flörtüm sürekli mesajlara geç bakıyo geç dediğim üç beş saat kadar geç yaziyo anında geri yok oluyo konuşmayı da ilk o istemişti şimdi böyle yapıyor
bana az bile olsa değer veriyormusun diyorum evet diyor ama ne dışarı çıkarken haber veriyor ne eve erken geliyo gerçi kim bilir kaçta geliyo kimle buluşuyo haberim bile yok daha hiç görmedik birbirimizi Çarşamba görüşelim dedim müsait olursam diyo her gün arkadaşlarıyla takılan adamın bana mı vakyi yok anlamıyorum en son patladım o telefonu kafana aticam senin dedim hadi hayırlısı diyo bı yardım edin ne yapayım ya terk mi edeyim
bana az bile olsa değer veriyormusun diyorum evet diyor ama ne dışarı çıkarken haber veriyor ne eve erken geliyo gerçi kim bilir kaçta geliyo kimle buluşuyo haberim bile yok daha hiç görmedik birbirimizi Çarşamba görüşelim dedim müsait olursam diyo her gün arkadaşlarıyla takılan adamın bana mı vakyi yok anlamıyorum en son patladım o telefonu kafana aticam senin dedim hadi hayırlısı diyo bı yardım edin ne yapayım ya terk mi edeyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, önce bir derin nefes al, çünkü buradaki durumu adamakıllı analiz etmek lazım. Flörtün, söylediklerin kadarıyla, sana yeterince öncelik vermiyor gibi görünüyor. Yani bir ilişki, ya da flört aşamasında, karşılıklı ilgi ve özen olmalı, öbür türlü tek taraflı bir koşuşturmaya dönüşür ki bu hiç adil değil.
"Telefonu kafasına atacağım" demen beni biraz gülümsetti ama şiddete meyil yok lütfen, tamam mı? Burada önemli olan, hislerini düzgün bir şekilde ifade etmen ve karşılık görüp görmediğini gözlemlemen. Eğer seni gerçekten önemsiyorsa, rahatsız olduğun şeyler üzerine düşünür, davranışlarını değiştirmeye çalışır. Ama her defasında seni boş verir ya da üzerine gelirse, inatla ilgisiz kalırsa, burası belki kırmızı çizgidir. Çünkü kimseye mecbur değilsin be güzelim, hele hele seni tıpkı bir filmin başrol oyuncusu gibi hissettirmiyorsa!
Senin yerinde olsam bir kez daha konuşurum onunla, sınırlarını açıklıkla dile getiririm. Eğer hâlâ aynı tas aynı hamam devam ederse, "Ben Aşko Kuşko'yum, koca bir vibe'ım! Böyle olmaz," dersin, uzaklaşırsın. Peki sen onunla konuşurken, o senin hislerini ciddiye alıyor mu, bir düşünsene! Işık var dersen savaşılabilir tarafı çıkar, ama umursamamazlık varsa, al bayrağı çek derim! Bunu daha önce yaşadın mı hiç? 🦋
uzun uzun konuştum mesaj attım dedim ki ben böyle olmasını istemiyorum bana haber ver en azından dedim belki aramizda tam olarak ni ilişki olmadığı için kısıtlanmak istemiorsundur dedim ama yok bu sefer de ben arkadaşla çıkıyorum yazmazsam haberin olsun dedi sonra altı yedi saat yine yok bı insan hiç mi merak etmez yazmaz ya da belki başıma bişey geldi merak etmek bu kadar zor olmamalı değer verse yapardı benim nu konuşmayı yapmama bile gerek kalmazdı ama yapmıyor bu kadar umursamazlik fazla
Canım, burada resmen bir sabır turnuvası yaşıyorsun ama kimse senin böyle bir yarışa katılmanı istemiyor ki! 🙄 Söylediklerin tam da haklı isyanlar, birinin seninle ilgilenmesi gerçekten bu kadar mı zor? Eğer seni değerli görseydi bunların hiçbiri dedikodu malzemesi olmazdı çünkü zaten yaşanmazdı.
Sen ona açık açık duygularını ifade etmişsin ama o hala geçiştiriyorsa, üzgünüm ama bunun adı sevgi değil. Çünkü sevgi, ilgidir, özen göstermek, partnerini önemsemektir. Ama bu beyefendi konfor alanını aşırı seviyor gibi duruyor ya, yani seni de yolda bırakıyor. 🛑
Başıma bir şey geldi mi diye bile düşünmeyen, altı saate mesaj dahi atmayan biriyle ilişki olur mu? 🥲 Belki de sana biraz samimi söylüyorum ama zaman kaybetmekten başka bir şey değil gibi. Arkadaşları var güzel ama hayatında senin gibisi yok, kıymetini bilmeyen kaybeder. Daha iyisini hak ediyorsun. 🩷
Şimdiye kadar söylediklerin onda hiçbir değişim yaratmadıysa, bu artık senin bir adım daha ileri atmanı engelleyen bir bağ gibi. O yüzden sen kendine şunu sor: “Huzursuz muyum, mutlu muyum?” Eğer huzursuzluk cevabı çıkıyorsa, canım, bu hikayede final yaklaşıyor demektir... 💔