Güncellemeler
+1 yıl
Gunde iki kere sesliokuyor. duadan sonra tekrar kendi kendine konuşuyor. bende anlam veremiyorum. normalde buyu olmadığını düşündüm ama aklimi okuyup isim verince acaba mi diye denemek istedim. detay vermedi. sadece evlenceksin dedi o da evlenmemi çok istediği için olabilir belki
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Benim de paranoid şizofreni teşhisim var normalde ilaçlarla düzeliyor sanrılar vs.
İlk düzeyde ilaclar ise yarıyor evet umarım hastalığın ilerlemez kendine dikkat et olur mu
Allah kolaylık versin.
tek çocuk musun hiç yardımcı olan yok mu
Annedir o ya o kadar kafana takma
Yahu nasıl takma hayatım yok olmayacak bu kadar basit değil
Sen Bebekken de onun hayatı yoktu sabredeceksin
Hayir beni annem büyütmemisti. ben ona takılmıyorum zaten annemdir tabiki bakicam ama seneler geçiyor be evlenemiyorsun çalışmıyorsun. hasta olsan hastaneye gidemiyorsun. evde bi tv açıp izleyemiyorsun nereye kadar
Hani insanız çalışmamız lazım ev kira. annemi birakabilcrgim kimse yok. ben calissam ilacını içmeyecek vicdan yapıyorum
Gel benimle evlen ben sana da annene de bakarım
Dalga gecme lütfen ya kimsenin beraber yaşayabileceği biri değil üstelik bebeği de aşağı atabilir maalesef
Ciddiyim yolunu bulurum
Delirmek üzereyim yolu yok iste. bakjmevine veremem annem öleceğimi bilsem bakarım ama gece uyuyamıyorum kedimi atcak diye hetgun aynı korkuları yaşıyorum. calismam lazım. ise girdiğimde tek kalcak kendine ve kedime zarar vercek. calismama gibi durumum maalesef yok artık çünkü maddi manevi bitirdi beni.
Her sene uc kez yatıyor en kotu bir ay ve ek hastalıkları oldugu için bakıcı istiyorlar. defalrca tuttum. ben bi süre kaldım ama kalinacak gibi deildi. senin annen olsa ne yapardın mesela
Bu arada Allah korusun gercekten cok zor sadece fikrini almak istediğim için o şekilde orneklendirme yaptım
Takıp etsene
Xper yeterli değil mesaja
Sen takıp et ben yazarım
Ettin mi
Ettim
Yazdım baksana o zaman
Çok kötü Allah sabır versin
Hiç namazla duayla ve sabırla yardım. istwdin mi
Evet namazimi hep kılarım. ya gercekten cok zor bisey. kafayi yemek üzereyim. ne yapayım ben
Baban kardeşlerin yok mu
Annen de nasıl bir sorun. var
Hayir yok. akrabalar bile aramıyor yardım istediğimde bakimevine gönder dediler.
Daha yeni çıktı hastaneden ama hiçbir düzelme yok.
Sürekli kendi kendine konuşuyor hayali biri var evlencez diyor. hicbir işini kendisi yapmıyor. herseyini ben yapıyorum.
İnan günah olmasa intihar etcem. hayattan beklentim yok. hicbi zaman calisamicam evlenemicem.
Üstelik çalışmam da lazım ev kira ve onuncu seneyi doldurdum napcam bilmiyorum
Yahu baban nerde
Ben kirayı ödemek için ise girsem ilaçlarını içmeyecek içtiği halde düzelmiyor icmese kendine zarar vercek duruma gelir. Bakimevi çok zor bide vicdanen rahatsiz olurum. Ama benim sağlığım bozuldu yemin ediyorum bende iyi deilim
Birşeyden şüphe ediyordum ve galiba doğru çıktı
Evlenmek istiyorum ama o kadar zor bir insan ki çocuğuma bile zarar verebilir. cami açıp kedimi attı.
Sen olsan ne yapardın.
Tamam anne tabiki bakicam ama benim hayatımdan sagligimdan da gidiyor. maddi manevi bittim artık. ne dualar okudum yok düzelmiyor
Sizde ( annen de ) büyü olabilir
Bak öncelikle sana şunu söylemek zorundayım
ALLAH Sevdiği kulunu Sevdiği Dereceye göre zorluklarla Sınar
Hayir buyu de yok hoca hoca dolaştı kardeşleri senelerce. buyu olmadığına eminim.
Artık onlarda düzelmiyor diyevarayip sormuyorlar bile. babam evli baskasiyla ve hiç görüşmüyoruz k da aramıyor.
Tabiki öyle Rabbım sınar ama ben sabrettlm hep seneler geçti böyle aklımı oynatıp intihar etsem ne olcak
Ve sen maşallah sabrediyorsun gibi
Sakına ne dualar ettim neler yaptım olmuyor deme unutma ki her hayırlı ve doğru duanı karşılığını Veriyor ALLAH yemin ederim
Eğer böyle sözler edersen istediğine kavuştuktan sonra sadece keşke öyle sözler etmeseydim pişmanlığı kalıyor sana
Eğer kişide tehlikeli bi büyü ya da musallat varsa bunu söylemez hoca sandığın şarlatanlar çünki korkarlar
Annenin biriyle evlenecez deyip durması kediyi camdan atması herkesin size arkasını dönmesi ( iyi düşün )
Bilmiyorum çok hocaya gittiler buyu yoktu sadece korunma muskasu verdiler hiçbir hoca dua tedavi ise yaramıyor ben ne yapayım Allah aşkına söyle
Aslında biliyorum çaresini de
Annenin çaresi çok basit hatta öğrendiğin de şaşırıp kalacaksın
Evet düşündüğüm de mantıklı geliyor söylediklerin ama tam olarak büyüye baglayamiyorum çünkü evde kamera var kardeşlerim kamera koymuş beni izliyorlar vs de diyor yani şizofreniyle birebir uyuyir
Ne çaresi
Kim diyor beni izliyorlar diye
Bu arada ben mesela bir konu hakkında biseyi merak ediyorum annem hicbisey bilmemesine rağmen iki kez konuyu anlattı ve isim verdi. korkuyorum. soyledieri doğru olabilir mi? Yani musallat varsa yalan mı söylüyor yoksa doğru mu
Annem söylüyor eve kamera koydular beni izliyorlar diye
Oz abisi seksen yaşında adam senelerdir görüşmuyorlar sapik diyor abisine tecavuz etti diyor ve aslı astarı yok
Kendi ilaçlarını geçtim seker tansiyon ilacını bile icmek istemiyor evin içinde beni takip ediyor. o kadar bunaldım ki televizyon izleyemiyorum ya böyle hayat mı olur
Dur bi
Nerden biliyor ki ksmera konulduğunu eve
Annenin bu derdi ne zaman başladı ve kaç senedir böyle
Git gide artıyor mu yoksa azalıyor mu, aynı mi kalıyor
Korkunç rüyalar görüyor mu mesela mesaj atsana bi
Evde kamera yok akrabalar bir kez bile gelmedi eve. oyle zannediyor
Xper seviyem mesaj atmak için yeterli deilmis atamıyorum.40 senedir hasta
İnstagram var mı
Bu arada ben mesela bir konu hakkında biseyi merak ediyorum annem hicbisey bilmemesine rağmen iki kez konuyu anlattı ve isim verdi. korkuyorum. soyledieri doğru olabilir mi? Yani musallat varsa yalan mı söylüyor yoksa doğru mu
Sence bu şizofreni belirtisi mi ( kesinlikle hayır )
Konu neydi ve doğru bilgiler mi verdi
Normalde hep kendi kendine konuşuyor bazen camları açıp camdan bağırıyor o esnada zorunlu yatis yapıyorum. ciktigi zaman yine aynı sürekli şarkı söylüyor albumum çıktı diyor
Evde kamera var diyor.
Gece bana sesleniyor. sirf eziyet olsun diye gece bile uyutmuyor. sok tedavileri yapıldı ama düzelmiyor
Peki şu an nasıl annen , evde mi ve nasıl durumu
Konu benim merak ettiğim acaba mi dediğim bjrseydi ve bana isim verdi. konuyu araştırdım ama musallatli kişi yanlış bilgi verebilirmis çünkü Müslüman cinler musallat olmuyormuş
Evde Şu an konuşuyor şarkı söylüyor vs vs. doktoru üçüncü evre olduğu için tam bir düzelme beklemiyoruz dedi ama ben ne olcam iste
Sana iki soru
Iyi düşün doğru cevap ver
Annenin gözlerinin içi baygın baygın mi bakıyor
İkinci soru annenin yüzü kara çalınmış gibi siyahımsı mı
Kardeş yardım etmeye çalışıyorum sen bırak şimdi kendini annene üzülmüyor musun ha bire ben ne olacam ben ne olacam
Annenin çözümü basit ama önce musallat ya da büyü var mı yok mu onu belirlemek lazım
Gece mi daha kötü oluyor gündüz mü mesela
Ya tabiki üzülüyorum. ama ondan umudu herkes kesti. ve benim gerçekten çalışmam lazım bırakıp ise gittiğimde takılıp düşecek bi yerini kırmak yemek yemicek ilsc icmicek. cozumu hocaysa eminim dünya kadar para isteyecek eminim ve bunu karşılayacak durumum osla zaten bu kadar kötü bi durumda olmazdım
Annem baygın bakmıyor aksine cin gibi fildir fildir derler ya o şekilde. yuzu de kara değil beyaz tenli.
Sabah saatlerinde başlıyor yatana kadar aynı. uyuyor gece uyanıyor kendi kendine konuşuyor
Yani çözemedim ben hani annen de cin olsaydı ALLAH in İzniyle yanıma gelip uyarırdı beni
Gelen giden de yok ama annen de ki belirtiler musallat belirtisi
Sabah mı daha aktif gece mi
Aşırı pisliği seviyor mu
Ya da sapık bi hareketi var mı
Işıktan kalabalıktan rahatsız olma gibi bi hareketi var mj
Sen bu tarz şeylerden anlıyor musun evet asiri pis hiç temizlik yapmaz. sadece bulaşık görünce yıkıyor. onun dışında hiçbir şeye dokunmaz. heryerl dağıtır
Anlattığın kadar delirmiş biri sadece bulaşık yıkıyorsa bu normal değil işte
Aslında tüm gün aktif gece biraz azalıyor çünkü çok fazla ilaç kullanıyor.
Uykudan uyanıp yatakta kendi kendine konuşuyor sonr auyjuya dalıyor.
Bazen benim benim diye bağırıyor. disardan davul sesi geliyor düğün var diye camı aciyor
Doğrudur hicbirseyi normal değil annemin.
Bu işlerden anlıyorsan eğer musallatli birinin söylediği şey doğru olabilir mi
Ne konuşuyor mesela
Kendi kendine konuştuğu şeyleri pek anlamıyorum çünkü odada yalnız olduğunda konuşuyor kısık sesle. ben girince susuyor.
Hani böyle arkadaşınla dertlesirsin ya o modda. sanki karşısında biri var dert anlatıyor.
Kimle konuşuyorsun dediğimde kendi kendime dertlesiyorum diyor
Doğrudur hicbirseyi normal değil annemin.
Bu işlerden anlıyorsan eğer musallatli birinin söylediği şey doğru olabilir mi
Ne dedi ki buna bu kadar taktın
Benle konuştuğunda ise evlencem diyor. kimle diyorum yanıt vermiyor vakti gelince tanisirsin diyor. abuk subuk şeyler anlatıyor. abisi tecavpz etmiş vs vs.
Tamam işte kuvvetle muhtemel musallat büyü olsaydı zaten fıldır fıldır olmazdı ALLAH in İzniyle
Beynimi okudu resmen haliyle korktum aylardır düşünüyorum doğru mu söyledi diye çok önemli bir konu değil ama direkt aklımdaki soruyu yanıtlayinca kafaya taktım ister istemez
Şimdi bak
Hiçbir cin insanın aklından geçeni BİLEMEZ
Sen bu konuyu arastirdiysan ya da birine sorup ettiysen ya sa nette arastirdiysan o cin de bunu gördüyse duyduysa seni korkutmak için anneni bırakıp gitmen için böyle şeyler yapıyor olabilir
Dediği şeyler doğru da olabilir yalan da ama kafir cinlere asla güvenilmez sakın güvenme ve bu olayı gözünde büyütüp annene başka şeyler sorma öğrenme niyetiyle
Yok hayir sormuyorum sadece bir kez denemek için fal bak dedim. sende evleneceksin benjm gibi dedi.
Bu arada annem hergun Felak nas okuyor dua ediyor. musallatli biri bunu yapabilir mi
Dediğin şeyler birbiriyle çelişiyor yahu ne diyeceğimi şaşırdım
Felak nas okuduğunu nerden biliyorsun sesli mi okuyor hangi saatlerde okuyor okurken ki hali nasil okuduktan sonra ve önce nasil
Bişey sorucam kendini camdan atmaya çalışan birine nasil baba fal bak diyebiliyorsun ki
Hani kendinde değildi bu kadın
?
Niye buraya yazmadin
Pardon mobilden giriyorum karıştırdım. iki kez okuyor. sknra aynı şeylere devam ediyor. sabah ve akşam okur. bol bol dualar eder musallat olduğunu düşünmüyorum. sadece aklımı okuyunca acaba mi diye suphelendim sordum ama beklediğim gibi de deildi. gayet normal
Vallahi şaşırdım ne diyeceğimi
Yanıma gelen eden yok
Uyaran eden yok
İbn i sinâ nın tedavi g
Yöntemlerini araştır
Peygamberimizin tedavi Yöntemlerini araştır
Yok yok musallatli değil eminim sadece bi kez aklımı okudu o kafamı karıştırdı onun dışında eminim hepsi sizofreni belirtisi ve 40 yıldır hasta olduğu için ilaçlara yanıt vermiyor doktoru da söylemişti son evre sizofreni dite
Ya denedim hepsini denedim. hocalsr dualar ise yaramıyor. zehirlicekler beni diye yemek yemedi uc gün hastaneye kaldirttik elini ayağını bağladılar serumlarla beslediler. eli bağlı olduğu halde parmağını yatak başlığına çarpa çarpa parmağını kırdı.
ALLAH İzin Verirse okuyabilir sonra yine rahatsız olabilir sen ona ihlas felak nas okutmaya çalış 3 er kez ve ayetel kursi ile fatiha da
Evde de bakara suresini oku ya da yüksek sesle aç
Var bi sorun da anlayamadım
Yani ben farkındayım duzelmeyeceginin son raddeye kadar sabrettim ama bende iyi deilim psikolojim bozuluyor. bakabilecek maddi gücumde yok çalışamıyorum calissam da aldığımı bakıcıya vercem biz napicaz. bakimevlne gönlüm el vermiyor kafayi yemek üzereyim
Kardesleri bana yalvardı yapma kızım etme kızım kendini ziyan etme. okudun git işe gir evlen. seni mahveder dediler. ozel bakım evi 50 bin dedim devlete bırak dediler. e devlet bakimevinde sorun ciksrcak gece kalkıyor şarkı söylüyor. ordaki yaşlıları rahatsiz etcek tutmayacaklar orada yani gercekten çözümü yok
Dediğim gibi dua / beddua büyüden ve nazardan bile etkilidir ve yücedir
Sadakayi duayı namazı abdesti kuranı sabri ve dua sabır ve namaz ile yardım istemeyi sakina bırakmayın ve ALLAH tan ümit kesmeyin
Peygamberimizin ve ibn sinanin tavsiyelerini araştırın delilik ile ilgili tavsiyelerini
Şu an kalp krizi geciyor olsam vallahi gidemem hastaneye. hic yalnız bırakamıyorum. evde camları accak kediyi atcak diye tv sesini açamıyorum. butun gün ev sessiz sadece annemin sesi kafayi yicem
Bazen çözümü yok dediğin şeylerin çözümü çok basittir unutma
İlaçları eczane eve getirdi. ayakustu konuştuk. kadin bana dediki ben senelerdir eczaciyim bir insanda tüm hastalıklar bu kadar ağır şeyler mi yanlış anlamayın ama beddua almış olabilir mi annen dedi. kafamdan asagi kaynar sular döküldü
Bak bu da olabilir
Yani uzmanlık alanım olmadığı için aklıma gelmedi o seçenek ama
Hastayken ananemi evden kovmustu çok cektirmisti hatırlıyorum. Ona bağlamak istemem ama mantıklı da geldi. seker tansiyon astim koah sizofreni troid. hergun ayakları şişiyor böbrek yetmezliği bu kadar olamaz yani
Gerçekten sasirdim
Gercekten cok anormal hasta olduğu dönem uc gün ayakta hiç oturmadan sürekli konuştu zehirlencem diye bjr yudum su dahi icmedi. o kadar hastalığa rağmen biswy olamdi.
Lan söylesene niye ona bağlamıyon sebebi bu işte
Basit bişey mi anneyi kovmak
Cok anormal durumları var.
Peki annem annesine çektirdi hastaydı çünkü. ananem beddua ettiyse tutar mı annem hastaydı sonuçta bilinçli yapmadı
Ama ablacım hastaydı beddua tutar mi emin deilim
Hadi tuttu diyelim annemin keyfi yerinde. benim hayatım bitti. bu nasıl beddua tutması
Annenin keyfi yerinde değil
İnsan uykudayken bile acı çekebiliyorken nasıl canlı canlı yaşadıkları onu etkilemez
Belki senden bile çok avi çekiyor
Cok anormal durumları var.
Peki annem annesine çektirdi hastaydı çünkü. ananem beddua ettiyse tutar mı annem hastaydı sonuçta bilinçli yapmadı
Diğer evlatları niye bakmadı da annenin yanına gönderdi ki anneanneni
Ananem eski toprak çok sağlam bir kadındı. anneme hergun börekler yapardı ananem anneme hizmet etti diyebiliriz. annem babamdan boşaninca beni büyütmek için annemi yanına almıştı. diger çocukları evliydi
Ve annen kovdu onu
Adak beddua büyük konuşmuşlar filan var mı annende
Kaçarak mi evlendi mesela
Sülalede buna benzer aynı demiyorum bak benzer kişiler var mı işleri hep ters giden mesela
Bilmiyorum ama hala ananemin arkasından kötü konuşuyor bazen.
Ananeminde beddua ettiğini düşünmüyorum ananemi kendi evinden kovdu ananem çocuklarına bile söylemedi bisey yaparlar diye. cok severdi annemi.
Anne ahı tuttuysa bilemem.
Kaçarak evlenmedi akraba evliliği yapmış. ananem bu evlenmezse kocaya kaçar demiş akraba evliliği yapmış uzaktan arabasıyla evlenmiş
Her işi ters giden bi ben varım herseyjm ters gider benim
70 bin fatiha
70 bin ayetel kürsi bi araştır derim
99 bin defa ya Şâfi esmasini da okuyup ufleyebilirsin annene
Zemzem suyu ne niyetle içilirse ona şifadır
Bit sürü yol var yani
Yapıyorum yüzüne üflüyor odasına üflüyorum geçmiyor
Ulan dediklerimi adedince yaptın mı
Senelerdir namaz kılıyorum yapmadığım şey kalmadı diyorum
Peki 70 bin fatiha ve ayetel kürsi ile 99 bin ya şafiyi nerdeb duydun
70 bin ve 99 bin değil sırlı dualar kitabind ayazan dua ve sayıları yaptim zikirleri çektim olmuyor.
Sabretmek düşer ne diyeyim
ALLAH kulunu diğer yarattıklarının yardımından uzak Tutuyorsa bil ki bu işin sonunda güzel bi mükafat var
Cok tesekkur ederim vakit ayırdığın için. umarim öyledir. umarum bende delirmem
Elimden bişey gelmedi ki çok üzgünüm gerçekten
Yarın akşam inşallah yine yazicam sana bekle olur mu
ALLAH ım ikinize de en acilinden ve en hayirlisindan mutluluklar Versin
Amin inşallah ben zaten takibe aldım seni. mesaj atamıyorum sen atarsın. tejrar tesekkur ederim
İnstagram var mı ..
Hayir sosyal medya kullanmıyorum ben burayı da sadece soru sormak için açtım sosyal medya benjm neyime sokaga bile çıkamıyorum
🥲🥲 peki
orada mısın şu an
Yazıcam inşallah sana merak etme
Nasılsın
Nasıl gidiyor
Cok kotuyum ilaçlarını içmedi tansiyon hapını bile icmedi. doktora gittik ev ortami hastalığını tetikliyor sosyal olabileceği bir bakimevine yerleştirin dedi.
Üzüldüm kuzu
Annen için doğal tedavi yollarını denedin mi hoc
Doğal tedavi nedir ne yapabilirim mesela
Peygamberimizin güvenilir hadislerin araştır bakalım ALLAH şifa ve kurtuluş Vermek İstiyorsa zaten karşına gerekeni çıkarır
yardimci ol o zaman
Aç kalsın otofaji