ailesel nedenlerden dolayı sinir hastası oldum annem asla beni dinlemiyor lafımı bitirmeme bile musaide etmeyen birisi derdimi anlatmakta zorlanan birisiyim artık sinir krizleri geçirmeye başladım ne yapmalıyım lütfen yardım edin elim titriyor
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben senden daha beterim annem desen anlamıyor ablam desen beni sinirlendirmeye çalışıyor küfür ettirip babama ifşaliycak aklınca muhattap bile olma boşver odamın kapısını kapatıp müzik dinliyorum cahilin yanında kitap gibi sessiz olmak gerek
Nasıl sinir olmuyorsun delirmedin
Oluyorum bazen kırıcı sözlerim oldu ablamda babama ifşalayıp beni 5 ay çalıştırdı iş yerinde bu yüzden hep sustum susuncada içime kapanık biri oldum yani sustuğunda bile sana yürüyebiliyorlar yuva kurmaya çalışsam kimse beğenmiyor evin maddi durumuda düşük piskiatriye gidecek param bile yok o derece her seansta 200 istiyor insan doğduğu yerde şanssız olabiliyor işte cahil olup ölücez kaderimiz bu napalım
Kafamı dinlendirecek yerim de yok hep arabalar motorlar geçiyor
Evet bir sinir problemi olan üye daha. Bugünkü 6. Sinir/öfke problemi sorusu açan üyeciğimiz. Bu gün herkes aksi
yaz bana bi çare bulalım bakalım
Yaziyorum
Annen anne gibi davranmıyorsa artık anne yerine koyma yoksay.
Ergen
@ilaydaaaa_62 bence en ergen sensin aptal ve tipsizsin de
Tipim ile alakalı yorum yapmanı istemedim demek yaran var bu konuda
Bunun ergenlikle gram alakası yok. Kızına değer vermeyen anne önemsenmeyi hak etmez kaç yaşında olursa olsun bu derece yok saymamalı. Sadece psikolojisiylen oynuyor. İlayda o lafları bana dediyse birazdan o kafasını duvara sokmak var bir hayalim
Boşver soran kişi sen, tabiki saygini yitirme ama sende anlatma kendinle ilgilen yapacak birşey yok.
Eğer gerçekten sinir hastası olsaydın bu hastalığını kabul etmezdin o yüzden rahat ol sinir hastası değilsin
Cidden böyle mi teşhis koyuyorsun profosör doktor * cocuguFKWOXKEKKDKDKD
@derinhislerr boşver canım
Bu benim kelimelerim değil bi doktorun kelimesi git istediğin psikiyatriye sor gerçek hastalar hasta olduklarını kabul etmezler
Sadece ailesiyle sorun yaşayan siz değilsiniz daha 18 yaşındasın ergensin büyüdüğün zaman anlarsın
Kisi gercek hasta değil zaten. Annesi tarafından annesi belki farkinda olmasa da psikolojik siddet goruyor. Oda sinirini bozuyor bunu demeye getirmiş.
18 yaşında ergenler sksin seni gram yaşadigimi yaşamamışsındır boş konuşma
Bende onu diyorum işte kıza hasta değilsin diyorum bana kızmaya başladınız tipsiz demeye başladınız tiple ne alakası var ahahhaha
İnan annemle yaşadığım kavganın haddi hesabı yoktur kızlar anneleriyle anlaşamazlar bu kadar büyütmeyin seninle tartışmak istemiyorum kalbini kırmak istemiyorum
Ben olması gerekeni yazdım. Annesini umursamamalı hayatına bakmalı buna ergen yazmışsın ergenlik kafadaysa sen hiç atlatamamışsin. Acıyor geçiyorum. Siz ne kadar boktan karakterli olsanızda biz aileye önem veriyoruz. Ağlayabilirsin
Benim kalbimi senin gibi amm yosmasi mi kiracak mal? Bunu normalleştirmeyin normal bir anne bal gibi anlaşır.
Yazdıklarına sadece gülüyorum yaşın gereği çok asabisin kardeşim umarım tez zamanda ergenliğini atlatırsın
Yürü len kaşar karşımda olsan agzini yuzun bak bakalim yer degistirmiyor mu yorumuma atlamayacaksin ergen mergen olani yaziyorum git kerhanene orospucocuhubseni
Senin geçtiğin yollardan geçtim inan annemle çok sıkıntı yaşadım tedavi bile oldum bunun için ama senin gibi bir hanımefendinin böyle konuşması çok ayıp neye göre beni yargılıyorsun kaşar diyorsun senin gibi güzel bir kıza hiç yakışmadı
Yorumuma ergen yazmışsın benim geçtiğim yollardan gecmene imkân yok insanları yaşıyla yargılayan henüz beyni gelişmemiş. Yaş değil yaşantı cümlesini anlayamayan yoksunsun sadece. Saygili olsan saygi seve seve duyardım lakin hak etmiyorsun
Sil yorumu geç bende engelleyeceğim boş insanlarsiniz sadece
Ben ergen kelimesini sana kullanmamıştım 😊
Sabahtan beri ılımlı cevap veriyorum sana ama o kadar ergensin ki dinlemiyorsun bile bence hormonlarına sahip çık