Sağlık Sizin hangi vitamin eksikliğiniz var😂? Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Gerçekten var ise elbette onu da söyleyebilirsiniz ama görseldekine uygunda derseniz harika olur😂💜 Sizin hangi vitamin eksikliğiniz var😂? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. G vitamini eksikliğinin yanında 2 1 ve P vitamini eksikliğim de var. P- Para B- 2 1 bir bekar evine çıkma isteği😅 0 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Sağlık konusunda 476 cevap paylaştı. Gerçekte kansızlık var🤣🤣ama bendede G vitamini eksik ya😓😓 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 639 cevap paylaştı. Folik asidim eksikti en son. Fazla etçil insan olduğum için ot çöp yemeyi unutuyorum 😂 0 0 Yorumla
birbukre Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl T vitamini eksikliğim vardı dün tamamlandı çok şükür Transfer bdhdhdjdjd 0 0 Yorumla
enteresanbiadam Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl folatım eksik atırınca unutkanlıgım ve sinilriliğim geçiyor 0 0 Yorumla
vitaminsizlolita Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl Her şey eksik. Adım üzeri, vitaminsiz lolitayım ben. 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Sağlık konusunda 367 cevap paylaştı. Senelerdir eve kapalı yaşıyorum hiç dışarı çıkamıyorum gençliğim tamamen evde geçti bu yüzden güneş görmedim d vitaminim hiç yok gibi 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Sağlık konusunda 3b cevap paylaştı. Demir eksikliğim oluyor.. 0 0 Yorumla
BeyazAtlıBirPrens Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Fotoğrafa katılıyorum başka sözüm yok 😄 0 0 Yorumla
Donjuan1psikopat Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl G eksik evet :)) h da eksik hava eksıkliğim 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Sağlık konusunda 15,3b cevap paylaştı. G var. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Kalsiyum...
G vitamini eksikliğinin yanında 2 1 ve P vitamini eksikliğim de var.
P- Para
B- 2 1 bir bekar evine çıkma isteği😅
Gerçekte kansızlık var🤣🤣ama bendede G vitamini eksik ya😓😓
Folik asidim eksikti en son. Fazla etçil insan olduğum için ot çöp yemeyi unutuyorum 😂
T vitamini eksikliğim vardı dün tamamlandı çok şükür
Transfer bdhdhdjdjd
folatım eksik atırınca unutkanlıgım ve sinilriliğim geçiyor
Her şey eksik. Adım üzeri, vitaminsiz lolitayım ben.
Senelerdir eve kapalı yaşıyorum hiç dışarı çıkamıyorum gençliğim tamamen evde geçti bu yüzden güneş görmedim d vitaminim hiç yok gibi
Demir eksikliğim oluyor..
Kansizlik var ya o kötü baya.
Fotoğrafa katılıyorum başka sözüm yok 😄
H vitamini (huzur) 😅
Son kan tahlilimde yoktu
haahhahah 1 ay gülerim artık
G eksik evet :)) h da eksik hava eksıkliğim
hepsi eksik
Guven
M12 eksikliği.
D vitamini
Asalak ve yalancı insanları hiç sevmem.