Sağlık Belim otururken ve kalkarken ağrıyor ne iyi gelir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 _______________ Güncellemeler+1 yıl Çok az bi ağrı kaldı tavsiyeleriniz için sağolunn♡♡ Belim otururken ve kalkarken ağrıyor ne iyi gelir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
kemalplus Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl masaj çok faydalı arkadaşım ben ebalamada sürkeli yaparım çok faydasını görür 0 0 Yorumla
ArsızSinek Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Yeni mi agrimaya basladi yoksa surekli mi agriyordu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Dün akşam başladı Yorumla ArsızSinek +1 yıl Agir bisey kaldindin oendimi zorladin olur ole seyler gecer ya Yorumla Soran +1 yıl Ağır bişey kaldırmamıştım aslinda ama umarım geçer🤗 Yorumla ArsızSinek +1 yıl Gecer ya normal seyler onlar takma kafaya😄 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yoga yap 0 0 Yorumla
Uzzzzzz Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 319 cevap paylaştı. Hamam 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Sağlık konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yaş ve kilo nasıl 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Yaş 18 kilo 54 Yorumla kanarya001907 +1 yıl Kilo normal yaşında küçük ben sağlıkçıyım o nedenle sordum spor yaptınmı hiç ya da egzersiz Yorumla Soran +1 yıl Bundan 3 gün önce yapmıştım ve baya bacaklarım ağırmıştı Yorumla kanarya001907 +1 yıl Senin bu ağrıların sürekli var mı yoksa yenimi oldu Yorumla Soran +1 yıl Dün akşam başladı Yorumla kanarya001907 +1 yıl Fıtık değil et kırığı ve zorlamaya bağlı ağrı dolereks arveles cataflam ağrı kecici alabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürleer Yorumla kanarya001907 +1 yıl Rica ederim geçmiş olsun🌹🌹🌹 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Spor yap güçlendir 0 0 Yorumla
hznhşgldnn Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Skolyoz mu var 0 20 Yorumla 1adam1sensiz +1 yıl Oda ne Yorumla hznhşgldnn +1 yıl Omurga eğriliği. Bel ağrısı yapar Yorumla 1adam1sensiz +1 yıl He anladım ama omurga eğriliğinden çok belki de ters hareket yaptı Yorumla hznhşgldnn +1 yıl Sürekli ağrıyorsa diye dedim Yorumla 1adam1sensiz +1 yıl Tamam sakin ol Yorumla hznhşgldnn +1 yıl Sakin olmadığımı düşündüren ne Yorumla onedirla +1 yıl Dayı boş yapıyor ondan random nick'li Yorumla hznhşgldnn +1 yıl Ben mi random nickliyim? Ben mi boş yapıyorum? Yorumla onedirla +1 yıl Dayıya boş yapıyor dedim evet ismine bütün harfleri yazmışsın Yorumla hznhşgldnn +1 yıl Hayır random değil sadece sesli harfleri çıkardım Yorumla 1adam1sensiz +1 yıl Şimdi de sen boş yaptın Yorumla onedirla +1 yıl Tamam teyze sensin😑sen haklısın 👍🏿 Yorumla onedirla +1 yıl Ben inkâr etmem de bos yapmadım boş yaptığını söyledim haklısın dayı senin fazla vakit ayırdım pardon boş yapmış oldum Yorumla hznhşgldnn +1 yıl Aahahahha la adamı ismimin random olmadığına ikna etmeye çalışıyorum işe bak 😂 "hüzünhoşgeldin" ismim bu, sadece sesli harfleri çıkardım Yorumla onedirla +1 yıl Pardon hiç okumaya çalışmadım 🤣🤣 🤦♂️ benim hatam 😑 Yorumla onedirla +1 yıl Boyum kısa demişsin boyun kaç ki? hüzünhoşgeldin Yorumla hznhşgldnn +1 yıl 158 olması lazım Yorumla onedirla +1 yıl Hmm anladım. La dayı burada abaza çok sana sıra gelmez benden demesi. Neyse hüzün görüşürüz daha sonra Yorumla 1adam1sensiz +1 yıl Ahaha 😂 çok üzüldüm bak şimdi Yorumla onedirla +1 yıl Bruh Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
masaj çok faydalı arkadaşım ben ebalamada sürkeli yaparım çok faydasını görür
Yeni mi agrimaya basladi yoksa surekli mi agriyordu
Dün akşam başladı
Agir bisey kaldindin oendimi zorladin olur ole seyler gecer ya
Ağır bişey kaldırmamıştım aslinda ama umarım geçer🤗
Gecer ya normal seyler onlar takma kafaya😄
Beyin cerrahına görün
güzel bir masaj ve dinlenme
Yoga yap
gg çok zor bu tedaviler
Iy bir masaja ihtiyacın var
Doktora git
Hamam
Yaş ve kilo nasıl
Yaş 18 kilo 54
Kilo normal yaşında küçük ben sağlıkçıyım o nedenle sordum spor yaptınmı hiç ya da egzersiz
Bundan 3 gün önce yapmıştım ve baya bacaklarım ağırmıştı
Senin bu ağrıların sürekli var mı yoksa yenimi oldu
Dün akşam başladı
Fıtık değil et kırığı ve zorlamaya bağlı ağrı dolereks arveles cataflam ağrı kecici alabilirsin
Teşekkürleer
Rica ederim geçmiş olsun🌹🌹🌹
Spor yap güçlendir
Doktora başvur
Masaj
Skolyoz mu var
Oda ne
Omurga eğriliği. Bel ağrısı yapar
He anladım ama omurga eğriliğinden çok belki de ters hareket yaptı
Sürekli ağrıyorsa diye dedim
Tamam sakin ol
Sakin olmadığımı düşündüren ne
Dayı boş yapıyor ondan random nick'li
Ben mi random nickliyim? Ben mi boş yapıyorum?
Dayıya boş yapıyor dedim evet ismine bütün harfleri yazmışsın
Hayır random değil sadece sesli harfleri çıkardım
Şimdi de sen boş yaptın
Tamam teyze sensin😑sen haklısın 👍🏿
Ben inkâr etmem de bos yapmadım boş yaptığını söyledim haklısın dayı senin fazla vakit ayırdım pardon boş yapmış oldum
Aahahahha la adamı ismimin random olmadığına ikna etmeye çalışıyorum işe bak 😂 "hüzünhoşgeldin" ismim bu, sadece sesli harfleri çıkardım
Pardon hiç okumaya çalışmadım 🤣🤣 🤦♂️ benim hatam 😑
Boyum kısa demişsin boyun kaç ki? hüzünhoşgeldin
158 olması lazım
Hmm anladım. La dayı burada abaza çok sana sıra gelmez benden demesi. Neyse hüzün görüşürüz daha sonra
Ahaha 😂 çok üzüldüm bak şimdi
Bruh