Bir iki yılda yapılan aşı ne kadar güvenli olabilir ki! Birde bu aşılar madem o kadar güvenli güvenen aşı olsun güvenmeyen bırakın ne hali varsa görsün 👍 Aşı olmak istemeyene zorla aşı yapılması düşünülemez. Hele hele hayvan aşılar gibi uzaktan aşılansın diyenler kendinden utanmalı. Türkiye özgür bir hukuk devletidir ve kimse kimseye ne aşı ne tedavi olması için zorlamamalıdır. Koruyuculuğu kanıtlanmış çok uzun yıllardır kullanılan bir aşıdan bahsetmiyoruz ki! Kaldi ki grip aşısı onlarca yılda geliştirildi ama şu anda işe yaramaz halde maalesef.
aşı olmaktan değil de hastalığa kapılıp onun etkilerinden korkmak gerektiğini anlasa bu insanlar bu kadar aşı karşıtı olmazlar bütün insanlık için zorunlu hale gelip yaptırılmalı.
Herkesin kendi tercihi fakat herkes birbirine karşı sorumlu bu dönemde maske kurallarına uymayanlara bile diyecek bir şey bulamıyorum ama bence aşı zorunlu tutulmalı
Dün gece oğlum odasından seslendi,"anne aşı yaptırnaların hepsi sonbaharda ölecekmiş!"internette yazıyor dedi.. beli ki korkmuş.. yarin aşı yaptırıcam... sorumluluk mu değil mi bilmiyorum çünkü oyun oyun içinde.. yine de gerekeni yapıcaz.
Ortada aşı yokki. Bunlar sıvı yazılım. İçinden böyle şeyler çıkmasın twitter.com/.../1419184439846920192?s=19 twitter.com/.../1419340860362264576?s=19 Ya da böyle sallana sallana yürürsünüz artık twitter.com/.../1419404355900477446?s=19 Yüz binler insan bu sorunları yaşadı yaşıyor. Siz ise gidip hiçbir faydası olmayan bu sıvıları olmak istiyorsunuz. Tebrikler. Ölseniz hesap soracağınız yer yok. Sorumluluk kabul etmiyorlar çünkü. Gönüllü olmanız isteniyor. Böyle bir felakete gönüllü olunmaz. Çok gerekliyse sorumluluğu alsınlar öyle gidelim yaptıralım.. ben yinede yaptırmamda en son çare diyelim.
İnsanları bu şekilde ipe sapa gelmeyen şeyler ile korkutmayin. Aşı ölümleri engelliyor bulaşi değil ne zaman anlayacaksınız. Ben dahil çevremde bir çok kişi çift doz biontech oldu kimsede yan etki yapmadı bile.
toplumsal bir sorumluluktur kendi sağlığımızı düşündüğümüz kadar etrafımızıda düşünmeliyiz ama bir yandan da bu sorumluluk olmaktan çıkıp zorunlu hale getirildi aşı olmayan insanlara karşı sınırlamalar olucak die okumuştum örneğin mekanlara girememesi vb…
Varyantalar mutasyonlar deltalar Hepsi aşıyıyi insanları yönlendirmek amaçlıdır. korku panik ile hala pskolojik baskıdan bir şey değildir hiçbir asi masum değildir.
Öncelikle aşı değil deney sıvısı deseniz daha doğru olur. ayrıca denek olmak isteyenler kadar olmak istemeyenlerinde en doğal hakkı bu. biz size deney sıvılarını yaptırmayın demiyoruz sizde bize yaptırın diye baskı yapmamanız gerekir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Özgürlük. ben yaptırmayı düşünmüyorum yok avm yasağı yok cafe yasağı felan gelirsede girmem olur biter şokda gerek değil ne olduğunu bilmediğim şeyi yaptırmam
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben işsizim kanka devlet bana iş versin güzel gidip aşı olam yoksa nah olurum hem işsiz işsiz sürüncez milletde gezecek turist felan bende gidip aşı olacam hassíktirlan oradan
Toplumsal bir sorumluluk eğer ki senin aşı olmaman benim sağlığımı ve özgürlüğümü kısıylıyorsa burda zorunluluk devreye giriyor kimsenin başkasının sağlığını tehlikeye atmaya hakkı yoktur