayılmaz bir matematik profesörü kendisnin hasta olduğunu ve hayal gördüğünü kabul etmiş ve öyle yaşamayı öğrenmiştir akıl oyunları olarak filme aktarılmıştır bu dediğim gibi senin zorla yatırman bir şey değiştirmez annenin o ilaçları alması lazım ve ancak bu kendi isteğiyle olur
10 Yorumla
+1 yılSana önerim.. Bulunduğunuz yerdeki müftülüğe götür anneni ve oradaki hocalar tedaviyi salık versin annene. Hastane işi de annenin inancı da garanti olur..
22 Yorumla
Soran+1 yılmüftülüğe sorcam yarın
- +1 yıl
Müftüyü dinleyip hastaneye gider annen.. Ama sen hastaneyi hiç karıştırma şimdi annenle gidin ki annen inansın..
Sakın para isteyen hocalara inanma annenin iyi bir zamanini bul ve onunla konuş seni anlamasini sağla zor olur tahminimce ama ikna etmeye calis Allah yardimcin olsun
21 Yorumla
Soran+1 yılsağol
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmis olsun. Ben de bir sizofreni hastasıyla aynı evde kalmıstım. Korkudan olmek uzereydim. Seni anlıyorum, ama sen de lutfen anneni anlamayı calıs bilerek ve isteyerek yapmıyo. Hasta, ve tedavi edilmesi gerekiyor, alıp gotursunler en iyisi bu. Dayan. Onun icin de en iyi bu olacak
22 Yorumla
Soran+1 yılaslında yıllardır böyle şizofreni hastası değil bence annem ama annemin gördüklerine göre şizofresni değil tanısı koydum o yüzden hastaneye başvurmaya kararsızım
Cevap sahibi+1 yılKaybedecek hic birseyin yok
+1 yıllütfen o annen yanlış anlama kötü kadın dahi olsa annen sevgini ver lütfen annen o senin. sarıl annem de o sana sarılmak zorunda kafayı dahi yese lütfen annen o senin. Allah yar ve yardımcın olsun. lütfen üstatım. onu bırak yanından ayrılma. köpek ol yanında bekle onunla yaşa. o seni dünyaya getirmiş lütfen senden istediğim lütfen ayrılma. beni annem köle oldu çalıştı okuttu beni. o seni bu yazıyı yazdıracak kadar emek vermiş lütfen ayrılma. koru onu. başta Allaha muhtaç sonra da sana muhtaç.
30 Yorumlakardeş benim kardeşimde böylediydi hatta bende yüzlercesini etrafımda gördüm biz kardeşime suriden nuska yaptırdık iğleşti allahıma şükür allahta senin annene acil şifa versin
11 Yorumla
Soran+1 yılamin sağol
+1 yıloff çok kötü bir durum Allah kimsenin başına vermesin çok geçmiş olsun :( Zorla da olsa götürmeye çalış bence. Daha fazla ilerlememesi için. Baban ne düşünüyor peki?
11 Yorumla
Soran+1 yılben annemle yaşıyorum kimsemiz yok
Psikoloğum ben annenin belirtileri neler mistik şeyler dışında başka gözüne çarpan birşeyler varmı? Şizofreninin türleri vardır ve ilerleyebilir ayrıca kimsenin şizofren olmayacağı kesin değildir herkes içşn tehlikelidir ne olursa olsun psikolog ve psikiyatra kendisi görünmeli senin doktora anlattığın yeterli değil
18 Yorumla
Soran+1 yılannem bunları yapıyor bazende ertesi gün ne olcağını bazen gösteriyorlar rüyasında ya da bir ses geliyormuş kulağına söyledikleri aynen gerçekleşiyor akşam dışarı çıkıyor, çam ağacının altınca on dakika bekliyor ezan okunurken ve mübarek günlerde hiç bir şey yapmıyor nereyi ellerse ellesin yağlı diyip ellerini yıkıyor bana gördüğü yaratıkları anlatıyor onların neler söylediğini anlatıyor buna benzer şeyler
Soran+1 yılannem ben dünyada yokken bile bu haldeymiş iyi gelir mi bilemiyorum aslında
Soran+1 yılannemle ben varım sadece akrabalardan da yardım eden yok evden çıkmamız lazım ama maddi durumumuz yok bahçeli bir evde oturuyoruz satsak değeri yok imar izni yok çünkü burada
- +1 yıl
Bu cinni bir vakadır size bir video atıvam iyice izleyin şeytan lisana gelince kadının göz kapaklarına bakın kapanmıyor bile.
https://m.youtube.com/watch?v=PEGuFnvKKzI
Soran+1 yılhiç bir değeri yok ki bende doğru düzgün çalışamıyorum hem belimden rahatsızım okula devam ediyorum birşeyler yapmak için
Sen böyle yazmışsin iyi hoşta daha ayrıntılı yazsan iyi olur. Annen etrafına zarar veriyo mu bir kere muska yapan hocalara güvenme para için yapiyolar. Daha kötü yaparlar anneni iyi tanıdığın birileri oolması laZım güvenilir
28 Yorumla
Soran+1 yılakşam dışarı çıkıyor, çam ağacının altınca on dakika bekliyor ezan okunurken ve mübarek günlerde hiç bir şey yapmıyor nereyi ellerse ellesin yağlı diyip ellerini yıkıyor bana gördüğü yaratıkları anlatıyor onların neler söylediğini anlatıyor buna benzer şeyler işte annem etrafa zarar vermiyor
- +1 yıl
Şimdi anneni zorla alıp hastaneye götürmek çok doğru değil gibi geldi bana ama psikolog daha iyi bilir. Anladığim kadarıyla sen kasaba gibi bir yerde yaşıyon sen psikoloğa kandırarak götür kadını bana kalïrsa. İyi güvenilir bir hoca bulmak lazim aslinda ben bir tane biliyrum. Ama annene psikolg da şart psikolojisi düzelse o kadar Değişik hareketler yapmaz
Soran+1 yıldaha şimdi banyoya gitti kendi kendi konuşmaya başladı çok sinirliyim şu an
Soran+1 yılben gelince susuyor anlamıyorum
Annemi hastaneye degil de iyi bir hocaya götür hastaneye goturursen bir faydası olmaz düzelmesi icin tek çare çünkü benimde basimdan geçti oradan biliyorum
14 Yorumla
Soran+1 yılhocaya gidiyorum ama düzelmiyor durumu ağırmış on tane varmış bende de dört tane varmış ama bendekiler gelip gidiyormuş hoca evden çıkın diyor ama kendi evimizden çıkıp kirada geçinecek durumumuz yok sizin tanıdığınız iyi bir hoca varsa yazar mısınız
Soran+1 yıltamam mesaj attım sana
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizim komşumuzda böyleydi. Ilerde ciddi boyutlara ulaşıp kendinede sanada zarar verebilir.
Camdan atlamaya yeltenmişti komşumuz atla dediler bana falan demiş.
o yüzden annen için en iyi yol bu. Geçmiş olsun umarım düzelir her şey.31 Yorumla
Soran+1 yılsağol
muskaydı carttı curttu bunları at kafandan hepsi yalan dolan.. annenin bir an önce tedaviye başlaması lazım, kadıncağız hasta hem kendisine hem de size zarar verebilir.. zorla kolundan bacağından tutup götürmek ne kadar doğru bilemiyorum ama kendi isteğiyle gitmeyeceği de kesin.. ve sonuçta tedaviyi yapacak doktordan daha iyi bilemeyiz, öyle olması gerekiyorsa öyle olur..
01 Yorumla
Soran+1 yılben doğduğumdan beri annem böyle aslında şimdi annemle yalnız kaldık o yüzden korkmaya başladım artık yeni şeyler yapmaya başladı
+1 yılöncelıkle gecmıs olsun. hoca moca işinden uzak dur hepsı hırsız bu bır hastalıktır. o yuzden en guzewl tedavı hastanede olur ılaclar ve farklı şekıllerı var ıyıce ılerlemeden. bence sen annenın ve senın ıyılıgın ıcn doktorun deddgını yapmalısın bır hastaneye yatırılmalı devletın bu konuyla ılgılı hastanelerı mevcuttur gecmıs olsun acıl sıfalar
10 YorumlaHocaların kendine hayırı yok bir kere Allah için yapıyoruz dese para mı ister birde yazmışın çok para istiyor Allah para karşılığında mı duyuyor sizleri Allah insan oğluna akıl irade vermiş onunla kendinizi hastalıklardan belalardan savunun diye hocalar duası tutuyorsa ömürlerine 1000 sene daha eklesinler göreyim.. Git şu anneni hastaneye yatır hoca müftü ile olacak birşey değil hocanın şahse gittiği tek yer cenaze evidir i
10 YorumlaŞizofreni hastalığı hem hastaya hem de yanındakilere zorluk yaşatır. Benim annem de kabullenmemişti. Ananem olaya el atmış zorla hastahaneye götürmüşlerdi. Tabii ona dayımın tedavi olacağı söylenmişti ama zamanla alıştı. Bir süre sonra da tedavisini kabullenmeye, iyileşmeye başladı. Şimdi hastalığı neredeyse yok denecek kadar azaldı. Sen de anneni zorla götüreceksin, bekledikçe daha tehlikeli sonuçlar doğurabiliyor.
10 YorumlaHastahanelerde zaten cinlerle ilgili bir durum olduğunu söylemezler. Şizofren derler. Sizin daha iyi bir hoca bulmanız lazım. Zaten işini asıl yapan hoca para istemez Allah rızası için yapar.
14 Yorumla
Soran+1 yılevet ama ben bulamadım öyle bir hoca buldumda bir gün rahatladı annem ertesi gün yine aynı
Soran+1 yılamin sağol
Benim de var cinlerim.
Evet kafayı yedirtmek üzereler.
Çakmaklarımı çalıp duruyorlar.
Hocaya gitmiyorum çünkü öyle şeylere karşıyım.
Annenin durumuna üzüldüm. onu kandırmalısın.12 Yorumla
Soran+1 yılhastaneye gidince iyi gelir mi onuda bilmiyorum ilaç falan verirler
+1 yılKardesim yapacağın sey ilk namaz evdeki herkez baslasin namaza sonra evde hergun kuran okuyun normal bir kitap okur gibi sik sik kuran okuyun birde allaha siginin elindede zikirmatik olsun devamli ayetel kursi okuu sizi bu kurtarir hocalara sakin gitmeyinn cinle cini durdurmak bu sadece anneni seni dinden cikarir sen allaha yakinlasmaya bak kardesim allah yardımcin olsun
20 Yorumlaya sakın ya hoca ya felan gitme bizim başımız da boyle birşey vardı hocalar sadece para düşünüyo o durumda doktor şizofreni deyip geçiştiriyo bak bizimkiler bir türbeye gitti türbede hasta ya da o kişi namaz kılıyo sonra kendiliğinden uyuyo bişeyler görüyor uyanınca bişey kalmıyo hocaya gidip saçma sapan şeyler yapmayın anne ne olduğu d3erece de namazı kıldır özellikle nas ve felağı okut o anda aynı şeyi yapmasını söyle ama mutlaka o türbeye gidin
12 Yorumla- +1 yıl
Ne türbesi ya türbesen meset mi umuyorsunuz? O şarlatan hocalarıda Allah zelil etsin. Kurana sünnete göre tefavi edenlere gitsenize? Bak bu adam diğer hocaların şeytana çalırtıgınıda ispat ediyor
https://m.youtube.com/watch?v=PEGuFnvKKzI
+1 yılŞizofren hastalarinda bu tip seyler görülüo.. bu tip hastalarla yasamak cok zor.. hayatla ilgili süper seneryolar da yaziyolar.. bncwe anne zorla götürt hastaneye.. daha kötü bisey yapar vicdan azabi cekersin..
20 YorumlaGeçmiş olsun kardeşim.
Ayrıca koruyu cin nedir ya onu diyenin ben ta mk hoca diye emniyetten mi koruma gönderiyor...
Hem bu isler paraylada yapilmaz dua için yapilir..
Birde
Koruyu cine gerek yok her insanin bir koruyucu meleği vardır zaten sağ tarafta bulunan..
Teyzenin ne rahatsizligi var ki cin olduğuna nerden vardiniz inş şifa bulur..10 YorumlaBenim annemde öyleydi bolu ruh ve sinir hastalıkları hastanesine zorla yatırdık gider gitmez muane edip hastaneye yatırdılar 6 hafta sonra cıkdı ve tamamen düzgün normal bir bireyi ilaçlarını bırakınca ya da dozunu azalınca tekrar hastalanır bizde de babam cok hocalara götürdü ama hocalar birşey yapamaz illada böyle birşey varsa evde saffet suresini açın sonuna kadar dinleyin. Hiç birşey olmaz. AMA eğerki annen 35 yıldır böyleyse bilki şizofreni doğuştan gelen bir hastalıktır sadece ilerleyen yaslarda belirtileri gorunur.
Sen yinede doktora götür derim duzelmezse şayet hocalara devam edersiniz. Annen kendi kendine konusuyor sa bırseyler cevap veriyorsa alakasız konular konusuyor sa şizofreni hastasıdır. Beklemeyin acil tedavi ettirin çünkü geciktikçe dahada kötü tedavı edilemez bir yola girer. Kaymakamlık dilekçe yazıp verıosun gelmıosa zorla goturup once muane ediliyor gerekli göruldugu durumda hastaneye sakınelstırıcıler vurulup yatırılıyor. Çok geçmiş olsun00 Yorumlasen anneni hocaya götürüyorum diye anlaş gece onu doktora götür ne olacak bir dene bakalım ya da sürekli bahsedilen hocayla konuş o telkin etsin senin bir süre başka bir yerde kalman gerek oğluna adresini verdim o seni götürecek desin ne olur denemek lazım.
00 Yorumlaannene deli demen doğru değil ya da şizofreni neyse ben söylüycemi söylüyüm sen zaten hak verirsin aynısı bendede var halada var hatta bana gömülü bir hazinenin yerini bile gösterdiler gece normal yatamda yattım sabahlar nerde kalkmadımki otobüs durakları ağaç tepeleri bir gün buna bir dur dedim kurşun döktürdüm evimde kırkgün sabah ezanlarında kırk kişinin mukabelesiyle kuranı kerim okuttum ha bu arada ben 18 yaşındayım ben de yarın neler olabileceni görüyodum ama bunu allahtan başkası yapamaz diye kendimi bile kestim senin yapcan tek şey aneni yalnız bırakma başında yasinler okuyo kuranlar oku nas felak suresini oku allahtan yardım dile sonrada işler yoluna girerse bana dua etmen yeter
01 YorumlaProf. Dr. Irmak makalesinde beyne yerleşmiş cinlerin şizofreni belirtileri oluşturabileceğini söylerken, bazı üfürükçülerin de hastalığı tedavi ettiğini iddia ediyor. Tıp mesleğinin “cin çarpması” olasılığını artık hesaba katması gerektiğini ve şizofreni tedavisinde “dini şifacılar-üfürükçüler”le doktorların birlikte çalışmasının faydalı olabileceğini savunuyor.
02 Yorumla
+1 yılBence hemen doktora gönderme. Belki musallat olmuşlardır bu yüzden hem psikolojisi bozulmuş olabilir. İlk önce iyi bir hoca git. para alan hocalara gitme. Zorla doktora götürürsen senden nefret eder. Belki de gerçekten musallat olmuşlar olabilir. Doktorlar zaten direk şirofren der geçer ama sen önce hocaya git.
03 Yorumla- +1 yıl
Benim kuzenimin başına geldi. Mutfakta üç harfli gördü. Çığlık atmaya başladı. Uyurken muskası boynundan çıkıyordu. Onu hocaya götürdüler. Aradan zaman geçti. Şimdi hiçbir şeyi yok
kardeşim şizofreni mi yoksa gerçekten cinlerden kaynaklanan bir problem olup olmadıgının doğru tesbit edilmesi gerekir,
her hocaya götürürsün para almak için cin var derler, doktorlar zaten inanmaz öyle şeylere..
annenizi dikkatli bir şekilde gözlemlemelisiniz, şizofreni hastaları genelde olaylar uydururlar, birileriyle konusurlar, vs.
cin musallatı çogunlukla korkutma, ya da rahatsız etme ağırlıklı oluyor00 Yorumla- Devamını Gör (148)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar