Sağlık Hangi vitamin eksikliğiniz var? Edameda06 Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1114 Sizde ne vitamini eksikliği var?#Edameda 💛 P vitamini eksikliği = Para A vitamini eksikliği = Aşk M vitamini eksikliği = Motivasyon H vitamini eksikliği = Huzur E vitamini eksikliği = Eğlence T vitamini eksikliği = Tatil Diğer (başka bir vitamin eksikliği) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler1 yıl @canerozkum mersiletta 🐾 #ÖneÇıkarılan 😬 Güncellemeler1 yıl Güncel Hangi vitamin eksikliğiniz var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 25 kişi beğendi
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% 1 yıl P vitamini şu sınavları kazanırsam inşAllah olacak 🤲 1 1 Yorumla Edameda06 1 yıl 🤲🏻🙏🏻 Yorumla
AKaKesKinKa Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl E, D ve A 😂😂😂Vitamin değerlerim iyidir herhalde. Soruya göre cevaplarsam ciddi P vitamini eksikliğim var. Diğerleri de var denemez ama P olunca onları hallederiz 😂 1 0 Yorumla
_elifce_ Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 91% 1 yıl Çok çalıştığım için kendimi şu sıra aşırı yorgun hissediyorum. Kesinlikle benim T vitamini eksikliğim yani tatile ihtiyacım var. 1 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 42 , eic 68% 1 yıl Şu an için yok ama kış aylarında D vitamini takviyesi yapıyorum 2 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl Sağlık konusunda 383 cevap paylaştı. Biraz demir eksikliğim varmış. Bakalım ilaç alacağım. 1 0 Yorumla
Korıdorlar Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 71% 1 yıl Unutkanlık için olan hangi vitamin ise o eksik bende 1 0 Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl T vitamini eksikliği var tatil😂 inşallah bayramda bol bol alcam bu vitamini 1 0 Yorumla
Desert_Lotus Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Bende fazla A vitamini var, nasıl azaltacagim bilemiyorum doktor hanım 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 65% 1 yıl Sodyumum eksikmiş. O kadar da maden suyu içiyorum oysa ki. 1 2 Yorumla acayipadamm 1 yıl hareketsiz isen ondan eksilir. maden suyuyla ilgisi bile yok tuzu direkt yesen de tamamlanmaz. şekerle karıştırıp alman gerek ama hareket etmelisin Yorumla ErtugrulKARTAL1903 1 yıl @acayipadamm günde genel de 3 km yürüyorum Yorumla
FikretinMücadelesi Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Bütün vitaminler eksik. P ve A olsa hepsi tamam olacak ama. 1 0 Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 84% 1 yıl D = dinamizm eksik mesela. Ü vitamini olan üşengeçlikten çok fazla var 😅 1 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Sağlık konusunda 798 cevap paylaştı. Hepsinden biraz biraz eksik. Tam olsa çok güzel olurdu ama 2 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 750 cevap paylaştı. S vitamini eksikliğim var 1 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Sevgi gibi klasik bir şey değildir :d Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Hayır sabııııır :D Yorumla Edameda06 1 yıl 😂😂 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% 1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Huzur varsa alırım bir doz broSU 🥹 1 14 Yorumla Edameda06 1 yıl Var var Yorumla GOKHANoturumactı 1 yıl Salsana bi sömek 😂 Yorumla Edameda06 1 yıl Sinek ne dmek Yorumla Edameda06 1 yıl Sömek* demek🤣 Yorumla GOKHANoturumactı 1 yıl Şeyy tütün saranlar ya da torbacılar bir el mal verirler ona sömek denir 😂 Yorumla Edameda06 1 yıl Nerden bileyim ulan ben öyle kötü şeyleri 💅👑 Yorumla GOKHANoturumactı 1 yıl Kötü değil kız deme öyle 😂 torbacılar üzülür 🥹😂 Yorumla Edameda06 1 yıl Ağlayarak günlüklerine yazabilirler 🥹🫣😛 Yorumla GOKHANoturumactı 1 yıl Offf en sevdiğim broSu 😂 gözyaşı kağıda düşecek kâğıt buruşacak , bulanık görecekler kağıdı falan aşırı komik 😂 Yorumla Edameda06 1 yıl 🤣 Güllü dallı günlüklerine dimi sjsk Yorumla GOKHANoturumactı 1 yıl Kokulu kokulu broSu 😂 bilegıne sürtünce kokanlardan pembe kapaklı 😂 Yorumla Edameda06 1 yıl 🤣 Kesin kilitlidir bide 🔒 Yorumla GOKHANoturumactı 1 yıl Minnak altın renk kilit offf 😂 Yorumla Edameda06 1 yıl Barbieli jsjsjs Yorumla
Lushyy_wq Takip Et Xper 3 Yaş: 19 1 yıl B12 ve D vitamini eksiğim var unutkanlıktan bile nefret ediyorum 1 0 Yorumla
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et Guru Yaş: 81 , eic 99% 1 yıl T, H, M.. tam bir vitaminsizim bu konuda. 2 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Saydıklarının hepsinin eksikliği var sjsjsj 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% 1 yıl G vitamini insanlara Güven duygusu.. 1 0 Yorumla
Spiderlord Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 96% 1 yıl Sağlık konusunda 397 cevap paylaştı. P vitamini eksikliği = Para 1 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 42 , eic 79% 1 yıl D viramini demir depolarım genelde alt sınırda ep. 1 0 Yorumla
DiğerkâmAdam Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 58% 1 yıl S vitamini eksikliği, sevgi eksikliği :-) 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 1 yıl Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. T vitamini jejsj 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 1 yıl Sağlık konusunda 810 cevap paylaştı. M vitamini eksiğim var 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Sağlık konusunda 4,4b cevap paylaştı. T Vitamini Tatil 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl A&M vitamini eksikliğim var 1 5 Yorumla Edameda06 1 yıl Yazık sana Cevap sahibi 1 yıl Așk ve motivasyon iştee 🙄🤔 Cevap sahibi 1 yıl Niye de, Noldu da Edameda06 1 yıl Pardon yanlış anlamışım Cevap sahibi 1 yıl Önemli değil 🤗 Uzun yazmaya üșendim ☺️
birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 27 , eic 74% 1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Huzur motivasyon 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 421 cevap paylaştı. T diyelim 1 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 524 cevap paylaştı. hepsi 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Sağlık konusunda 783 cevap paylaştı. T vitamini tatil 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 52 , eic 99% 1 yıl Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. Eylence 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
P vitamini şu sınavları kazanırsam inşAllah olacak 🤲
🤲🏻🙏🏻
E, D ve A 😂😂😂
Vitamin değerlerim iyidir herhalde. Soruya göre cevaplarsam ciddi P vitamini eksikliğim var. Diğerleri de var denemez ama P olunca onları hallederiz 😂
👆👆
Çok çalıştığım için kendimi şu sıra aşırı yorgun hissediyorum. Kesinlikle benim T vitamini eksikliğim yani tatile ihtiyacım var.
Şu an için yok ama kış aylarında D vitamini takviyesi yapıyorum
Biraz demir eksikliğim varmış. Bakalım ilaç alacağım.
Unutkanlık için olan hangi vitamin ise o eksik bende
T vitamini eksikliği var tatil😂 inşallah bayramda bol bol alcam bu vitamini
Bende fazla A vitamini var, nasıl azaltacagim bilemiyorum doktor hanım
Sodyumum eksikmiş. O kadar da maden suyu içiyorum oysa ki.
hareketsiz isen ondan eksilir. maden suyuyla ilgisi bile yok tuzu direkt yesen de tamamlanmaz. şekerle karıştırıp alman gerek ama hareket etmelisin
@acayipadamm günde genel de 3 km yürüyorum
Bütün vitaminler eksik. P ve A olsa hepsi tamam olacak ama.
D = dinamizm eksik mesela. Ü vitamini olan üşengeçlikten çok fazla var 😅
Hepsinden biraz biraz eksik. Tam olsa çok güzel olurdu ama
Bende hiçbiri yok ya bu vitaminlerden. Ben boşa yaşıyorum
S vitamini eksikliğim var
Sevgi gibi klasik bir şey değildir :d
Hayır sabııııır :D
😂😂
Huzur varsa alırım bir doz broSU 🥹
Var var
Salsana bi sömek 😂
Sinek ne dmek
Sömek* demek🤣
Şeyy tütün saranlar ya da torbacılar bir el mal verirler ona sömek denir 😂
Nerden bileyim ulan ben öyle kötü şeyleri 💅👑
Kötü değil kız deme öyle 😂 torbacılar üzülür 🥹😂
Ağlayarak günlüklerine yazabilirler 🥹🫣😛
Offf en sevdiğim broSu 😂 gözyaşı kağıda düşecek kâğıt buruşacak , bulanık görecekler kağıdı falan aşırı komik 😂
🤣 Güllü dallı günlüklerine dimi sjsk
Kokulu kokulu broSu 😂 bilegıne sürtünce kokanlardan pembe kapaklı 😂
🤣 Kesin kilitlidir bide 🔒
Minnak altın renk kilit offf 😂
Barbieli jsjsjs
Demir eksikliği var 😂
B12 ve D vitamini eksiğim var unutkanlıktan bile nefret ediyorum
T, H, M.. tam bir vitaminsizim bu konuda.
Parasız pazar mideyi bozar 😁
H vitamini eksiğim var HUZUR
D vitamini b12 kullanıyorum 🙄
H vitamini eksikliği, huzur
Saydıklarının hepsinin eksikliği var sjsjsj
Hiç bir eksikliğim yok, fazlam var.
Hepsi eksik sayılır
E şıkkı hepsi diyorum
G vitamini insanlara Güven duygusu..
Hepsi seçeneğini unutmuşsunuz
P vitamini eksikliği = Para
D viramini demir depolarım genelde alt sınırda ep.
E eğlence 🥺🥺🥺
S vitamini eksikliği, sevgi eksikliği :-)
Bende bir ara b12 eksikti
h vitamini huzur
Vitamin eksikliğim yok
P vitamini dışında bir eksikliğim yok
T vitamini jejsj
Hepsinden biraz sar 🥹
D vitamini eksikliğim var
Bizim de kendimize göre var
M vitamini eksiğim var
Hiç bir eksiğim yok
Yok gibi
#Hükümdar