Bütün gün her şeyi düzgün yapıyorum. Akşamları koşuya çıkıyorum. Ama gece 12 de bir acıkma geliyor. Stres oluyorum. Zaten uyku problemim var bu kilo vermemi daha da zorlaştırıyor.165 boyundayım ve 72 kiloyum.5 yıl önce bulmiam vardı ve zaten bu kilo konusunda sorun yaşamıştım. Ağustosta 76 idim sonra 70 e düştüm. Regl öncesi hafta ki bir önceki haftaydı; Hep düzensiz beslenirim o yüzden 72 oldum geri.
Kendime hedef belirledim bir sonraki düşmek istediğim kilo 67 bunu başarabilirsem çok iyi hissedeceğim. Biliyorum çoğu kadın için bu kilo bile fazla ama geçmişimi düşününce şimdiden 60 a düşmek istiyorum dersem ve yapamazsam mutsuz olurum. Bu uzun soluklu bir süreç. Kilo vermeme engel şeyler ortada. Uyuyamıyorum zaten mimarım biz pek uyumayız. Stres vs Sanki kilo vermeyi düşünmediğim zaman daha çok kilo veriyorum kjnkjns
Kendime hedef belirledim bir sonraki düşmek istediğim kilo 67 bunu başarabilirsem çok iyi hissedeceğim. Biliyorum çoğu kadın için bu kilo bile fazla ama geçmişimi düşününce şimdiden 60 a düşmek istiyorum dersem ve yapamazsam mutsuz olurum. Bu uzun soluklu bir süreç. Kilo vermeme engel şeyler ortada. Uyuyamıyorum zaten mimarım biz pek uyumayız. Stres vs Sanki kilo vermeyi düşünmediğim zaman daha çok kilo veriyorum kjnkjns
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer