Yalnız bu terslikte bir iş yok mu? 😀 Tatil sezonunun bitip iş sezonuna geçtik kısa süre önce ama sen dersen ki bir kış tatili de fena olmaz diye hak veririm.
Bu meclisin zırt pırt tatile girmesini getirdi bak aklıma sen milletvekili olmayı bir düşün bence çok sık tatil var onlarda😀
Uyku vitamini lazımdı, vücut baktı ben karşılayamayacağım, akşam şekerleme yapmak (1-2 saat uyku) niyetiyle uyuyunca beni kış uykusuna yatırmış, bu sabah 7'de uyandım 🙈
An itibari ile yok ama C vitaminine devam edeyim ben ne olur ne olmaz 😇
Tatil, para, huzur, mutluluk, başarı, sevgili ah bir de B12. Unutuyorum bir şeyleri. Tatilin eksikliğini içimde çok yaşadım, kuzenlerim tatile gitti ben gidemedim. Annemler tatile gitmiyordu. Bir denize hasret kaldım geçen yaz. Özlemden bittim.. Para zaten ne zaman olmuş ki artık o bir eksiklik değil yokluk. Huzurumuz kaçtı tabi, kimin huzuru kaldı ki ülke bu durumdayken. Aile eksikliği de var ailem ilgisiz.
Valla iyi düşünüyorum da o hep kötü oluyor aşk hayatından bahsetmiyorum bile şu başvurduğum yerlerden bir türlü dönüş olmadı servis ulaşım sorunum var bir tek o olursa ben tamamım işten asla ayrılmam en azından bir gelirim olur da hayatıma bakarım keyif alırım ama olmuyor işte şans vermiyorlar
Yılda 15-30 gün arası tatil yaparım normalde. Bu yıl otel fiyatları aşırı pahalı artık gitmek yük oluyor. Örnek olarak geçen sene 300 TL günlük verdiğim Asteria Kremlin’e şimdi gecelik 2000 istiyorlar.
En İyi Görüş